Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim ablacığım çok haklısın çok tehlikeli bir durum inşallah fazla kilo almam da gelince hemen toparlayabilirim :Saruboceq:
hım.... ben bu fazla kilo almam yazınsında şimdiden kaçamaga izin kokusu aldım .kötükedihüso biliyorumki bünyen yavaş benim gibi çabuk alıp zor veriyorsun . her kaçamagından önce ben aklına geleyim elimde şununlaklava:klava:ki kaçamak yapmadan dön .... açık menüde monti klay yapılır mutlaka yiyecegin birşeyler bulursun ....

eminecim iyi yolculuklar bitanem,nazlımın dediği gibi açık büfeye kapılma,sana uygun olanları seç,sonra toparlaması zor oluyo,kendimden biliyorum

Yok yok merak etme hiç böyle beslenmiyorum hem de yaklaşık 1 aydır. Hem son 2 haftadır montiyi de baya baya uyguluyorum. Ama dün böyle oldu işte ya. Normalde hep fitness'tan sonra pilates yapıyordum ama dün fitness yapmadan pilatese başlayınca çok zorlandım, egzersizin sonlarına doğru ağlayacaktım az daha!!! onun için eve geldim ve uzun sürede hazırlayabildim kahvaltımı ve öğlene kaldım haliyle. Eh yorulunca da çok yedim, sonuç bu! Hazır seni yakalamışken sorayım. Bu kuruyemişleri ne kadar tüketmek gerekir günlük? adet olarak?

bir bünye asla saglıksız ve düşük kl. yapılan diyetleri unutmuyor ...:umursamaz:
düşük kl. diyeleri yaparken yag hüçrelerinin arttıgını biliyormuydunuz ... üstelik birkere artan hüçre sayısı bir daha azalmıyor ....bilmiyorumkismile
o yüzden kilo alan bir bünyenin kilo verdikden sonra tekrar kilo alması kolay oluyor .zayıf bir kişiye oranla ..
. anladıgım kadarıyla sen takıma gelmeden zaten diyet yapıyordun ve kilo vermiştin sonra bıraktın ve aşırı yedin onlarda hop diye tekrar geldi .
.bu kilo arışın . normal bir durum .a.s
birde diyetisyenin kl. üzerine verdi sanırım diyetini ve bir süre kilo verdikden sonra kilo vermen durdu dimi?
sana önerim yemeni azaltmadan salata ve yogurda her ögününde yer vererek beselen . karnın doysun asla az yiyerek kilo vermeye çalışma . sonra böyle hop diye geri gelir ondan sonrada tekrar vermek ilki kadar kolay olmaz ...

biraz sabır hepsi gidecek ...opuyorumnanaktan

1 günde 3.4 ceviz yada 10 badem makbuldür ....bencede mutlaka yenmelidir ...

aeben'e kesinlikle katılıyorum, şimdi normalde evde olunca bana o salata malzemelerini, yeşillikleri yıkamak çok zor geliyor, hele sabahları(gerçi artık alıştım onlarsız olmuyo). Ama dışarıda biri önüne hazır yıkayıp getiriyorsa, tabi temizse, deymeyin keyfime, benim hep ot domates vs yiyesim geliyorkaydirigubbakcemile3

hazır gitmeden şu zilan hatunun kulaklarındanda çekip öyle kaçayım ..:roflol:
bacım bir ilksin kız ..deneme haftasında kilo alan ...amanınnnn ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

1 günde 3.4 ceviz yada 10 badem makbuldür ....bencede mutlaka yenmelidir ...

Peki leblebi? Ya çok soru soruyorum da kitabı bulamadım kusura bakma aeben, o yüzden bütün detayları senden öğrenmem lazımaklinialirimsmile

Şimdi bu kuruyemişler beni çok tok tutuyo, çok iyi geliyor. Sabah kahvaltıda yiyorum ya da öğlen yerine(geç kahvaltı yaptıysam), sütle. Sanırsam kh. var ondan tok tutuyorlar ama dimi?

