Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım aerobikte kötü olmana üzüldüm :çok üzgünüm: inşallah bir daha olmaz..ama maden suyu falan iç bence şimdi biraz daha iyi olursun

gitmeden önce içmiştim canımm resmen bayılıyodum yaaaa:S inş. bidaa olmaz:S

yok aslında ii hissediyodum kendimii normalde monti ile ama çok yorgundum kaç gündür o da etkili oldu heraldeeee

montiden bayılan ilk insan olurmuşum birde dün akşam da yemek yiyememiştimm :

ben bugün kü menümüde yazıyım kuzuşlar;

sabah 08:30

1 elma

10:30

3 tb ekmeği
peynir
salatalık
zeytin ezmesi accık acı sosda accık 1 çay kaşığı biile değildi yanii

sonra 1 gibi bir şekersiz türk kahvesi

sonraa 1 saat aerobik veeee mide bulantısı baş dönmesi

eve gliş 15:30 1 tabak kabak yemeği ve yoğurt

19:30 da

hindi döner
yoğurt

bide marketten şekersiz çilekli marmelat aldım tadına bakmak için çatalı batırdım çıkardım onun tadına baktım

2 tane günkurusu yedimm üstüne yeşil çay içtim

gece yatmadan da badem ve süt olayına girsem mi diyorum kızlarrrr çok mu olur

iyi akşamlar kızlar ancak gelebildim...
Ben bu sabah aç karınla cıbıl cıbıl tartıldım ve malesef çok üzgünüm ki fazla bir kilo kaybım olmamış bu hafta sadece 200 gr. gitmiş düz 63 olmuşum
Kaçamaksız monti diyeti ve gece sporları yaptığım halde

neyse sanırım kendime nazar ettim ben ya durursa diye çok konuştum ve yavaşadı kilo kaybı metobolizmayı hızlandırmak adına birşeyler yapmak gerek ama ne tabikide sizlere soruyorum fikirlerinize ihtiyacım var canlar....

menülerim

Cuma
Kahvaltı :
iki dilim tb ekmekten yapılmış peynirli (light) tost ve yeşil çay...

Öğlen:
Tavuk şiş ızgara , salata ve ayran...

Akşam :
Bir tabak barbunya, domates salata ve bir kase yoğurt...

Ara (yatmadan bir saat önce)
Bir bardak light süt....

Cumartesi
Kahvaltı :
light peynir ile yapılmış omlet, domates salata zeytin
İki fincan şekersiz çay...

Öğlen:
Yemek saatinde hastanede idim MR için ve malum kastanede sadece hamur işleri vardı montiye aykırı. Ve hiç bir şey yiyemedim yanımda da bir şey yoktu çünkü malesef.... Sadece akşam yemeğimi daha erken yedim o kadar...

Akşam 17.30
Bir tabak dolusu kıymalı karnıbahar
salata ve yoğurt...

Hiç ara yapmadım sadece sürekli su içtim.
Tabii birazdan süt içmeyi düşünüyorum....

kızlar ben yolculuk öncesi son defa yazıyorum size..çünkü notebook yanımda olmayacak :çok üzgünüm: 31 ekimde döneceğim inşallah..sizleri çok özleyeceğim siz benim motivasyon kaynağımdınız sizleri çook seviyorum her birinize çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin..orada da elimden geldiği kadar dikkat edeceğim ve gelince size arkadaşlarımın yorumlarını anlatırım çünkü beni 3 yıldır görmeyen arkadaşlarım olacak seminerde ve ben 3 yıl önce 78 kiloydum şimdi seminere giderken 61.5 kiloyum:lepi: Allah 55 olduğum günleri de gösterir inşallah:Saruboceq: ve hep birlikte hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız ...hepinizi tek tek öpüyorum beni özleyin nolur ben sizi çook özleyeceğim çünküopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kimsecikler yokmuş.mafoldumben
ama yinede menümü yazim dimi.
UYANINCA
6 kuru kayısı-su
KAHVALTI
2dilim t.b. ekmek,maydanoz,biber,domates,peynir,zeytin az reçel
ÖĞLE
yoğurt,salatalık,1tabak nohut yemeği
AKŞAM
bol domates ve biberli omlet-yağsız tavada-yoğurt,salatalık
GECE
meyve
SPOR
yarım saat bantta yürüdüm.
he birde 50 mekik çektim.az daha unutuyordum.
dünde yazdım ama spor yapamadım.opuyorumnanaktan

