- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bagirsak ne olabilirNe var kız bağırsakta
Dedim sana öğüte öğüte ye ki sabaha wc çıkBagirsak ne olabilir
Iste sorunum o benimde
Ben arti geldimde senin kafadaböyle cevaplara bak regli geldiyse benim sucum ne dil pabuc gibi
Ah inş günüm geçti 3 günSinyalleri gelmiş kuzum. Eli kulagindadir .
Hamile degilsindir dime 5.ciyi dusunuyomusun yoksane dedim kız gelemedi meret geleydi iyidi ya
Ah inş günüm geçti 3 gün
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin üzülmemekte güçlü durmaya çalış şu kısa ömür de mutlu olmak gayemiz nasıl mutlu huzurlu olacaksan öyle olsun çok zor bir karararkadaşlar çok üzgünüm. biz boşanmaya karar verdik eşimle.
Hamile degilsindir dime 5.ciyi dusunuyomusun yoksa
+1 ama inşallah cumaya regli bitmiş olursam gider diye düşünüyorum
Denp hakkaten günün geçtiyse test yap yoksa
Yok kız ne hamilesi tüplerim bağlı benim emzirmeye bağlı duzensizlik olabiliyor zaten 5 ay sonra ilk regl olmuştum bu daha 3. Regl olacakHamile degilsindir dime 5.ciyi dusunuyomusun yoksa
Eee tamam ne korkuyosun benimde bagli bebegin daha kucuk ve duzensiz olabilir ben 1yasina gelince regli olmaya basladimYok kız ne hamilesi tüplerim bağlı benim emzirmeye bağlı duzensizlik olabiliyor zaten 5 ay sonra ilk regl olmuştum bu daha 3. Regl olacak
Kiz nasil oldu oyle o Allahtan isteSonuncu dışında benimkiler tüp bebek gülüm
Yok kız korkmuyorum sadece aşırı bulantı yapıyor bu doğumdan sonra ki regl bana ve aşırı gergin oldum bu doğumdan önce öyle değildi 2 gün olurdum biterdi ne ağrı ne şişlik bisey olmazdıEee tamam ne korkuyosun benimde bagli bebegin daha kucuk ve duzensiz olabilir ben 1yasina gelince regli olmaya basladim
Vallaha tam 12 haftalikti ogrendigimde karin agrım var diye gittim dahiliyeye tomografiye gönderdi sertlik var diye sonucu görünce apar topar kadın doğuma gonderdi meğer hamileymişim Rabbim ol diyince oluyor işteKiz nasil oldu oyle o Allahtan iste
Tamamda nasibimi aldım akşam sen regli olcan diyeYok kız korkmuyorum sadece aşırı bulantı yapıyor bu doğumdan sonra ki regl bana ve aşırı gergin oldum bu doğumdan önce öyle değildi 2 gün olurdum biterdi ne ağrı ne şişlik bisey olmazdı
Vallaha tam 12 haftalikti ogrendigimde karin agrım var diye gittim dahiliyeye tomografiye gönderdi sertlik var diye sonucu görünce apar topar kadın doğuma gonderdi meğer hamileymişim Rabbim ol diyince oluyor işte
Gunaydin canım ❤
Canım ne diyelim hakkında hayırlısı olsun ...bu boşanma olayı buraya yansitmak istemiyorum çok üzgünüm.. sizden özür diliyorum.
hiç iyi degilim valla. ama takımı birakmayacagim. devam edecegim.
Teşekkürler kaptanımEksin çok güzel tebrik ederim canım
Tesekkür ederim canım..❤Cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canım
Halledılmeyecek bir artı degıl
Aramızdaki fark kapanıyor
Ne yasadın bılmıyorum canım ama yasananlar seni bosanmaya ıttıyse hakkın da hayırlısı olsun cok kolay verilebilecek bir karar degıl
Tebrik ederim
Hay Masallah tebrik ederim
Ben senin kadar cesaretli olamadım olamıcamda sanırım
Onları ben ysem artım daha cok olurdu yarına bile halletmiş olursun artını
O her simitle olmaz eksi getiren simit o
Gunaydın ❤
Tesekkurler ederim kaptanım
Metobolızmandan bende istiyorum Masallah canım
Harika bir eksı❤
Sağol canım biraz da senin sayendeYok kuzum.hala regl olamadim gerginim biraZ
Oluruz tabiii
Bisey yok ablam ❤❤
Hakkınizda hayirlisi olsun kuzum
Güzel eksi canim
Harika eksi canim
Kiz kilomumu hesapliyon
Masallah kuzum
Efendim bebem
Hava soğuk ya ne yapsın adamlar anca iki tezgah açmışlar
Sağol cnmPAPATYAM canımmmm sabahtan kutlayacaktım daha, alıntıları alınca unutmuşum şimdi farkettim afedersin canım yeni yaşın hayır getirsin yuvanda huzurla yaşa bundan sonraki yaşlarınıda ailenle inşallah
O kacamaklar sonuna kadar hakkındı bugün önemli olan dengelemek sen zaten biliyorsun bu işi
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
@Haticesnr | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
M MissHayaLet | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
@SATURN71 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
Allahın işine bak canım ya sen çocuk işte olmasın tüp bebekle hamile kal 2 kere sonra 3. anladığım kadarı ile sürpriz gelsin ..Sonuncu dışında benimkiler tüp bebek gülüm
Selam hosgeldin❤❤Selamlar kızlar
İyi haftalar olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?