aynen sıkıntıdandır naz sonuçta buda kafa yani sürekli düşününce ne olur
sıkma canını tatlım herşey yoluna girer yeterki senin tavrın net olsun
onlara karşı ki bir daha böyle bişeye cesaret etmesinler
tabi eşininde konuşması daha etkili olur böyle insanlarda
eminecim iyi yolculuklar bitanem,nazlımın dediği gibi açık büfeye kapılma,sana uygun olanları seç,sonra toparlaması zor oluyo,kendimden biliyorum
önce ben konuşayım adaşım sonrada eşim konuşacak .benim anlamadığım madem öyle bişey yaptın anahtarı al yerine koy sanki ben göreyim diye özellikle kapının üzeri bırakmış .
eminecim sanada iyi yolculuklar
nereye filan gittiğini geçmişten okuyamadım ama arkadaşların iyi yolculuklar demesi
üzerine anladımki yolculuk var güle güle git gel cnm:))
Kızlar başım çok ağrıyor . Hep kafaya takıp düşünmekten oluyor sanırım .
sinirden ağlamak için kendimi zor tutuyorum kirazım .
biraz ortalıgı toplayayım gene gelirim kızlar
ayyy ne güzel Neslişim çok şanslısın canım yaaa:lepi: ne güzel sana yardım ediyor..allah nazarlardan korusun inşallah
hakikaten maşallh kirazcım.kolay gelsin narincim ben 2 haftadır temizlik falan yapmıyorum,saolsun kocişim cumartesileri ben işe gelince heryeri mis gibi yapıyo,bi tek ütüyü bana bırakıyo:bbo::bbo:
az önce konuştum evleri süpürmüş,silmiş,toz almış,banyo tuvalet yıkanmış,bu soğukta balkonu bile temizlemiş,canım benim yaa:asigim::asigim:
hakikaten maşallh kirazcım.
allah mutlulyğunuzu bozmasın canım.
nazın kaynanasıyla görümcesine sinir oldum.Çok üzgünüm çoook
bende eşimle çok mutluyum,allaha şükür.18 yıl oldu evleneli.
son 2-3senedir rahatım diyebilirim.kaynana ve görümceyle uğraştım bu zamana kadar.ilk başlarda olumsuzluklara rağmen saygıda kusur etmedim.ama onlar bunu gelinin gözünü korkuttuk diye algıladılar.bende işi kavgaya dökmeden konuşmasını iyi bilirim.bayanssulusmile
hiç sevmem kavgayı,ama herşey, konuşarak halletmeyi severim.:hulya:
ay ne diycektim kaynana görümce deyince lafımı unuttum.
ya ben bir erkek evde nasıl temzlik yapar,gözümde canlaadıramıyorum bile.:1shok:
eşim bulaşıkları makineye bile yerleştiremez.
bilmiyorum ev hanımı olmasamda aynı olurdu herhalde.
oy oy oy maşallah nazar değmesin cnmkolay gelsin narincim ben 2 haftadır temizlik falan yapmıyorum,saolsun kocişim cumartesileri ben işe gelince heryeri mis gibi yapıyo,bi tek ütüyü bana bırakıyo:bbo::bbo:
az önce konuştum evleri süpürmüş,silmiş,toz almış,banyo tuvalet yıkanmış,bu soğukta balkonu bile temizlemiş,canım benim yaa:asigim::asigim:
selam kızlar ev almış başını gidiyor ben size bakmadan duramadım.geçmişe şöyle bir baktım.
kirazııım bu mutlulugun bir ömürboyu sürsün tatlım inşallah.herkese anlatma aman nazar degmesin.
nazcım sana kendimden yola çıkarak bir tafsiyede bulunmak istiyorum samimiyetimize dayanarak.canım görümcenin yaptıgı asla hoşgörülecek olay değil.o an gördüğünde neden bunu dile getirmedin.bütün gece uykusuz kalarak kendini ve eşini neden yıpratıyorsun tatlım.yazık değil mi sana ve eşine.bence eşin değil bu tür sorunların oldugunda kayınvaliden ve görümcenle kendin halletmelisin.hemde o an o dakika.bende görümceyim benim kardeşim gelip abla şunu şunu yapmışsın dese çok agrıma gider.ama gelinimiz gelip abla bu hareket beni rahatsız etti dese ben aksine çok memnun olurum ne güzel kardeşime yansıtmadan bana hatamı gösterdi der düzeltme yoluna giderim.öteki türlü hayatım eşini annesine ve kardeşlerine karşı dolduran pozisyonuna düşersin.ve unutmaki erkeklerin tepkileri çok agır olur.birde erkekler bir müddet sonra haklıda olsa eşlerinin bu tür şikayetlerini dinlemekten bıkıyorlar kendimden biliyorum.eşim bana rahatsız oldugun ne varsa kendin o an halledebilirsin dedi.benim için sorun yok gereken cevabı herkese verebilirsin dedi.yani kısaca bana bişiy anlatma demek istedi.canım benim nacizane fikrim bu.bu kadar sustugun kendini ve eşini yıprattıgın yetmez mi.belkide insanlar hatalarının farkında değiller.hoş bir uslupla dogru zamanda bunları ifade edebileceğine aminim canım.Allah yardımcın olsun inşallah.
amin canım benim,bu konuda çok şanslıyım gerçekten,eşimin ailesinde bütün erkekler eşlerine çok yardımcı,el üstünde tutarlar,kayınpederim de biz evlenmeden sıkı sıkı tembih etmişti tamere kızıma yardımcı ol,sakın yanlız bırakma diye,saolsun o konularda hiç üzmez beni
inş.darısı eminecim sana ve gözdoşuma olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?