kıızzlaarrrr nabersinizzz artık hiç kimseyle konuşamıyorum burdakimse olmuooo
aerobikten gelliyorum ve ölüyodumm midem bulandı başım döndüü kendimi eve zor attım bacaklarım bile kalkmadı ilk defa bu kadar kötü oldummm bidaha olmam inş.. şimdide öyle yatıyorum:S
dünkü menümü yazıımm
sabah elma
08:30
tb ekmeğinden light peynirli tost
salatalık
yeşilçay
13:00
2 parça tavuk yeşillikle biraz yoğurt bir kase cacık
1 şekersiz türk kahvesi
17:00
1 elma
2 mandalina
sonrası yoook çünkü dün gece şirketten bir arkadaşın veda yemeği vardı oraya gittim ahh mezeler çeşit çeşittt bende az durcaktım diyeee hiç bişe yemedim 10 da kalktımm yine iradem denendi yani
gitmeden önce içmiştim canımm resmen bayılıyodum yaaaa:S inş. bidaa olmaz:S
yok aslında ii hissediyodum kendimii normalde monti ile ama çok yorgundum kaç gündür o da etkili oldu heraldeeee
menün güzel ablam ... ama reçel neyki kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekimsecikler yokmuş.mafoldumben
ama yinede menümü yazim dimi.
UYANINCA
6 kuru kayısı-su
KAHVALTI
2dilim t.b. ekmek,maydanoz,biber,domates,peynir,zeytin az reçel
ÖĞLE
yoğurt,salatalık,1tabak nohut yemeği
AKŞAM
bol domates ve biberli omlet-yağsız tavada-yoğurt,salatalık
GECE
meyve
SPOR
yarım saat bantta yürüdüm.
he birde 50 mekik çektim.az daha unutuyordum.
dünde yazdım ama spor yapamadım.opuyorumnanaktan
güelim her ögününde yağ depolamak için birşey yapmışın ...bilmiyorumkismileslm kızlar
bugün yediklerimi yazayım
sabah:2 kayısı 1.5 yumurta ile omlet kaşar peyniri ve maydnozlu
1 dilim çavdar ekmeğine labne sürdüm onu yedim
o kadar
öğlen: tavuklu salata 1 kaşık kısır ayran
akşam: 1 dilim çavdar ekmeği 1 kaşık domatesli kıyma
geçmiş .olsun yumukum ....:1hug:selamlar.hepinize hayırlı pazarlar..ben 2 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar felaket hasta oldum önce mide bulantısı kusma ve ishal şeklinde başladı felaket bir burkulma sonra vücut ağrısına çevirdi en son dün gece dyanamayıp acile gittik 2 şişe serum yyince kendime geldimkaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim,2 gündür nane limonun dışında hiç bişey geçmedi boğazımdan sabah tartıya çıktım 81 akannehir geçri bugün yada yarın regl olucam onunda etkisi olabilir yada metabolizma durdu 2 gündür hiçbişey yemeyince oda olabilir neyse,yarına kadar dahada iyi olurum inş. yarın görüşmek üzre
menülerim güzel safişim .... bu 3 haftan dimi ve sanırım 0 kaçamakda sın ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis seni tebrik ederim ...menülerim
Cuma
Kahvaltı :
iki dilim tb ekmekten yapılmış peynirli (light) tost ve yeşil çay...
Öğlen:
Tavuk şiş ızgara , salata ve ayran...
Akşam :
Bir tabak barbunya, domates salata ve bir kase yoğurt...
Ara (yatmadan bir saat önce)
Bir bardak light süt....
Cumartesi
Kahvaltı :
light peynir ile yapılmış omlet, domates salata zeytin
İki fincan şekersiz çay...
Öğlen:
Yemek saatinde hastanede idim MR için ve malum kastanede sadece hamur işleri vardı montiye aykırı. Ve hiç bir şey yiyemedim yanımda da bir şey yoktu çünkü malesef.... Sadece akşam yemeğimi daha erken yedim o kadar...
Akşam 17.30
Bir tabak dolusu kıymalı karnıbahar
salata ve yoğurt...
Hiç ara yapmadım sadece sürekli su içtim.
Tabii birazdan süt içmeyi düşünüyorum....
mimu güzelim yemek saatlerini vede sporunu dengelemlisin yoksa saglıgından olacaksın kilo verecegim diye ...:umursamaz:montiden bayılan ilk insan olurmuşum birde dün akşam da yemek yiyememiştimm :
( KADINA ÖZEL.). MONTİGNAC...ERGENLİKDEN MENOPOZA..NETTE ARATTIR BULURSUN ZİLAN ...ya ben bu kitabı almak istiyorum ama nasıl temin edeceğimi bilmiyorum kitabın adı ne diye geçiyor internette araştırınca kolay bulabilmek için cnm
YOK GÜZELİM BEN SORUN YAŞAMIYORUM AMA .EN AZINDAN KABIZLIK YAPMIYOR ..YÜKSEK LİF ORANI SAYESİNDE ..Umarım seni tutmuyorumdur, işin varsa çık, ben sonra da sorarım.
Maşallah ya diyetisyen gibi olmuşun, ama ne güzel insanın bilinçli yemesi herşeyi. Dediklerine dikkat ediyorum aeben ve montiyi çok sevdim çünkü ben spor yaparken hiç diyet yapamıyordum, sporu bırakıveriyordum hemen çünkü çok halsiz kalıyordum. Montide ise zımba gibiyim. Adet dönemim yaklaştı ama her zamankinden daha az ödemim var, haftaya 0.5 kilo kayıpla girdim, inşallah çalışmaya başlayınca da evden hazırlamam zor olmaz da hep devam ederim montiye. Çünkü artık anladım ve kanıksadım ki kolay verilmeyecek bu kilolar, eski yanlış diyetlerle çok yavaşlatmışım metabolizmayı, haftada 0.5 kilo çok çok iyi. Sayenizde kabullen ve savaş modundayım beni çok motive ettiniz. Tşk. ederim.:enbuyukkk:
Bu arada bu tb ekmeği ishal yapıyor mu ya, ben hep ishal gibiyim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?