- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canim pazartesi bugün bisey olmazGünaydın kızlar hala tartılmadım ben kaça kadar vakti vardı geç kalktım bu sabah.. Regl olucam çok şiş hissediyorum kendımı
Afiyet olsun canimKoca bir tabak Proteinli salata mı aldım geldimaclık tan sabahı zor ettım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar hala tartılmadım ben kaça kadar vakti vardı geç kalktım bu sabah.. Regl olucam çok şiş hissediyorum kendımı
Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canımTutsada nasıl oynucak hasta bronşiti var tıkanmış yine birazdan babasıyla hastaneye gidicek
Halledılmeyecek bir artı degıl+300
Cumaya gider inşallah
Aramızdaki fark kapanıyorCuma 69.4
Güncel 69.8
Nerden geldi +400
Ne yasadın bılmıyorum canım ama yasananlar seni bosanmaya ıttıyse hakkın da hayırlısı olsun cok kolay verilebilecek bir karar degılarkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Tebrik ederimGünaydın...
Cuma:60.8
Pazartesi:60.5
-300 gr
Hay Masallah tebrik ederimTartıldım
1.500 gr eksideyim
Ben senin kadar cesaretli olamadım olamıcamda sanırımbu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Onları ben ysem artım daha cok olurdu yarına bile halletmiş olursun artını+200 ama o kadar yememe rağmen bu da güzel sevindim2gofret 2 minik pop kek bir fincan sufle kaynanam sarma yapmış 10 yada 15 tane yemiş olabilirim akşam ama cuma eksiye düşmek için çok uğraşacağım kaptanım söz
O her simitle olmaz eksi getiren simit o
Gunaydın ❤
Tesekkurler ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canım
Metobolızmandan bende istiyorum Masallah canım-2.200 'le devam ke
Harika bir eksı❤Cuma günü 57.9
Bugün 57.1
Fark -800
Aynı bende Regl olacağımGünaydın kızlar hala tartılmadım ben kaça kadar vakti vardı geç kalktım bu sabah.. Regl olucam çok şiş hissediyorum kendımı
Bahar bile sasirdı artık3haftalik birincilikten sonra sonunculuk geliyomuydu
evet kolay degil akşam konuşacagiz .Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canım
Halledılmeyecek bir artı degıl
Aramızdaki fark kapanıyor
Ne yasadın bılmıyorum canım ama yasananlar seni bosanmaya ıttıyse hakkın da hayırlısı olsun cok kolay verilebilecek bir karar degıl
Tebrik ederim
Hay Masallah tebrik ederim
Ben senin kadar cesaretli olamadım olamıcamda sanırım
Onları ben ysem artım daha cok olurdu yarına bile halletmiş olursun artını
O her simitle olmaz eksi getiren simit o
Gunaydın ❤
Tesekkurler ederim kaptanım
Metobolızmandan bende istiyorum Masallah canım
Harika bir eksı❤
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun ınsallah canımevet kolay degil akşam konuşacagiz .
Teşekkür ederim gül şekerrrrrrrrMaşallah ablam❤❤❤
Allah şifa versin dilekimTutsada nasıl oynucak hasta bronşiti var tıkanmış yine birazdan babasıyla hastaneye gidicek
Njye ayopilsun canımcım hepimize oluyo öyleCanım Cumartesiden başladım . Mesajlarına beğeni geldiyse görmemişimdir kesin ....Akşam Zuhal bana bir şey yazmış ama kaçırmışım...onu bulayım derken sizlerin mesajlarını da buldum....arada kaynıyor bir de ayıp oluyor bile isteye cevapsız bırakmışım gibi...
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin insallah canim. Akla boşanmak girdin mi ya boşanacaksında akıldan çıkacak ya da bu konuyu tamamen kapatarak boşanmayacaksında akıldan çıkacak.arkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Hadi insallah yagdan vermissindir dilekcim haberdar etYarın da diyetisten kontrolüm var oraya gidicem
Sevindim. Kafanizdan atın ama dedigim gibi. Ya hep ya hic yani.beklemeye aldik nabim ya adam birakmiyor beni
Yok kuzum.hala regl olamadim gerginim biraZÖzel sebebi varsa vardır bildiğin der susarim...
Keyfi sebepli sen asla yapmazsin...
Fikrimi soracak olursan sen yazdikça cosuyom dün seninkileri örnek aldim alinti yaptimda o kadar spor yapabildim yoksa bana coktu o kadarı ilhamimsin bu hafta(
Ama yinede vardir bildigin. Umarim burayla ilgili değildir
Amin amin amin insallah valla artidayim ama nasil olacaksa :)) neyseki daha zaman var yola devam insallah
Oluruz tabiiiBirinci olalim diyeyim olmaz mi .
Dördüncü kez birinci olursak bizi atacaklar yarışmadan
Bisey yok ablam ❤❤Bebem noldu...
Hakkınizda hayirlisi olsun kuzumarkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Güzel eksi canimGünaydın...
Cuma:60.8
Pazartesi:60.5
-300 gr
Tartıldım
1.500 gr eksideyim
Harika eksi canimCuma gunu 70.5
Bugun 70.0
-500
Ne yaptin oyle yaaa
Siralamadaki yerimden korkmaya başladım
Kiz kilomumu hesapliyon
Masallah kuzumCuma günü 57.9
Bugün 57.1
Fark -800
Efendim bebem
Yok biseyHarika eksi canim
Kiz kilomumu hesapliyon
Masallah kuzum
Efendim bebem
2 öğün artı sabah yeşilliği kesin çıkarsın ben çıktım öğüte öğüte ye yerken
Masallah sizdeki bagirsak nedir arkadas2 öğün artı sabah yeşilliği kesin çıkarsın ben çıktım öğüte öğüte ye yerken
Olamadım hala abla ya iki gün leke oldu devamı yok şişliği var gerginligi var kendisi yokBebeğim regl olmuş muydun...
Onun etkisi olabilir ...ablan öpsün geçer hemen
Ne var kız bağırsaktaMasallah sizdeki bagirsak nedir arkadas
Ben arti geldimde senin kafadaNe oldu artımı geldin kacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?