yok güzelim yagları tok tutuyor ...
leblebide aslında nohut gibi düşünün ben genelde dışardaysam ve öylen yemegim yoksa sütle ögün yerine yiyorum... arlarda pek tavsiye etmiyorum .ama yenmezde diyemem . nohut karbonhidrat et menülerinin yanına yaklaştırmayın .
sorabilrisin güzlim 1 senedir ne sorular çevapladık yılmadan ...
yedikçe yazıfla baskıda yok ... kadına özel montignacı tavsiye ederim . kitapçılarda bulamasan bile nette var ....
tok durmanın bir sebebide sabah yapılan güçlü ekmekli kahvaltıdır gün bayu tok tutar çünki migdeden çıksada bagısaklarda baya yer kapladıgından açlık hisettirmez ..
şunuda yazayım aslında açlık hisettigimiz organımız migde deyil bagırsaklardır ... bagırsaklar tok olursa açıkmassınız ....aklinialirimsmile

günaydın canım açıkçası çok şaşırdım görümcenin yaptığına dediğin gibi onlarla konuş ve içinede atma yoksa olaylar dahada çok büyüyecek anlaşılan iyi bir ders lazım bunlara
hemde nasıl abla,adam bırakmadı bi türlü,diyorum kovacaklar,boşver çalışma diyo,deliiiaklinialirimsmile
:)))) bugünlerin tadını çıkar kirazcım Allah bozmasın bitanem
:)) bencede çok gençsin Allah uzun ömür versin sana ve hepimize bende 30 yaşındayım abla diyebilirim yani:))
hazır gitmeden şu zilan hatunun kulaklarındanda çekip öyle kaçayım ..:roflol:
bacım bir ilksin kız ..deneme haftasında kilo alan ...amanınnnn ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum sana canımilk haftada kilo almak bir ilk olsa gerek
ama inanki çok dikkat ediyordum tabi çok affedersiniz kabızlık problemi
ciddi bir şekilde vardı onu çözersem inşlah kilo vercem
çünkü sadece tartıda fazla gösteriyo elbiselerimde daralma yok hiç bir şekilde

ya ben bu kitabı almak istiyorum ama nasıl temin edeceğimi bilmiyorum kitabın adı ne diye geçiyor internette araştırınca kolay bulabilmek için cnm

bu arada herkese günaydın daha önceki geçmişi okuyamadım ancak bu sabahki geçmişi okudum dün çok yoğundum gelen misafirim akşam yemeğine kaldı onlar gitti 50 dakika yürüyüş derken zaman bulamadım açıkçası

Umarım seni tutmuyorumdur, işin varsa çık, ben sonra da sorarım.
Maşallah ya diyetisyen gibi olmuşun, ama ne güzel insanın bilinçli yemesi herşeyi. Dediklerine dikkat ediyorum aeben ve montiyi çok sevdim çünkü ben spor yaparken hiç diyet yapamıyordum, sporu bırakıveriyordum hemen çünkü çok halsiz kalıyordum. Montide ise zımba gibiyim. Adet dönemim yaklaştı ama her zamankinden daha az ödemim var, haftaya 0.5 kilo kayıpla girdim, inşallah çalışmaya başlayınca da evden hazırlamam zor olmaz da hep devam ederim montiye. Çünkü artık anladım ve kanıksadım ki kolay verilmeyecek bu kilolar, eski yanlış diyetlerle çok yavaşlatmışım metabolizmayı, haftada 0.5 kilo çok çok iyi. Sayenizde kabullen ve savaş modundayım beni çok motive ettiniz. Tşk. ederim.:enbuyukkk:

Bu arada bu tb ekmeği ishal yapıyor mu ya, ben hep ishal gibiyim:kedi:

eminecim sanada iyi yolculuklar
nereye filan gittiğini geçmişten okuyamadım ama arkadaşların iyi yolculuklar demesi
üzerine anladımki yolculuk var güle güle git gel cnm:))

Kızlar başım çok ağrıyor . Hep kafaya takıp düşünmekten oluyor sanırım .

ahh ahhh haklısın ablacığım ama spor yapamayacağım için alacağımdan eminim aslında..yine de söylediğin gibi montiyi bırakmamam gerek..sadece meyve sıkıntım olacak gibi hani meyveyi yemekten yarım saat önce yemem falan gerek ya..arkadaşlarla birlikte ders arasında gideceğiz yemeğe.. ben meyvemi yiyim çnce yarım saat bekleyin olmaz..ama az az yemeye ve tatlıdan uzak durmaya çalışacağım söz senin sopan da aklımda olacakopuyorumnanaktan

Kızlar başım çok ağrıyor . Hep kafaya takıp düşünmekten oluyor sanırım .

aynen sıkıntıdandır naz sonuçta buda kafa yani sürekli düşününce ne olur
sıkma canını tatlım herşey yoluna girer yeterki senin tavrın net olsun
onlara karşı ki bir daha böyle bişeye cesaret etmesinler
tabi eşininde konuşması daha etkili olur böyle insanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…