Ohhhh beeee
Beraber ağlayalım. Bende de senededir görmüyorum.Eğer ben 82 yi görürsem 4 senedir görmediğim için ağlayacağım
Bence artik baska seyler yapmalisin olmaz boyle canim oruc oruc oruc detoks falanlari birakman gerekiyo üzgunumEki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((
Zipzip-
Moralini bozma canim kac haftadir guzel eksilerle geldinEki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((
Zipzip-
Morel verdiğin için çok teşekkür ederim canim benim SağolasınMoralini bozma canim kac haftadir guzel eksilerle geldin
Beslenme duzenini degistirmen belki guzel etki edecektir
Boyle zarara can kurbanBu takımın en kötü zararida bu iste :)))))
Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canımBoğaz enfeksiyonu varmış çok kötüymüş antibiyotik başladık. Sanırım boğaz enfeksiyonu bizde kronik oldu artık 2-3 ayda bir geçiriyoruz
Tebrik ederim
Icmek ıcın zorlamam lazım kaptanım yoksa su aradıgım bir sey degıl2 bardak su olur mu normalde bile 2 litre icmek gerekiyor
Tebrik ederim
Sayende spora bir adım atarım ınsallahAy kuzum tabiki seve seve yaparim
Sen elinden geleni yapmıs sın canım bozma moraliniEki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Zipzip-
Bende ayniyim cay ve kahveyi cok ictigim icin aramıyorum ama bu ara zorluyorum kendimi icmek icinIcmek ıcın zorlamam lazım kaptanım yoksa su aradıgım bir sey degıl
Bende zorlucam bakalım nasıl olacak bu hafta su ve spora yuklenmem lazımBende ayniyim cay ve kahveyi cok ictigim icin aramıyorum ama bu ara zorluyorum kendimi icmek icin
Kuzum ben sana müsait bir zmaanda haftalık çizelge yapayım bir dahaki cuma etkisini beraber görelim olur muBoyle zarara can kurban
Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canım
Tebrik ederim
Icmek ıcın zorlamam lazım kaptanım yoksa su aradıgım bir sey degıl
Tebrik ederim
Sayende spora bir adım atarım ınsallahacilen sıkılasmam lazım porsumus balon gıbıyım bugun ne onerirsin bana bu arada canımı cıkartmak serbest
Sen elinden geleni yapmıs sın canım bozma moralini
Sen nasıl dersenKuzum ben sana müsait bir zmaanda haftalık çizelge yapayım bir dahaki cuma etkisini beraber görelim olur mu
Nasıl istediğin zaman mezun olabiliyorsun???Bende artık istediğim zaman mezun olabilirim ama ne kadar versem kardır diye çıkmıyorum listeden sonrası kötü oluyor biliyorum. Ama bu sefer bende korumak için elimden geleni yapacağım. Bende eski günlere dönmeyi hiç istemiyorum
Bence listeden cikmana gerek yok canim haftaya arti gelirsin ama vücudun alisinca eksiye gecmeye baslarsin diye dusunuyorumZipzip- canim geleyim bugünki diyetisyen haberlerime
İlk öncelikle su oruvumun şokunu atlatması 10 dk sürdü:) vücut sasirtalim dedi. Şükür bir eksiklik birsey yok vücudumda. Zaten tahlillerimle gitmistim.
Sadece Yag kasa göre biraz daha fazla cıktı kası arttırmamız lazım dedi. Evde tartilmayida yasakladı dogal olarak. Ama sizin icin tartilirim sıkıntı yok. Önceden de dedigim gibi su orucuma ara veriyorum (bir sürelik)
Şimdi canım listesine uyarak diyetime devam inşalalh ama şöyle bir durum oluştu. Ben 3 aydir haftanin 7 günü boyunca yemek yemedim. Anlayacağın ilk baslarda kilo alacağım muhakkak. Burdan kesinlikle uzaklasmakta istemiyorum. Ama grubu etkilemek insanı üzüyo. Benim suan haklarim neler yani free listeye mi geciyim. Yada şöyle yapalimmi eger haftaya arti gelirsem o zaman bu haftaki bildirimimi son say hakkim varsa free listeye cikar beni. Listeden çıkmakta istemiyorum asla. Çözüm ne bilmiyorumda. Sen söyle ben yapayım canim ne deyim.
Delü takımın Haydar Dümen'i miyim ben?
Ben de senin gibi yapacağım...Sınır 65 kuzum 60' a inip tekrar çıkıyorum iki senedir böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?