slm kızlar

bugün yediklerimi yazayım

sabah:2 kayısı 1.5 yumurta ile omlet kaşar peyniri ve maydnozlu
1 dilim çavdar ekmeğine labne sürdüm onu yedim

o kadar
öğlen: tavuklu salata 1 kaşık kısır ayran

akşam: 1 dilim çavdar ekmeği 1 kaşık domatesli kıyma

selamlar.hepinize hayırlı pazarlar..ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar felaket hasta oldum önce mide bulantısı kusma ve ishal şeklinde başladı felaket bir burkulma sonra vücut ağrısına çevirdi en son dün gece dyanamayıp acile gittik 2 şişe serum yyince kendime geldimkaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim,2 gündür nane limonun dışında hiç bişey geçmedi boğazımdan sabah tartıya çıktım 81 akannehir geçri bugün yada yarın regl olucam onunda etkisi olabilir yada metabolizma durdu 2 gündür hiçbişey yemeyince oda olabilir neyse,yarına kadar dahada iyi olurum inş. yarın görüşmek üzre

menün güzel ablam ... ama reçel neyki kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

güelim her ögününde yağ depolamak için birşey yapmışın ...bilmiyorumkismile
neden bukadar yaglı peynirler kulanıyorsun ????
etle bareber ekmek direk depoya gider malesef...:umursamaz:hangi tür ekmek olursa olsun .

geçmiş .olsun yumukum ....:1hug:
geçirsekde tekrar geliyor bugün bende hiç iyideyilim ...:umursamaz:
serunlarda kilo artışı yapar yumukum . sen iyi olmaya bak kilo nasıl olsa atılır ..

menülerim güzel safişim .... bu 3 haftan dimi ve sanırım 0 kaçamakda sın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis seni tebrik ederim ...

kilo bazan durur ama bu demek deyilki her zaman duracak . ege haftayada kilo vermen az olursa ozaman gözden geçiririz oldumu yerimseniben
montiden bayılan ilk insan olurmuşum birde dün akşam da yemek yiyememiştimm :
mimu güzelim yemek saatlerini vede sporunu dengelemlisin yoksa saglıgından olacaksın kilo verecegim diye ...:umursamaz:
aç karna birde kahve içip gitmişin spora . okadarda AGIR SPOR TABİ ŞEKERİN DÜŞÜP BAYLIRSIN MAZALLAH .delikafadulden
BENDE ZAMANINDA (5.10 SENE ) ÇOK AÇKARNA SPOR YATIM VE ÇOK DÜŞÜK KL.. LE..
VE BENA KALAN HİPOGİLİSEMİ OLDU GÜZELİM .:umursamaz:
AYNI HATAYA SEN DÜŞME ...lmaz:
MADEM BUKADAR ZORLUYOR SENİ BIRAK SORUNU ...EN AZINDAN YÜRÜYÜŞ YAP . VAKTİN OLDUGUNDA .
ya ben bu kitabı almak istiyorum ama nasıl temin edeceğimi bilmiyorum kitabın adı ne diye geçiyor internette araştırınca kolay bulabilmek için cnm
( KADINA ÖZEL.). MONTİGNAC...ERGENLİKDEN MENOPOZA..NETTE ARATTIR BULURSUN ZİLAN ...

TABİ ABLA DİYEBİLİRSİN SENDE ...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3
YOK GÜZELİM BEN SORUN YAŞAMIYORUM AMA .EN AZINDAN KABIZLIK YAPMIYOR ..YÜKSEK LİF ORANI SAYESİNDE ..

ooff aeben ablacımm dün çok kötü beslendim o yüzdennn bidaa o kadar kötü beslenip gitmicem artık bademimide cevizimide yiiyorummm

UYANINCA
6kurukayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az reçel,2t.b. ekmek
AKŞAM
geç kalktığım için öğlen yemeği kaynadı.
yoğurt,salatalık,yağsız mücver
GECE
meyve süt
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…