hım.... ben bu fazla kilo almam yazınsında şimdiden kaçamaga izin kokusu aldım .kötükedihüso biliyorumki bünyen yavaş benim gibi çabuk alıp zor veriyorsun . her kaçamagından önce ben aklına geleyim elimde şununlateşekkür ederim ablacığım çok haklısın çok tehlikeli bir durum inşallah fazla kilo almam da gelince hemen toparlayabilirim :Saruboceq:
ak'ım açıkmamanın sebebi sabah baya ,baya fazla yemenden olmuş zaten öylen yemişsin .
her ögünde yadigin leblebi ve bademlerde çok olmuş . sayı vermediginden tam yorumlayamadım ..ama 3 ögünde olmasıda zaten hata olmuş .
fakındamısın gün boyu ne yogurt ne sebze ne salata nede et türü protein almışın .
bu menüyle kilo vermessin güzelim . böylemi besleniyorsun hep ???
bir bünye asla saglıksız ve düşük kl. yapılan diyetleri unutmuyor ...:umursamaz:bu arada daha önce diyet girişimlerim oldu genelde sağlıksız diyetler yaptım yürüyüşle falan veriodum yada aşık olduğumda :asigim:
ama ramazan öncesi diyetisyene gittim 65 kg başladım 10 gün sonra 63.4 oldum ikinci 10 günde 62.3 son 10 günde ise 62,9 bıraktım ki çok dikkat edemeyip kaçamaklar yapmama rağmen
kan tahlillerim falan yapıldı herşey normal çıktı
1 günde 3.4 ceviz yada 10 badem makbuldür ....bencede mutlaka yenmelidir ...Yok yok merak etme hiç böyle beslenmiyorum hem de yaklaşık 1 aydır. Hem son 2 haftadır montiyi de baya baya uyguluyorum. Ama dün böyle oldu işte ya. Normalde hep fitness'tan sonra pilates yapıyordum ama dün fitness yapmadan pilatese başlayınca çok zorlandım, egzersizin sonlarına doğru ağlayacaktım az daha!!! onun için eve geldim ve uzun sürede hazırlayabildim kahvaltımı ve öğlene kaldım haliyle. Eh yorulunca da çok yedim, sonuç bu! Hazır seni yakalamışken sorayım. Bu kuruyemişleri ne kadar tüketmek gerekir günlük? adet olarak?
hım.... ben bu fazla kilo almam yazınsında şimdiden kaçamaga izin kokusu aldım .kötükedihüso biliyorumki bünyen yavaş benim gibi çabuk alıp zor veriyorsun . her kaçamagından önce ben aklına geleyim elimde şununlaklava: klava:ki kaçamak yapmadan dön .... açık menüde monti klay yapılır mutlaka yiyecegin birşeyler bulursun ....
1 günde 3.4 ceviz yada 10 badem makbuldür ....bencede mutlaka yenmelidir ...
yok güzelim yagları tok tutuyor ...Peki leblebi? Ya çok soru soruyorum da kitabı bulamadım kusura bakma aeben, o yüzden bütün detayları senden öğrenmem lazımaklinialirimsmile
Şimdi bu kuruyemişler beni çok tok tutuyo, çok iyi geliyor. Sabah kahvaltıda yiyorum ya da öğlen yerine(geç kahvaltı yaptıysam), sütle. Sanırsam kh. var ondan tok tutuyorlar ama dimi?
günaydın canım açıkçası çok şaşırdım görümcenin yaptığına dediğin gibi onlarla konuş ve içinede atma yoksa olaylar dahada çok büyüyecek anlaşılan iyi bir ders lazım bunlaraGünaydınlar 6. Takımın çıtırları nasılsınız . Benim canım çok sıkkın . Dün evden çıkmadan önce odamı toplayamadığım için kapımı kitleyip anahtarıda yanıma aldım . Dün görümcemler filan gelmişler bize . Akşam eve gittim odanın kapısının üzerinde başka bir anahtar var . Görümcem banyonun kapısının anahtarını alıp benim odamı açmak istemiş . Ben o odayı kitlemişsem kimsenin içine girmesini istediğimdendir . Sen ne hakla başka bir yerin anahtarıyla benim odamın kapısını açmak istersin . çok moralim bozuldu akşam .
