Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel
Afiyet olsun canım aksam acikmadin mi cok erken yemissin
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Iyi geçti abla 5 dikiş var damakta dahil dün sürekli buz koydum şükür şişmedi yüzüm ama yemek yemek işkence gibi zorla püre yedim öğlen bebek gibi söylene söyleneOperasyon nasıl geçti kuzum...orayı kaçırdım belli ki...
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun.
Afiyet olsun canım guzel menü
:) evet canim dahilResim önemli değil adımlara yürüyüş bandıda dahil değil mi
Allah şifa versin insallah canimSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Sen ne yaptığını bilen insansin senin artin en fazla 1 hafta sürer artik allahin izniyleEvet cnm iş dolayısıyla haftada 1 rutin her perşembe şehirler arası dolanıyorum, Doğum günü şerefine de kaçamaklar baya olunca 2 günlük detoksu ondan yaptım zatenBi silkeleneyim diye
bakalım bu hafta ne olacağım
cuma - 100 gr Dı ama pazartesi +800 Dü 59 neti görmem ve korumam lazım inşallah
Ne demek canim rica ederim:)
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah anne olmak en zor iş. Evde hepimiz ogretmen omduk iyice. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda beklerizKaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Şu mesajina 1 gram şaşırdıysam ne olayımCanım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...
Güzel cümlelerin beni çok duygulandırdı. Ağlayacaktim neredeyse...ömür boyu ablanım inşallah. Dün de beni mahcup ettin zaten...bir şey diyemedim böyle zamanlarda çok utanırım benAllah senden razı olsun canım kardeşim
Allah kolaylik versin canim. Sende İyiki varsin inanki. Gölündeki yaşamayı nasip etsin rabbim hakeden bir insansınGünaydın canlar
Dün bütün gün tezin çıktısı pdfsi yüzünden dısardaydım. Herşey bitti artık derken hocam son dakika bı düzeltme daha gönderdi. Yemin ederim mesleğimden soğudum artık. Ama yok benden akademisyen falan olmaz geç olsada anladım. Alırım güzel keçilerimi misss gider köyede yerleşirim. Hem serde yörüklükte var. Ya da ya da (ne dersem deyim ben bu mesleğe aşığım) yeniden öğrencilerime kavuşurum. Her ikisi de bana çok cazip geliyor şu an ama beni hiç bı kuvvet o üniversitenin kapısından bir daha sokamaz bitti.
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın Bugün de eksideyim yarın 83.9 göreyim aminnnm
Valla abla ben alistim iyicede baskasida yazinca üzülüyorum insallah ödemdirde gider 1 gecede aminBenim sinirim bozuldu biraz
Hafta ici Sislik yapicak bisey de yemedim pazartesiden beri dogru dürüst düşmedi tarti
İşte adaleettttt işte yerini buldu aaadeeettttttttAy müthiş bir eksiyle başladım gunebenden keyiflisi yok vallaha
Eksine cok sevindim cancağızımmm spor sana cok etki yapıyor masallahSagol canım aslinda cok tembelim ders çalışmayı hic sevmiyorum ama artik mecbur yas oldu 31 simdiye kadar calismama engel cok fazla sey vardi simdi zamanim cok rahat rahat calisabilirim
Allahim bende bu dertten istiyorum amin amin aminnnYazacak birşey bulamıyorum ki
Oy masallahhhhhEvet canım 3 tane biri 5 2,5 ve 2 aylık
UyuzzzzAh bilmem mı banada güle güle demeye çalıştı birileri ama giden kendileri oldueee ne demisler kime niyet kime kısmet
Bunlar hayatımıza giriyor canim. Yinede şükür dedigimiz anda en mutlu biziz.Ben de seni merak ediyordum canım sen yazmışsın.
kendini bu kadar sıkma olduğu kadar olacak unutma bu sözümü ..
Bak Önünde 3 hafta var her gün düzenli bir şekilde çalışırsanız açığı kapatırsınız...
Sen çok iyi bir anne ve duyarlı bir velisin...
Öpüyorum seni
Ne güzel ya ...
İnan çok duygulandım..
