Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok kız ne hamilesi tüplerim bağlı benim emzirmeye bağlı duzensizlik olabiliyor zaten 5 ay sonra ilk regl olmuştum bu daha 3. Regl olacak
Eee tamam ne korkuyosun benimde bagli bebegin daha kucuk ve duzensiz olabilir ben 1yasina gelince regli olmaya basladim

Eee tamam ne korkuyosun benimde bagli bebegin daha kucuk ve duzensiz olabilir ben 1yasina gelince regli olmaya basladim
Yok kız korkmuyorum sadece aşırı bulantı yapıyor bu doğumdan sonra ki regl bana ve aşırı gergin oldum bu doğumdan önce öyle değildi 2 gün olurdum biterdi ne ağrı ne şişlik bisey olmazdı
Kiz nasil oldu oyle o Allahtan iste
Vallaha tam 12 haftalikti ogrendigimde karin agrım var diye gittim dahiliyeye tomografiye gönderdi sertlik var diye sonucu görünce apar topar kadın doğuma gonderdi meğer hamileymişim Rabbim ol diyince oluyor işte

Tamamda nasibimi aldım akşam sen regli olcan diye

Gunaydin canım ❤

bu boşanma olayı buraya yansitmak istemiyorum çok üzgünüm.. sizden özür diliyorum.
hiç iyi degilim valla. ama takımı birakmayacagim. devam edecegim.
Canım ne diyelim hakkında hayırlısı olsun ...
Artılarını eksilerini iyice düşün derim ben...

Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Teşekkürler kaptanım
Tesekkür ederim canım..❤
Yok kuzum.hala regl olamadim gerginim biraZ

Oluruz tabiii

Bisey yok ablam ❤❤

Hakkınizda hayirlisi olsun kuzum

Güzel eksi canim

Harika eksi canim

Kiz kilomumu hesapliyon

Masallah kuzum

Efendim bebem
Sağol canım biraz da senin sayende
2 gün senin paylaştığın videoları yaptım
M MissHayaLet pazarcilar vardi 2tane bereket yesillik gelmis aldim simdi
Hava soğuk ya ne yapsın adamlar anca iki tezgah açmışlar

Sağol cnm
Hakkımı ama biraz hakkımı geçtim kendime engel olamadım Bi türlü
Toparlanıp hemen dengelemem lazım

Sonuncu dışında benimkiler tüp bebek gülüm
Allahın işine bak canım ya sen çocuk işte olmasın tüp bebekle hamile kal 2 kere sonra 3. anladığım kadarı ile sürpriz gelsin ..
Ardından da o zorla hamile kaldığın tüplerini bağlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…