Bu hafta cok düşecem abla sporun üstüne haftaya normal yapacam inşallah alışmış bulunmazsamMasallah bestecimhepiniz spor canavari ciktiniz
Artıda olman gayet normal su orucunda bir şey yemiyorsun...Özel sebebi varsa vardır bildiğin der susarim...
Keyfi sebepli sen asla yapmazsin...
Fikrimi soracak olursan sen yazdikça cosuyom dün seninkileri örnek aldim alinti yaptimda o kadar spor yapabildim yoksa bana coktu o kadarı ilhamimsin bu hafta(
Ama yinede vardir bildigin. Umarim burayla ilgili değildir
Amin amin amin insallah valla artidayim ama nasil olacaksa :)) neyseki daha zaman var yola devam insallah
Çok çok özür dilerim ben arkadaşımla konuştum ama inan unutmuşum ya arkadaşım kullanmış ama eksi görememiş canım bide mide sorunu cıkmış onda kullanamamış tam bırakmış suan tedavi oluyorum dedi.
Maşallah ablamSpor bildirimim @Nidsalii
200 sguat
100 er sağ sol bacak uzat aç kapa
100 er sağ sol bacak bük aç kapa
100 er sağ sol bacak dört ayakpozisyonunda aç kapa
100 eşek tekmesi (bide bu çıktı)
100 er sağ sol iç bacak çalıştırma
100 köprü kurma
40×2=80 plank
120 zıplama
9136 adım sporlardan ayri yapildi bantta
Denp videolarinin 25 dk.lik olanıni yaptim sadece (geç saate kalınca alt komsu rahatsız olmasin diye )
Zipzip-
Canım benim güçlü gibi görünürüm ben de ufacık bir şeyde savrulur giderim...HahahaYok yaaa akşam keyifsizdim zaten, üstüne iradesizlik canımı sıktı.Takıma da zarar veriyo gibi hissettim ondan.
Amaaaaa bilinçaltım öyle düşünmüş olabilir
Haklısın canım,gir çık gir çık ahır sandım sankiAkşam hiç siteye girmeyip sabah gelsem daha sağlıklı olacakmış
Haklısın abla,6 gün temiz beslenicem şimdiDün aşırı yorgundum,ağlayasım vardı yorgunluktan öyle diyim(kafa yorgunlıgu).Üstüne kendimi yetersiz görüp demoralize oldum sanırım.Sizi de etkilediysem kusura bakmayın,bugün sıfırdan baslıoz artık
Not:Bugün regl'im sinyal verdi.Pms'teymişim yani,o da ruh halimi etkilemiş olabilir.❤
Hapymom olayını bilmiyorum....noldu kiHAtirlamammi kazen sayfayi basmisti gene
Gunaydin zeynoGünaydın dostlar mutlu bir hafta diliyorum
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Harika bi hafta olsun
Gunaydin migiGünaydın
Gunaydin canim gözünüz aydin burasi 60cm gectiGünaydın kızlar ❤❤
Kar yağıyor izmirde
60 cm mi çok güzelGunaydin zeyno
Gunaydin canim
Gunaydin migi
Gunaydin canim gözünüz aydin burasi 60cm gecti
En mutlu haftalar senin olsun şekerimmusmutlu yeni bir haftaya Günaydın
Kiyamma ben ona insallah tutarda oynar60 cm mi çok güzel
Benim oğlum camda durmuş tutmasını bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?