Anneanne olacaksın sen onlara...
Benim oğluma sünnet yaptırdığımda annem
Aydın 'da yaylasindaydi...
Haber versem yanımıza gel desem ...
Incirler vardı ya harim da sulanacak tüh hayvanlar ne olacak diye söylerdi ben de hiç böyle söylettirmek istemedim onu ..
Ondan bir akşam aradım biz yarın sünnet olacağız dedim o kadar...
Annem iyi çok iyi ama bazen öncelikleri farklı olabiliyor..
Ben hayatım boyunca nişanımı düğünümü doğumlarımı annemin işine göre ayarladım...
Neyse sünnet olduk geldik eve eşim de akşamına gece nöbetine gitti...
Sünnetli oğlumla kızlarımla evde kaldım..
Büyük kızım elim ayağım oldu o günkü çaresizliğimi o çocuğumun aglayislarini hayatım boyu unutamam
Bana kuruyemişte ödem yapiyoAynen öyle dün çiğ köfte yedim öğlen önceki gün de nohutondan suyumu falan hazırladım yani şimdiden sabah ı geç güzel kahvaltı yaptım artık yarın sabaha kadar ödem suyu su Yeşilçay kahve yanı kuruyemiş olabilir yada akşam acıkırsam inşallah acıkmam sabaha kadar
Şişko bir sportif gibi hissediyorum dünürüm
Aleyküm selammmmmmm en güzel en tatlı dünür en ballı arkadaş veee en zayif hatunnnnnnnnnn
Oyyy kıyamam sana balım allah şifanı versinSağol kuzum
Iyi geçti abla 5 dikiş var damakta dahil dün sürekli buz koydum şükür şişmedi yüzüm ama yemek yemek işkence gibi zorla püre yedim öğlen bebek gibi söylene söylene
Afiyet olsun canım guzel menü
Afiyet olsun canim hafif bir gun olmuşSabah 2 dilim tb kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 ince dilim salam 7 zeytin 5 dal roka 2 tk tahin bir bardak çay.
Öğlen 1 büyük tabak salata bir kase çorba bir küçük kase yoğurt.
Akşam 1 muz 1 tk fıstık ezmesi 1 tk kakao 2 çk yulaf ezmesi 1 bardak süt. 2 litre su içildi 3,5 tamam olur. Yediklerime baktım da 1200 kalori bile değilmiş
Ne güzel bir tespit de bulunmuşsunEvlatlar ister kuzum... nankörlük değil seninki ...en doğal hakkin...zayıf anlarımizda daha çok ihtiyaç hissediyoruz elimizde değil....
Çok şükür canım varlıklarına...:) evet canim dahil
Allah şifa versin insallah canim
Sen ne yaptığını bilen insansin senin artin en fazla 1 hafta sürer artik allahin izniyle
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah anne olmak en zor iş. Evde hepimiz ogretmen omduk iyice. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bekleriz
Şu mesajina 1 gram şaşırdıysam ne olayımgönlü güzelim allah kabul etsin hayır olarak geçsin
Yoklugun cok farkediliyorda yazip kurcalamak istemedim işi vardır dedim yanılmamışım
Allah kolaylik versin canim. Sende İyiki varsin inanki. Gölündeki yaşamayı nasip etsin rabbim hakeden bir insansın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Valla abla ben alistim iyicede baskasida yazinca üzülüyorum insallah ödemdirde gider 1 gecede amin
İşte adaleettttt işte yerini buldu aaadeeetttttttt
Keske içimden az seni kiskanmak gelseydi belki fayda görürdüm çok kilo verene neden bu kadar seviniyorum ben yaaa
Biz bir ekibiz
Eksine cok sevindim cancağızımmm spor sana cok etki yapıyor masallah
Yaparsin sen yaparsin ooo hemde vaktin varsa aalasını yaparsın.. sinav seneyeymiş gibi basla gerisi gelir canım benim. Ben atandığımda 33 tüm :)
Allahim bende bu dertten istiyorum amin amin aminnn
Oy masallahhhhh
Aslinda kg.vermenizide sagliyor ufak çocuğu olanlara bu durum bence...
