- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Yes zaten akşamdan planımı yaptım suyumu hazırladım bugün sabah işe gitmeden tartılacağım bide sabah hep fazla çıkıyorum nedense gün içinde düşüyor benim kilom da akşama da et vardı ama katı yiyemem yarın öğlen görürürüm işte yerimÖdemdir o ödem
Bugun aç geziyoruz anlastikmi
Aksam ne yiyecen tatlimAl benden de o kadar adetimin son günleri bide ödem suyu yaptım geç ve iyide kahvaltı tamamdır bugün sabah inşallah çıkarım eksi +600 var ödemdir inşallah yoksa çok üzülürüm aramızdaZipzip- duymasın kanımın som damlasınaca
Biliyorum bitanemKilo yuksek olsada Biraz meto meselesi cnm
Ben eskiden yeni basladigimda 3-4 kilo rahat giderdi
Geçen carsamba baslamistim
1 haftada sıfır kacamakla 2 kilo anca gitti
Aslinda fazla kiloda metobolik bozukluk daha fazla oldugu icin bazen cok da gitmeyebiliyor
Insilun duzeyi normale döndükçe vücut daha iyi calisiyor
Aynen öyle dün çiğ köfte yedim öğlen önceki gün de nohutAksam ne yiyecen tatlim
Hatirladigim 2 gündür menunde sislik yapicak seyler vardi
Ondan öncesini hatirlamadim
Bugünü hafif ve erken kapatmaya calis
Ben de senin hissettiklerini cocuklarimla yaşadığım için çok iyi biliyorum kuzum. Yaptığımız bir şey yok. Yanlarında olmak bile iyi geliyor. Bizim oğlan içguveyi gibi bir şey ...ben yanında olunca nasıl gururlandi anlatamam...Sevinci gözlerinden okunuyordu. Keşke daha çok yanlarında olabilsem...Elimde büyüdü yeğenim evlattan farkı yok benim için de... Allah razı olsun kuzum senden. İnşallah sen hep evlatlarının yanında olursun. Rabbim tirnaginizi incitmesin.Ben de seni merak ediyordum canım sen yazmışsın.
kendini bu kadar sıkma olduğu kadar olacak unutma bu sözümü ..
Bak Önünde 3 hafta var her gün düzenli bir şekilde çalışırsanız açığı kapatırsınız...
Sen çok iyi bir anne ve duyarlı bir velisin...
Öpüyorum seni
Ne güzel ya ...
İnan çok duygulandım..
Anneanne olacaksın sen onlara...
Benim oğluma sünnet yaptırdığımda annem
Aydın 'da yaylasindaydi...
Haber versem yanımıza gel desem ...
Incirler vardı ya harim da sulanacak tüh hayvanlar ne olacak diye söylerdi ben de hiç böyle söylettirmek istemedim onu ..
Ondan bir akşam aradım biz yarın sünnet olacağız dedim o kadar...
Annem iyi çok iyi ama bazen öncelikleri farklı olabiliyor..
Ben hayatım boyunca nişanımı düğünümü doğumlarımı annemin işine göre ayarladım...
Neyse sünnet olduk geldik eve eşim de akşamına gece nöbetine gitti...
Sünnetli oğlumla kızlarımla evde kaldım..
Büyük kızım elim ayağım oldu o günkü çaresizliğimi o çocuğumun aglayislarini hayatım boyu unutamam
Aminnn canimcimBiliyorum bitanemİnşallah hep böyle devam eder. Tek dileğim bir an önce istediğin bedene düşmen. Allah azmini mücadeleni daim etsin.
Kuzum eş olarak en çok kiloyu veren birinci olsun diye düşündüm ben ama kaptanice ne derse o son söz onun regl donemindeki artıları takmaya gerek yok reglden sonda çok güzel eksi gelir kuzumZipzip- Denp eşleşme nasıl olacak geçen hafta ne güzel @Zeynolin44 vardı Rabbim şifa versin babasına ilk kez geçmiştim izne ayrıldı geçememiş sayıldım benden zayıf 72kilo var adetim bide yine geçemem ki
O zamanın şartları da öyleymiş abla ya annem. Hep derki ben anne annenin hiç durupta bizimle oynadigini saçımı sevdigini gormedim sabah kalkar tarlaya giderlermis gelirlermis yemekti çamaşırdı ugrasirlarmis benim.annem babamda hep hayat kavgası pesindelerdi annem.ana okulu öğretmeni babam tekwando hocası sabah gider akşam gelirlerdi doğdu düzgün aynı sofraya oturdugumuzu bilmem fırsat olmazdı. Ama ben onceligimi çocuklarıma verdim herşeyden önce onlarin mutlulugu gelir Hamdolsun Rabbimde tevekkul bilen evlatlar nasip etti 4 çocuğum var Rabbim acılarını göstermesin sevgiyle büyüyen çocuklar yeni nesilin gelecegi için çok önemliÖnceki neslin bakış açılarıyla, simdiki nesil farkli :)
Sevgi konusunda tabiki fark yok. Onlar öyle görmüş, öyle yaşamışlar
Ama simdikiler cok daha ilgili
Aksam yemezsen mutlaka acikirsin cnmAynen öyle dün çiğ köfte yedim öğlen önceki gün de nohutondan suyumu falan hazırladım yani şimdiden sabah ı geç güzel kahvaltı yaptım artık yarın sabaha kadar ödem suyu su Yeşilçay kahve yanı kuruyemiş olabilir yada akşam acıkırsam inşallah acıkmam sabaha kadar
Takıma girince kaçamak olayı en aza iniyor sonra da hiç yapılmıyor. Burada görünmez sihirli bir değnek var...Başka türlü aciklayamiyorum Zuhalcim.Aminnn canimcim
Cümlemiz icin insallah
Şu anda en cok da benim için
Simdilik iyi gidiyorum bakalim
1 hafta oncesine kadar günde kaç paket cukulata yiyen ben agzima tatli, hamur isi bisey koymadim
Canimda istemiyor
Aynen abla balık var aksama balık bana hep eksi getırmıstırZaten aksami hafif gecirirsin, iner mutlaka
Odem suyu yaptım canım ıner yarına ınsallahÖdem o...Bir kilo icin 7000 kalorigerekiyormus.hemen maydanoz kaynat ic. Elma limon kaynatip içebilirsin...yads int farkli ödem attiricicaylar bakabilirsin...bir gunde 400 d
Gr kilo olmamaz
Teşekkür ederim bitanemCümlemizden razı olsun ablam❤❤ minige geçmiş olsun seviliyorsun
Afiyet olsun kuzum
Harika kuzum gunaydin
Gunaydin
Afiyet olsun hayırlı sabahlar canim
Hayırlı sabahlar
Hayirli sabahlar kaptan
günaydın kuzum
Günaydın canim
Paylasimin için sagol cnm
Kapuska yanına salataKatılıyorum canım yedikleri ödem yapmıştır
Seni yerim.ya
Ne yemek yapcan kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?