Evlatlar ister kuzum... nankörlük değil seninki ...en doğal hakkin...zayıf anlarımizda daha çok ihtiyaç hissediyoruz elimizde değil....Öyle canım ben zaten anneme her türlü hak vermeye çalışıyorum da dediğin gibi o an dayanacak bir güç aradım ..
Sonra Kendi kendime sen başarırsın dedim güçlendim bir silkelendim o gün..
Allah Hepimizin yâr ve yardımcısı olsun...
bizimkilerin Biraz çiftçilik yönleri var bağ bahçe işleri var onlar öyle alışmışlar artık yapacak bir şey yok...
Ama sevgi anlayışları dediğin gibi farklı...
Ben babamı çok severim mesela o da beni sever bilirim ama ağzından bir kızım lafı çıkmazdı..
Ben Ona bu durumu bir kaç sene önce söylemiştim o hiç farkında değilmiş bi durumdan sonra her konuşmamızda bana kızım der ben bayılır mest olurum
Annem aslında o zaman yanımızda olmadığına çok pişman oldu ama iş işten geçmişti...
Aslında hep yanimdadir çok fedakardır evimin her işini yapar...
Geçen gün balkon camlarımı silicem oğlumu emzireyim de sileyim dedim hatta buraya yazmıştım ben gidip çam sileyim diye ben oğlanı emzirip yatırana kadar camların yarısını silmişti...
Işte ben de bazen nankörlük ediyorum...
Ne güzel yeğenin gururlanmış elinden geldiğin kadar yanlarında ol canım
Ablacım ben sabah kahvaltımı normal yaptım demin bı kahve içtim bı yemek yerim bol su Spor yapıcam yanı farklı bi planım yok zaten aybasıyım + gelırımSenin planin ne tatlicim
Afiyet olsun canımEvet bugünkü öğlen menümEki Görüntüle 2765949
Kolay gelsin ablacimBugüne yarar sadece detoks suyumu hazırladım. Sirada kabak çorbam var...Sihirli Annem gelse de bir dokunsa
Afiyet olsun kuzum bende köfte ve firinda sebze yaptım püre haline getirip yedimEvet bugünkü öğlen menümEki Görüntüle 2765949
Kolay gelsin ablamBugüne yarar sadece detoks suyumu hazırladım. Sirada kabak çorbam var...Sihirli Annem gelse de bir dokunsa
Afiyet olsun canımEvet bugünkü öğlen menümEki Görüntüle 2765949
Olumsuz düşünme canım regl olup eksi gelende cok takimdaAblacım ben sabah kahvaltımı normal yaptım demin bı kahve içtim bı yemek yerim bol su Spor yapıcam yanı farklı bi planım yok zaten aybasıyım + gelırım
Kuzum 4 tane doğum yapmışsın normal dişlerin öyle olması bende gidicem Allahtan görümcem ve kocası dişçiAfiyet olsun kuzum bende köfte ve firinda sebze yaptım püre haline getirip yedimah dis çok önemliymiş ya
Kolay gelsin ablam
Kimi etiketledin
Gecen bunu etiketlemistik gelmediKimi etiketledin
Kuzum 4 tane doğum yapmışsın normal dişlerin öyle olması bende gidicem Allahtan görümcem ve kocası dişçi
Sen ne yicenGecen bunu etiketlemistik gelmedisorun yok yani
Yaşlanıyorum galiba hatirlayamadimGecen bunu etiketlemistik gelmedisorun yok yani
Geçmiş olsun canımah benimki kazada kırıldı kız ama doğumlarda çok götürüyor tabi
Ben sütun icine granola,ceviz,kayisi koydum yedimSen ne yicen
Yemek bolumunde yapmistikYaşlanıyorum galiba hatirlayamadim
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun canım
Kolay gelsin ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?