Sen bana sismanmi dedin
Kilo yuksek olsada Biraz meto meselesi cnmMefkurem tatlım 90+ üstü olanlar çok kilo veriyor ben kıskançlıktan ölüyorum ama ... Canan abla paylaşımim o yüzdendir
Ne yicenMinik kuzu uyudu öglen yemeği için hazırlık başlasın
Sen ne yiyeceenNe yicen
Ben de seni merak ediyordum canım sen yazmışsın.Kaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Ne güzel ya ...Canım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...
Güzel cümlelerin beni çok duygulandırdı. Ağlayacaktim neredeyse...ömür boyu ablanım inşallah. Dün de beni mahcup ettin zaten...bir şey diyemedim böyle zamanlarda çok utanırım benAllah senden razı olsun canım kardeşim
Katılıyorum canım yedikleri ödem yapmıştırÖdem o...Bir kilo icin 7000 kalorigerekiyormus.hemen maydanoz kaynat ic. Elma limon kaynatip içebilirsin...yads int farkli ödem attiricicaylar bakabilirsin...bir gunde 400 d
Gr kilo olmamaz
Seni yerim.yaMefkurem tatlım 90+ üstü olanlar çok kilo veriyor ben kıskançlıktan ölüyorum ama ... Canan abla paylaşımim o yüzdendir
Ne yemek yapcan kuzuMinik kuzu uyudu öglen yemeği için hazırlık başlasın
Ay kaptanım kilon harika ...Eki Görüntüle 2765823
Kizlar yarin ki bildirimde
tarti fotografitarih ve nick
yazmayi unutmayin,eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak...
Zipzip-
22 Ocak
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.5
selensu82 57.1
asysss 57.9
@PAPATYAM 59.7
Denp 60.1
@birbeste 60.4
M MissHayaLet 62.1
Elhan 63.7
@Tesnim1989 64.7
E Elif_Eylul 69.3
@madamhd 69.4
@askrhpozitif 70.5
@Kmsl Hnd 72.7
@I-cell_84 74.2
@birazhuzurdu2008 76.5
@Tutku44 79.3
@Kahvesel 80.7
@Migi_magid11 84.4
@Cordeliaa 84.5
@timesinfinity 88.1
@Haticesnr 89.8
Mefkurem 104.0
@sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
Aslinda vardi bir kac uye ama devam etmedilerSevgili kaptancigimdan rica ediyorum
Ben en altta cok yalniz kaldim
Takima bana göre birisini alsin
Tesekkur ederim canımAy kaptanım kilon harika ...
Bir kaptan olarak yerin liste başı
Ah kuzum ya bende annem çalıştığı için gelemedi tüm doğumlarda bir basimaydim oğlumun sunnetinde kızımın ameliyatında insan güç alacak birilerini arıyorBen de seni merak ediyordum canım sen yazmışsın.
kendini bu kadar sıkma olduğu kadar olacak unutma bu sözümü ..
Bak Önünde 3 hafta var her gün düzenli bir şekilde çalışırsanız açığı kapatırsınız...
Sen çok iyi bir anne ve duyarlı bir velisin...
Öpüyorum seni
Ne güzel ya ...
İnan çok duygulandım..
Anneanne olacaksın sen onlara...
Benim oğluma sünnet yaptırdığımda annem
Aydın 'da yaylasindaydi...
Haber versem yanımıza gel desem ...
Incirler vardı ya harim da sulanacak tüh hayvanlar ne olacak diye söylerdi ben de hiç böyle söylettirmek istemedim onu ..
Ondan bir akşam aradım biz yarın sünnet olacağız dedim o kadar...
Annem iyi çok iyi ama bazen öncelikleri farklı olabiliyor..
Ben hayatım boyunca nişanımı düğünümü doğumlarımı annemin işine göre ayarladım...
Neyse sünnet olduk geldik eve eşim de akşamına gece nöbetine gitti...
Sünnetli oğlumla kızlarımla evde kaldım..
Büyük kızım elim ayağım oldu o günkü çaresizliğimi o çocuğumun aglayislarini hayatım boyu unutamam
Afiyet olsun canim
Ben de seni merak ediyordum canım sen yazmışsın.
kendini bu kadar sıkma olduğu kadar olacak unutma bu sözümü ..
Bak Önünde 3 hafta var her gün düzenli bir şekilde çalışırsanız açığı kapatırsınız...
Sen çok iyi bir anne ve duyarlı bir velisin...
Öpüyorum seni
Ne güzel ya ...
İnan çok duygulandım..
Anneanne olacaksın sen onlara...
Benim oğluma sünnet yaptırdığımda annem
Aydın 'da yaylasindaydi...
Haber versem yanımıza gel desem ...
Incirler vardı ya harim da sulanacak tüh hayvanlar ne olacak diye söylerdi ben de hiç böyle söylettirmek istemedim onu ..
Ondan bir akşam aradım biz yarın sünnet olacağız dedim o kadar...
Annem iyi çok iyi ama bazen öncelikleri farklı olabiliyor..
Ben hayatım boyunca nişanımı düğünümü doğumlarımı annemin işine göre ayarladım...
Neyse sünnet olduk geldik eve eşim de akşamına gece nöbetine gitti...
Sünnetli oğlumla kızlarımla evde kaldım..
Büyük kızım elim ayağım oldu o günkü çaresizliğimi o çocuğumun aglayislarini hayatım boyu unutamam
Önceki neslin bakış açılarıyla, simdiki nesil farkli :)Ah kuzum ya bende annem çalıştığı için gelemedi tüm doğumlarda bir basimaydim oğlumun sunnetinde kızımın ameliyatında insan güç alacak birilerini arıyorAma biliyormusun aslında en yüce güç hep bizimle o bizi asla yanlız bırakmıyor. Dağına göre kar veriyor Rabbim
Kilosu fazla olan birini görürsen hemen kap, kacirmaAslinda vardi bir kac uye ama devam etmediler
Al benden de o kadar adetimin son günleri bide ödem suyu yaptım geç ve iyide kahvaltı tamamdır bugün sabah inşallah çıkarım eksi +600 var ödemdir inşallah yoksa çok üzülürüm aramızdaAç gezcem bugun
Ödemdir o ödemAl benden de o kadar adetimin son günleri bide ödem suyu yaptım geç ve iyide kahvaltı tamamdır bugün sabah inşallah çıkarım eksi +600 var ödemdir inşallah yoksa çok üzülürüm aramızdaZipzip- duymasın kanımın som damlasınaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?