Senin cocuklar erkenmi kalkiyor cnmGunaydin
Günaydın bu saatte ne işin var kız sende misafirler gibi geziyonTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım benim
Gunaydin
Surekli emdigi icin uyumuyorumki benSenin cocuklar erkenmi kalkiyor cnm
Sen neariyosun bu saatte kardesimGünaydın bu saatte ne işin var kız sende misafirler gibi geziyon
Güzel dünürüm aynı senin gibi kararlıyım bu hafta... menülerde bir sıkıntı yasamam dediğin gibi spora ağırlık verelim. Denpin spor kampını listesine girmeden yapacağım. Takipteyim.Ama ben artık sana yazilacak güzel söz bulamayacam amatürkçede kekimeler bitti Baska dile gecmem şart oldu ama
Hemde ne mutlu oldum vallahi duana aminnnn canimin içi bu hafta spora cok dayanalim anasını satalım diyorum ne dersin
İmzamı atıyorumZipzip-
Valla bu destekler bana nasıl iyi geldi kelimeler yetmez canim benim . Önümüzdeki haftada arti çıkacam diye onun yükünüde taşıdım bugünama sayenizde iyiyim artik küllerimden doğdum gitti yeni başlangıç bundan sonrası insallah sayenizde
Hımmmm veremiyorum deyip deyip azimle direncini kırmaya yürüyorsun dünürlerin dünürü liste paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim
Denp canım beni ez bitir parcalada önümdekiDenp diye bi bacı var onu geçeyim diyecem çarpılırım diye korkuyorum bu grupta önündekini asla geçemeyecek olan tek kişi benim
Tatlım sobanın citirtilari eşliğinde bir bardak da benim için iç...afiyet olsun.Surekli emdigi icin uyumuyorumki ben
Kızı işe yolladim,minigi emzirdim sobayi yaktim cay demledim karnim aç
Zuhalcim gece nobetteymişsin kuzum..uyuyamamişsin bir yerlerin mi ağrıyor kıyamam sana...varsa geçmiş olsun. Güzel bir gün gecirmeni dilerim.Senin cocuklar erkenmi kalkiyor cnm
Seninde mi bebiş kalkti cnmGünaydın bu saatte ne işin var kız sende misafirler gibi geziyon
Ben normalde bu saatte hic yemezdim ama cok aciktimSurekli emdigi icin uyumuyorumki ben
Kızı işe yolladim,minigi emzirdim sobayi yaktim cay demledim karnim aç
Burda korkulara, travmalara yer yok canimin iciGüzel dünürüm aynı senin gibi kararlıyım bu hafta... menülerde bir sıkıntı yasamam dediğin gibi spora ağırlık verelim. Denpin spor kampını listesine girmeden yapacağım. Takipteyim.
Pazartesi kontrol tartım eksiyle başlarsa güzel gideceğimi düşünüyorum tek travma korkum bu.... Cumartesi, pazar inşallah güzel geçer ikimiz için de...
Gunaydin ablacimTatlım sobanın citirtilari eşliğinde bir bardak da benim için iç...afiyet olsun.kizzz sen bizim kaptan yardımcımız mi oldun
Başarılar dilerim hepimiz için hayırlı olsun.
SenceSen neariyosun bu saatte kardesim
Gunaydin buarada
Sagol canimSeninde mi bebiş kalkti cnm
Ben normalde bu saatte hic yemezdim ama cok aciktimufak bisey atistirdim
Kahve falan da kar etmedi
Sana afiyet olsun cnm
Senin kucuk ne kadarlikti
Emzirdigini bilmiyordum
Burda korkulara, travmalara yer yok canimin ici
Aynen sorma canım yaa saat 6dsn beri ayaktayız uyumadıSeninde mi bebiş kalkti cnm
Ben normalde bu saatte hic yemezdim ama cok aciktimufak bisey atistirdim
Kahve falan da kar etmedi
Sana afiyet olsun cnm
Senin kucuk ne kadarlikti
Emzirdigini bilmiyordum
Burda korkulara, travmalara yer yok canimin ici
Uyumaz sıkıntısı varsa canim öyle gitcek o demekkiSenceher zamanki gibi bebe uyumadı sürpriz mi değil burnunu temizledim bakalım şimdi uyucak mı
Gunaydin canim tesekkur ederimGünaydın kızlar
E Elif_Eylul veDenp kızlar tebrik ediyorum yardımcılığınızı
1. Olan arkadaşları da tebrik ediyorum
Teşekkür ederim bitanemZuhalcim gece nobetteymişsin kuzum..uyuyamamişsin bir yerlerin mi ağrıyor kıyamam sana...varsa geçmiş olsun. Güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Oyyy baya büyümüşSagol canim
Benimki 2yasini doldurdu ama halaa birakmiyo memeyi tepiniyo emcem diye
Günaydın canımGunaydinnnnn
Kepenkleri ben aciyorum, buyrun bakalim :)
Mutlu haftasonlari
GünaydınGünaydıııııııınn
Bakalım şimdi uyumaya çalışıyor rüyasında gülüyor keyfi yerinde galibaUyumaz sıkıntısı varsa canim öyle gitcek o demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?