Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar
Kaynanamgil sufle yemeyi çagirdi yememek için yatağa kaçtım uyumuşum
Bu arada bireysel birinciliği denp haticesnr tebrik ediyorum
6 takım birinci oldu tebrik ederim
Elif Eylül ve denp kaptan yardımcılığı tebrik ederim

Tedekkur ederim canim

Market isiniz uzunmu baligi firina versen 40 /50 dkya gelemezmisiniz. Ben hep boyleyimde yazmak ostedim canim
7de çıktık 45 dk sürdü ben çok uzun uzun inceliyorum alırken adam da öyle toptan yapıyoruz aylık marketimiz
Haftasonu yasak var
Dün akşam gelemedim görümcem sufle yemeyi öagirdi çıkmamak içim yatağa kaçtım

Afiyet olsun menülerin süper elma sirkesi ile mi 5 kg verdin bende içeyim o zaman ya ama kokusunu hiç sevmiyorum nasıl içiyorsun ya

[ Bak şimdi. Sufle ağlamıştır.Bence sabah ye. Soğuyunca daha güzel oluyormuş diye duydum.

He olur freye geçte bol bol.kaçamak yapppp
Hahaha Yok yaaa akşam keyifsizdim zaten, üstüne iradesizlik canımı sıktı.Takıma da zarar veriyo gibi hissettim ondan.
Amaaaaa bilinçaltım öyle düşünmüş olabilir

Gecen hafta daha yeni girdin listeye canim
Haklısın canım,gir çık gir çık ahır sandım sanki Akşam hiç siteye girmeyip sabah gelsem daha sağlıklı olacakmış
Tstlim bugün menün pek ideal olmadigi icin umutsuzluga düşmüşsün.
Daha hafta başındayız, telafi etmen icin yeterli zamanin var
Yarin temiz bi sayfa acip, bize goster kendini
Haklısın abla,6 gün temiz beslenicem şimdi Dün aşırı yorgundum,ağlayasım vardı yorgunluktan öyle diyim(kafa yorgunlıgu).Üstüne kendimi yetersiz görüp demoralize oldum sanırım.Sizi de etkilediysem kusura bakmayın,bugün sıfırdan baslıoz artık

Not:Bugün regl'im sinyal verdi.Pms'teymişim yani,o da ruh halimi etkilemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…