:)))) bugünlerin tadını çıkar kirazcım Allah bozmasın bitanemhemde nasıl abla,adam bırakmadı bi türlü,diyorum kovacaklar,boşver çalışma diyo,deliiiaklinialirimsmile
:)) bencede çok gençsin Allah uzun ömür versin sana ve hepimize bende 30 yaşındayım abla diyebilirim yani:))diyebilirsin canım .
sen bakma bu cadılara saygılarından abla diyorlar.. 2.5 yıldır buralardayım .6. ay kadar önce mezun oldum takımdan . kaptanlıkda yaptım çok .halada kolaçan ederim takımı . sag olsunlar hatrımı sayarlar .opuyorumnanaktan
35 yaşındayım .. gencim, güzelim çillop gibi hatunum .:roflol::roflol::roflol:
hazır gitmeden şu zilan hatunun kulaklarındanda çekip öyle kaçayım ..:roflol:
bacım bir ilksin kız ..deneme haftasında kilo alan ...amanınnnn ...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
yok güzelim yagları tok tutuyor ...
leblebide aslında nohut gibi düşünün ben genelde dışardaysam ve öylen yemegim yoksa sütle ögün yerine yiyorum... arlarda pek tavsiye etmiyorum .ama yenmezde diyemem . nohut karbonhidrat et menülerinin yanına yaklaştırmayın .
sorabilrisin güzlim 1 senedir ne sorular çevapladık yılmadan ...
yedikçe yazıfla baskıda yok ... kadına özel montignacı tavsiye ederim . kitapçılarda bulamasan bile nette var ....
tok durmanın bir sebebide sabah yapılan güçlü ekmekli kahvaltıdır gün bayu tok tutar çünki migdeden çıksada bagısaklarda baya yer kapladıgından açlık hisettirmez ..
şunuda yazayım aslında açlık hisettigimiz organımız migde deyil bagırsaklardır ... bagırsaklar tok olursa açıkmassınız ....aklinialirimsmile
yok güzelim yagları tok tutuyor ...
leblebide aslında nohut gibi düşünün ben genelde dışardaysam ve öylen yemegim yoksa sütle ögün yerine yiyorum... arlarda pek tavsiye etmiyorum .ama yenmezde diyemem . nohut karbonhidrat et menülerinin yanına yaklaştırmayın .
sorabilrisin güzlim 1 senedir ne sorular çevapladık yılmadan ...
yedikçe yazıfla baskıda yok ... kadına özel montignacı tavsiye ederim . kitapçılarda bulamasan bile nette var ....
tok durmanın bir sebebide sabah yapılan güçlü ekmekli kahvaltıdır gün bayu tok tutar çünki migdeden çıksada bagısaklarda baya yer kapladıgından açlık hisettirmez ..
şunuda yazayım aslında açlık hisettigimiz organımız migde deyil bagırsaklardır ... bagırsaklar tok olursa açıkmassınız ....aklinialirimsmile
hım.... ben bu fazla kilo almam yazınsında şimdiden kaçamaga izin kokusu aldım .kötükedihüso biliyorumki bünyen yavaş benim gibi çabuk alıp zor veriyorsun . her kaçamagından önce ben aklına geleyim elimde şununlaklava: klava:ki kaçamak yapmadan dön .... açık menüde monti klay yapılır mutlaka yiyecegin birşeyler bulursun ....
[ı]ee nazlıcım bu çok normal,böyle devam ederse baş ağrıların hiç dinmeyecek güzelim[/ı]
Kızlar başım çok ağrıyor . Hep kafaya takıp düşünmekten oluyor sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?