Ben sadece oturdugum yerden bağırıyorum gece uyanmiyirum alt almıyorum kucakta tasima emzirme pesinden kosmalar yok...
Ne dersin dünür büyüttük die mi veremioz doğurak mı 2 şer
Elhan
Uyuzzzz
Bunlar hayatımıza giriyor canim. Yinede şükür dedigimiz anda en mutlu biziz.
Insan sevdiğinden bekliyor herseyi buda bi gerçek
Bana kuruyemişte ödem yapiyo((
Kimyona ağırlık ver canim bide
Aht verdim vücuduma kilo almazsam yürümem banttayim suan 5 dk. Mola verdim
Görsün cümle alem spor diyetle kilo nasıl alınır vücut görün az
Sen iyisin ama demi.. kiz yarin kilonu kilomun yanina getirsene haftaya beraber giderizzzz
Aleyküm selammmmmmm en güzel en tatlı dünür en ballı arkadaş veee en zayif hatunnnnnnnnnn
Canım bugünlük böyle olsunda yarın ekstra eklerimAfiyet olsun canim hafif bir gun olmuş
Ara ogune meyve ,sut ya da kuruyemis mi eklesen
Regl neden arti etki yapsin ki gecen ay eksi gelmistin olumsuz dusunme ve kacamak yapma
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim tb kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 ince dilim salam 7 zeytin 5 dal roka 2 tk tahin bir bardak çay.
Akşam 1 muz 1 tk fıstık ezmesi 1 tk kakao 2 çk yulaf ezmesi 1 bardak süt. 2 litre su içildi 3,5 tamam olur. Yediklerime baktım da 1200 kalori bile değilmiş
kaçamak yapmıyorum dün küçük çikolata dagittilardi masamda duruyor aman virüs girmiştir içine diyip attim çöpeRegl neden arti etki yapsin ki gecen ay eksi gelmistin olumsuz dusunme ve kacamak yapma
tartıda etkisi oluyor mu?Bende karnibahari yemek yada haslama olarak sevmiyorum
Sadece firinda besamel sosla iyi oluyor
Keşke baligi bugün yapsaydin, tarti icin daha iyi olurdu :)
Seviyorum seni bebem:) evet canim dahil
Sen ne yaptığını bilen insansin senin artin en fazla 1 hafta sürer artik allahin izniyle
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah anne olmak en zor iş. Evde hepimiz ogretmen omduk iyice. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bekleriz
Şu mesajina 1 gram şaşırdıysam ne olayımgönlü güzelim allah kabul etsin hayır olarak geçsin
Yoklugun cok farkediliyorda yazip kurcalamak istemedim işi vardır dedim yanılmamışım
Allah kolaylik versin canim. Sende İyiki varsin inanki. Gölündeki yaşamayı nasip etsin rabbim hakeden bir insansın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Valla abla ben alistim iyicede baskasida yazinca üzülüyorum insallah ödemdirde gider 1 gecede amin
Keske içimden az seni kiskanmak gelseydi belki fayda görürdüm çok kilo verene neden bu kadar seviniyorum ben yaaa
Biz bir ekibiz
Yaparsin sen yaparsin ooo hemde vaktin varsa aalasını yaparsın.. sinav seneyeymiş gibi basla gerisi gelir canım benim. Ben atandığımda 33 tüm :)
Oy masallahhhhh
Ben sadece oturdugum yerden bağırıyorum gece uyanmiyirum alt almıyorum kucakta tasima emzirme pesinden kosmalar yok...
Elhan
Uyuzzzz
Sen iyisin ama demi.. kiz yarin kilonu kilomun yanina getirsene haftaya beraber giderizzzz
Saol.balimOyyy kıyamam sana balım allah şifanı versin
Afiyet olsun kuzum hafif bir menu olmusSabah 2 dilim tb kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 ince dilim salam 7 zeytin 5 dal roka 2 tk tahin bir bardak çay.
Teşekkür ederim bitanem:) evet canim dahil
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Biz bir ekibiz
Oy masallahhhhh
Elhan
Uyuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?