Aynen öyle....yeterki isteyelim...hepimizin azmi.bol.olsun...bu uzun sureli bir yasam bicimi olmali dengeli beslenme ve spor...yoksa başa sarar dururuz...Ah bu kilo hastalıktan başka birşey getirmiyor kuzum ya insan istesin yeterki herşeye vakit buluyor azmin bool olsun canım
Yuzde 1 ustunde alıyorum geneldeElifcim yeni üyelerde yuzdesi kac olursa listeye aliyorsun
Olur canım eslestirelim cuma gunu bildirimler sonrasiZipzip- , Kaptanim bu hafta eşleşme yapalım mı
Aksam yemegini normal yiyorum da cnmAbla nie ac uyuyorsun ac kaldigin sürece metobalizman yavaşlar ki bana hiç sislik yapmaz kimyon eklersem eklemezsem 2 gün davul gibi gezerim bende
Biliyorum bitanecimok estafurullah ablam ne havasıvallaha hepsi bu grubun sayesinde iyki varlar ❤❤
1-2 hafta olsa neyse abla 1 gun yazip gidiyorlarAksam yemegini normal yiyorum da cnm
Benim gece yeme aliskanligim oldugu icin geç vakit acikiyorum :)) yoksa menulerim az olmuyor
Sislik derken, rahatsizlik olmuyor ama tartiya arti yansiyor
Biliyorum bitanecim
Ama cevresel etkenler biyere kadar
Kişinin kendi gercekten istemedikten sonra yinede olmuyor
Bu takimlara baslayip 1-2 hafta sonra birakan o kadar kişi oluyor ki
Hosgeldin demekten biz yoruluyoruz
Sevgili kaptancigimdan rica ediyorumZipzip- , Kaptanim bu hafta eşleşme yapalım mı
Kimler gelip gitti hosgeldin güle güle diyoruz sadeceAksam yemegini normal yiyorum da cnm
Benim gece yeme aliskanligim oldugu icin geç vakit acikiyorum :)) yoksa menulerim az olmuyor
Biliyorum bitanecim
Önce insan kendini hazir hisstemeli kilo verme icin.emek.istiyor aliskanliklar degismeli..bunun icin gercekten istmek lazim.Aksam yemegini normal yiyorum da cnm
Biliyorum bitanecim
Yüzde 1 kurtariysa, sorun yok o zamanYuzde 1 ustunde alıyorum genelde
100-200 gram vereni almadim daha
Güle güle demeye pek gerek olmuyorKimler gelip gitti hosgeldin güle güle diyoruz sadece
Tabiki cnmÖnce insan kendini hazir hisstemeli kilo verme icin.emek.istiyor aliskanliklar degismeli..bunun icin gercekten istmek lazim.
Sonra cevre cok önemli..hepmizde yaa boyle iyisin ne gerek varlar yada yaş ilerleyince kilo aliniyor zor veriliyor ugrasma diyenler coook cikar.bundan kurtulmak icin bu gruplar süper motivasyon sağlıyor
Bende onlari anlamiyorum yaa1-2 hafta olsa neyse abla 1 gun yazip gidiyorlar
Dun 69.7 ıdım bugun 70.1 dedi +400 dedi içimde bir volkan var sankiNe dedi tartı de bakem bana dünki nohut şişlik yaptı sana belkide
Ah bilmem mı banada güle güle demeye çalıştı birileri ama giden kendileri olduAksam yemegini normal yiyorum da cnm
Biliyorum bitanecim
Zaten aksami hafif gecirirsin, iner mutlakaDun 69.7 ıdım bugun 70.1 dedi +400 dedi içimde bir volkan var sankiolabılır yarına ıner ınsallah
Iyiki burdasin cnmAh bilmem mı banada güle güle demeye çalıştı birileri ama giden kendileri oldueee ne demisler kime niyet kime kısmet
Ödem o...Bir kilo icin 7000 kalorigerekiyormus.hemen maydanoz kaynat ic. Elma limon kaynatip içebilirsin...yads int farkli ödem attiricicaylar bakabilirsin...bir gunde 400 dDun 69.7 ıdım bugun 70.1 dedi +400 dedi içimde bir volkan var sankiolabılır yarına ıner ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?