Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah bu kilo hastalıktan başka birşey getirmiyor kuzum ya insan istesin yeterki herşeye vakit buluyor azmin bool olsun canım
Aynen öyle....yeterki isteyelim...hepimizin azmi.bol.olsun...bu uzun sureli bir yasam bicimi olmali dengeli beslenme ve spor...yoksa başa sarar dururuz...

Abla nie ac uyuyorsun ac kaldigin sürece metobalizman yavaşlar ki bana hiç sislik yapmaz kimyon eklersem eklemezsem 2 gün davul gibi gezerim bende
Aksam yemegini normal yiyorum da cnm
Benim gece yeme aliskanligim oldugu icin geç vakit acikiyorum :)) yoksa menulerim az olmuyor

Sislik derken, rahatsizlik olmuyor ama tartiya arti yansiyor
ok estafurullah ablam ne havası vallaha hepsi bu grubun sayesinde iyki varlar ❤❤
Biliyorum bitanecim
Ama cevresel etkenler biyere kadar
Kişinin kendi gercekten istemedikten sonra yinede olmuyor
Bu takimlara baslayip 1-2 hafta sonra birakan o kadar kişi oluyor ki
Hosgeldin demekten biz yoruluyoruz

1-2 hafta olsa neyse abla 1 gun yazip gidiyorlar

Kimler gelip gitti hosgeldin güle güle diyoruz sadece

Önce insan kendini hazir hisstemeli kilo verme icin.emek.istiyor aliskanliklar degismeli..bunun icin gercekten istmek lazim.
Sonra cevre cok önemli..hepmizde yaa boyle iyisin ne gerek varlar yada yaş ilerleyince kilo aliniyor zor veriliyor ugrasma diyenler coook cikar.bundan kurtulmak icin bu gruplar süper motivasyon sağlıyor

Tabiki cnm
Herseyde oldugu gibi kilo vermek emek, istikrar, sabir gerektiriyor
Bence konsantre olup odaklanmak cok onemli

Ah bilmem mı banada güle güle demeye çalıştı birileri ama giden kendileri oldu eee ne demisler kime niyet kime kısmet

Dun 69.7 ıdım bugun 70.1 dedi +400 dedi içimde bir volkan var sanki olabılır yarına ıner ınsallah
Ödem o...Bir kilo icin 7000 kalorigerekiyormus.hemen maydanoz kaynat ic. Elma limon kaynatip içebilirsin...yads int farkli ödem attiricicaylar bakabilirsin...bir gunde 400 d
Gr kilo olmamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…