Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabani karnibahar yumurtayla yapiliyor cnm
Nete bakarsan görürsün
Geçenlerde bende karnibahar koftesu yaptim firinda herkes bayila bayila yedi..oglum sevmez karni doyunda soyledim inanamadı karnıbahar olduguna

Öyle canım ben zaten anneme her türlü hak vermeye çalışıyorum da dediğin gibi o an dayanacak bir güç aradım ..
Sonra Kendi kendime sen başarırsın dedim güçlendim bir silkelendim o gün..
Allah Hepimizin yâr ve yardımcısı olsun...
Önceki neslin bakış açılarıyla, simdiki nesil farkli :)
Sevgi konusunda tabiki fark yok. Onlar öyle görmüş, öyle yaşamışlar
Ama simdikiler cok daha ilgili
bizimkilerin Biraz çiftçilik yönleri var bağ bahçe işleri var onlar öyle alışmışlar artık yapacak bir şey yok...
Ama sevgi anlayışları dediğin gibi farklı...
Ben babamı çok severim mesela o da beni sever bilirim ama ağzından bir kızım lafı çıkmazdı..
Ben Ona bu durumu bir kaç sene önce söylemiştim o hiç farkında değilmiş bi durumdan sonra her konuşmamızda bana kızım der ben bayılır mest olurum
Annem aslında o zaman yanımızda olmadığına çok pişman oldu ama iş işten geçmişti...
Aslında hep yanimdadir çok fedakardır evimin her işini yapar...
Geçen gün balkon camlarımı silicem oğlumu emzireyim de sileyim dedim hatta buraya yazmıştım ben gidip çam sileyim diye ben oğlanı emzirip yatırana kadar camların yarısını silmişti...
Işte ben de bazen nankörlük ediyorum...

Ne güzel yeğenin gururlanmış elinden geldiğin kadar yanlarında ol canım

Eslesmede en cok yuzdeyi veren kazansin
Kilosuna yakin uyeleri eslestirir
Yuzde hesabi olacagi icin cok sorun olmaz gibi
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Kilosu fazla olan birini görürsen hemen kap, kacirma
Tamam takipteyim
Hepinize çok teşekkür ederim❤ Zipzip- puanları çoktan tuttum Hem burdan kopmamış olurum o kadar yardımcıyım yapayım
❤❤
56 da cok dolandim 55 e gideyim artik dedim :))
Kızlar bugün a101 marketten cam cezve aldım 10 lira almak Isterseniz haber vereyim dedim. Ateşe dayanıklı denedim test ettim. Reklam gibi oldu ama kahvede kopuksuz oldu resım çekicem diye
Afiyet olsun canım
Cok şükür hava isinmis burda..gunesin ısıtan.yuzunu gördük...kizimi derse getirdim.bu arada da parkta aletlerle calisiyirum...kaptanim Zipzip- durmak yok herşey yarin ki tarti icin
Sicaktan buraya da gondersen

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

O ne güzel bir tartı resmidir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…