Bize 3. Kez peşpeşe bu gururu yasatan arkadaşlarım hepiniziçok tebrik ediyorum harikasınız valla harikaListeyi paylaşmadan kutlamalara başladım
1 litrelik şişem var gidip gelip içiyorum bitince dolduruyorum böyle sürekli hareket halindeyim zatenMasallah nasıl ıcebılıyorsun
Sağol canımSiz yemıcenızde biz mı yıcez afıyet olsun
Ben sizi yerim Şen dünürlerListe paylasmayi düşünmüyorum ne demekki hayırrrr özlerizzz yalniz birakmayızzz bizi bu sıkı yönetimler zayiflatacakkkk . Yag oranin fazla degil canim. Emziren güzellerimiz hizli veriyor ustelik bizlerden küçük yasları. Herkeste bir degilki be dünürcüm.Zipzip- liste yazmayim diyo dünürüm burayı kacirma gönlünü yapppp
Aynisini buhun bende yaşadım sen dahil bir kac güzel mesajlar bana cok iyi geldi cok üzülmüştüm ne yalan deyim. Sabahtan aksama bile 200 gr.anca gitmis boyle olmazdim hiç. Artik degisim zamanim geldi demekkki :)
Ooo ben haziranda 77 idim 65 kilomu
Canim arkadasinin allah yardımcısı olsun
Bende isterim kas yapmam lazımmmmDenp nolurrrrrr
Yine düşeceksin ablam benim
Ama ben.. peki benn... eee bennnn
Hakka giriyo hissediyorum ona canım sıkıldı elifim üzülürüm haftayada simdi yine offfff sizlere bırakıyorum valla kötü oldum bende böyleyim işte takarım
Valla bugünki kg.ım arkasina ilk gülüşümü yaptım sayende allah razı olsun
Bana çok iyi geldi bu yazın allah razı olsun ne deyimki
Yaaa seviyorum seni
Canım çok çok teşekkür ederim valla duygulandirdiniz beni( evet canim artık öyle yapacam insallah. Insallah haftaya arti gelmem tek dilegim bu suan cok üzüldüm bugün takiom ben ( zayiflamamak umrumda degil yeminle derdim liste
O zaman bizimle 57ye ne dersin sadece biraz zaman alacak
Ne oldu birinci mi olduk yoksa yineListeyi paylaşmadan kutlamalara başladım
Dünürümün yüzü gülsün diye yapamayacağım şey yok.Liste paylasmayi düşünmüyorum ne demekki hayırrrr özlerizzz yalniz birakmayızzz bizi bu sıkı yönetimler zayiflatacakkkk . Yag oranin fazla degil canim. Emziren güzellerimiz hizli veriyor ustelik bizlerden küçük yasları. Herkeste bir degilki be dünürcüm.Zipzip- liste yazmayim diyo dünürüm burayı kacirma gönlünü yapppp
Aynisini buhun bende yaşadım sen dahil bir kac güzel mesajlar bana cok iyi geldi cok üzülmüştüm ne yalan deyim. Sabahtan aksama bile 200 gr.anca gitmis boyle olmazdim hiç. Artik degisim zamanim geldi demekkki :)
Ooo ben haziranda 77 idim 65 kilomu
Canim arkadasinin allah yardımcısı olsun
Bende isterim kas yapmam lazımmmmDenp nolurrrrrr
Yine düşeceksin ablam benim
Ama ben.. peki benn... eee bennnn
Hakka giriyo hissediyorum ona canım sıkıldı elifim üzülürüm haftayada simdi yine offfff sizlere bırakıyorum valla kötü oldum bende böyleyim işte takarım
Valla bugünki kg.ım arkasina ilk gülüşümü yaptım sayende allah razı olsun
Bana çok iyi geldi bu yazın allah razı olsun ne deyimki
Yaaa seviyorum seni
Canım çok çok teşekkür ederim valla duygulandirdiniz beni( evet canim artık öyle yapacam insallah. Insallah haftaya arti gelmem tek dilegim bu suan cok üzüldüm bugün takiom ben ( zayiflamamak umrumda degil yeminle derdim liste
O zaman bizimle 57ye ne dersin sadece biraz zaman alacak
Way way bizim grup neyöiş böyle kızlar maşallah
Şiporumu yaptım da geldim
Sağol eylüle girdim ama pek kaynaşamadım
1.olduk canimAmma heyecan yaptık ne oldu yaw söyleyin hele
Köpüklü kahvem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?