Teşekkür ederimHoşbuldum canım sende hoş geldin
Tabani karnibahar yumurtayla yapiliyor cnmKarnıbahar pizza si ne
Şu anda benden baya uzaksin cnm :)) seni gecme ihtimalimde yokSana kilo olarak en yakın benim sanırım. 29 aralıkta 99 kiloydum.
Geçenlerde bende karnibahar koftesu yaptim firinda herkes bayila bayila yedi..oglum sevmez karni doyunda soyledim inanamadı karnıbahar oldugunaTabani karnibahar yumurtayla yapiliyor cnm
Nete bakarsan görürsün
Onu bende denemek istiyorum, muhtemelen güzel olur :)Geçenlerde bende karnibahar koftesu yaptim firinda herkes bayila bayila yedi..oglum sevmez karni doyunda soyledim inanamadı karnıbahar olduguna
Tünaydın canımGünaydın kızlar
Evet ablacım bugün çok onemlıGunaydinnn
Tartidan önceki son çıkışta dikkatli olalim insallah
Öyle canım ben zaten anneme her türlü hak vermeye çalışıyorum da dediğin gibi o an dayanacak bir güç aradım ..Ah kuzum ya bende annem çalıştığı için gelemedi tüm doğumlarda bir basimaydim oğlumun sunnetinde kızımın ameliyatında insan güç alacak birilerini arıyorAma biliyormusun aslında en yüce güç hep bizimle o bizi asla yanlız bırakmıyor. Dağına göre kar veriyor
bizimkilerin Biraz çiftçilik yönleri var bağ bahçe işleri var onlar öyle alışmışlar artık yapacak bir şey yok...Önceki neslin bakış açılarıyla, simdiki nesil farkli :)
Sevgi konusunda tabiki fark yok. Onlar öyle görmüş, öyle yaşamışlar
Ama simdikiler cok daha ilgili
Annem aslında o zaman yanımızda olmadığına çok pişman oldu ama iş işten geçmişti...Ben de senin hissettiklerini cocuklarimla yaşadığım için çok iyi biliyorum kuzum. Yaptığımız bir şey yok. Yanlarında olmak bile iyi geliyor. Bizim oğlan içguveyi gibi bir şey ...ben yanında olunca nasıl gururlandi anlatamam...Sevinci gözlerinden okunuyordu. Keşke daha çok yanlarında olabilsem...Elimde büyüdü yeğenim evlattan farkı yok benim için de... Allah razı olsun kuzum senden. İnşallah sen hep evlatlarının yanında olursun. Rabbim tirnaginizi incitmesin.
Eslesmede en cok yuzdeyi veren kazansinZipzip- @Denp eşleşme nasıl olacak geçen hafta ne güzel @Zeynolin44 vardı Rabbim şifa versin babasına ilk kez geçmiştim izne ayrıldı geçememiş sayıldım benden zayıf 72kilo var adetim bide yine geçemem ki
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Tamam takipteyimKilosu fazla olan birini görürsen hemen kap, kacirma
❤❤Hepinize çok teşekkür ederim❤Zipzip- puanları çoktan tuttum Hem burdan kopmamış olurum o kadar yardımcıyım yapayım
56 da cok dolandim 55 e gideyim artik dedim :))Ne ara
Afiyet olsun canımKızlar bugün a101 marketten cam cezve aldım 10 lira almak Isterseniz haber vereyim dedim. Ateşe dayanıklı denedim test ettim. Reklam gibi oldu amakahvede kopuksuz oldu resım çekicem diye
Sicaktan buraya da gondersenCok şükür hava isinmis burda..gunesin ısıtan.yuzunu gördük...kizimi derse getirdim.bu arada da parkta aletlerle calisiyirum...kaptanimZipzip- durmak yok herşey yarin ki tarti icin
Senin planin ne tatlicimEvet ablacım bugün çok onemlı
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Bakalım 69 yarına ayrılabilecek mi bendenKabus gibi70 pesımi bırakmıyor neyse yarına ıner herhalde
Sıkı sıkı tut birakma 69 candirBakalım 69 yarına ayrılabilecek mi benden
O ne güzel bir tartı resmidir öyleEki Görüntüle 2765823
Kizlar yarin ki bildirimde
tarti fotografitarih ve nick
yazmayi unutmayin,eksik notlu bildirimler gecersiz sayilacak...
Zipzip-
22 Ocak
@Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.5
@selensu82 57.1
asysss 57.9
@PAPATYAM 59.7
@Denp 60.1
@birbeste 60.4
@sena zeynep 62.1
@Elhan 63.7
@Tesnim1989 64.7
E Elif_Eylul 69.3
madamhd 69.4
@askrhpozitif 70.5
@Kmsl Hnd 72.7
@I-cell_84 74.2
@birazhuzurdu2008 76.5
@Tutku44 79.3
@Kahvesel 80.7
Wilma11 84.4
@Cordeliaa 84.5
@timesinfinity 88.1
D Dileksnr 89.8
Mefkurem 104.0
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?