Benim de bağlı ama ben hala korkuyorum 3. oğluşum yüzde bir ihtimalden oldu...Eee tamam ne korkuyosun benimde bagli bebegin daha kucuk ve duzensiz olabilir ben 1yasina gelince regli olmaya basladim
Yokyaaa korkma canim oyle bisey olursa dava acarim benBenim de bağlı ama ben hala korkuyorum 3. oğluşum yüzde bir ihtimalden oldu...
Tüp bağlatmada da binde bir ihtimal varmış o da gelir beni bulur diye korkuyorum
Dava açsam ne olacak olursa ben yanarım günahına ben girerim allah korusun yani...Yokyaaa korkma canim oyle bisey olursa dava acarim ben
Valla arti para almayi biliyolar olmaz diye imza atiyo ben acarimDava açsam ne olacak olursa ben yanarım günahına ben girerim allah korusun yani...
Çok kolay hamile kalıyorum ben ...
Ilki 3. Ayda tuttu o da eşim o sıralar işten dolayı stresliydi..
2. Ilk ayda 3. De zaten tutmuş haberim yok
Ama iyi ki olmuş bir oğluşum
Pazartesi | Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | pazar | Toplam | |
| 105 | 75 | 90 | 50 | 90 | 30 | 70 | 505 |
| 78 | 88 | 60 | 60 | 85 | 90 | 85 | 546 |
@I-cell_84 | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 | 150 | ||
| 30 | 30 | 15 | 30 | 30 | 135 | ||
| 46 | 33 | 79 | |||||
T timesinfinity | 45 | 45 | 90 | |||||
@birazhuzurdu2008 | 25 | 30 | 45 | 37 | 35 | 162 | ||
N Nidsalii | 45 | 45 | 55 | 145 | ||||
| 45 | 30 | 33 | 30 | 45 | 183 | ||
| 75 | 45 | 70 | 45 | 235 | |||
| 30 | 30 | 60 | 30 | 150 | |||
@Haticesnr | 60 | 30 | 90 | |||||
| 20 | 60 | 20 | 100 | ||||
E Elif_Eylul | 20 | 20 | ||||||
S sulisim | 15 | 15 | ||||||
| 30 | 30 | ||||||
arkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Cnm çok üzüldüm, düşünüp ölçüp tartmışsındır eminim, herşey insanlar için tabii, Çocuk olunca biraz zorluk oluyor ama dikkat edersen çok hasarsız atlatırsın bu dönemi, ama iyi düşün taşın bazı şeyler bozulunca tamiri güç oluyor malesef.bu hemen degil önceden de yaşandi. bi süre bekledim baktim olmuyor. yoruldum artık. ne yaşadığmı kimse bilmiyor.
Hemen resmiyete dökmeden bir süre ayrı yaşayıp kendinize zaman ayirsaniz bu isin dönüşü yok ama olmuyosa olmuyodur bir ömrü mutsuz bir evlilikte harcamama tarafindayimabla zaten ben mutsuzluk içindeydim.. mutsuzdum.
ama adam boşanmak istemiyor davayi kendi açacakti vazgeçti.
biraz daha beklemeye aldim çok sıkıldım artık.
Kız sen olayı yanlış anladın denp değil sana kocan el atacakDenp ne diyorsunuz 4 mü çocuk inanamıyore hay maşallah bana bi el at da ikinci gelsin ya
Kesin bebek için yemişsindir sen simdi+200 ama o kadar yememe rağmen bu da güzel sevindim2gofret 2 minik pop kek bir fincan sufle kaynanam sarma yapmış 10 yada 15 tane yemiş olabilirim akşam ama cuma eksiye düşmek için çok uğraşacağım kaptanım söz
Akşam yapılacakları atmıştı canım video yok bugün bölgesel + leslie varDenp bize video atmayacaksın heralde demi canim. Ona göre kendimiz halledelim planimi bilmem lazım. Kendini zorlama bizim için atmasanda olur başlangıcı yaptik sayende. Ama haber ver canım öpüyorum regl bekkeyen agresif hatunum
Olup rahatlarsin bir an önce insallah
Evet var çocuk. Ama akşam konuşacağız bız bı durumaHemen resmiyete dökmeden bir süre ayrı yaşayıp kendinize zaman ayirsaniz bu isin dönüşü yok ama olmuyosa olmuyodur bir ömrü mutsuz bir evlilikte harcamama tarafindayim
Cocuk varmiy di ?
Denp bize video atmayacaksın heralde demi canim. Ona göre kendimiz halledelim planimi bilmem lazım. Kendini zorlama bizim için atmasanda olur başlangıcı yaptik sayende. Ama haber ver canım öpüyorum regl bekkeyen agresif hatunum
Olup rahatlarsin bir an önce insallah
Aaa kaçırmışım hemmen buluyum sağolasın canım benimAkşam yapılacakları atmıştı canım video yok bugün bölgesel + leslie var
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Eğer kurtarilabileceğini düşünüyorsan aile terapisi almayı deneyin eşinle birlikte.Faydası olacaktır.Hakkınızda hayırlısı olsun.abla zaten ben mutsuzluk içindeydim.. mutsuzdum.
ama adam boşanmak istemiyor davayi kendi açacakti vazgeçti.
biraz daha beklemeye aldim çok sıkıldım artık.
Benden hızlı olan kaptan yardimcim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?