Ilk defa duydum bir bakayim bugun@Haticesnr helpsteps uygulama indiriyorsunuz tele, adımlarınızı sayıyor ve gün sonunda günlük adımlarınızı bağışlayabiliyorsunuz, ucim,ahbap,smader, haciko,tohum otizm,tog gibi derneklere, spor klüplerine bağışlayabilirsiniz yada 30000 adım 15 kuruş ediyor bu şekilde para biriktirip bir şeyler alabilirsiniz.
Günaydın canım ❤GünaydınArtıdayım tam Regl oldum
Geçmiş olsun canım.Selamlar
Eve girdim duş aldım kahve içtim şimdi yatıcam feci başımm ağrıyor, menü ve sporu sabah bildiririm
Zipzip-
Tatlım bir gün önce evde olmadığım için hesapta olmayan garip şeyler yedim Perşembe dengeleyim dedim. Ondan böyle oldu.Kahkaha attım
Abla sende vur dedik öldürdün bu ne menu de hiç Birşey yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımçok az ama bugünlük herhalde
Afiyet olsun kuzum
Kaptanim civanım günaydıııııııınnGünaydın hayirli cumalar
evetGünaydın canım ❤
Musait olunca paylas ona gore ekleyecegim listeye
Dun aksam ictigin salgam da odem yapmis olabilir
Köpüklü kahvem benimKuzum benim üzme kendini. Çocuklarda sıkıldı ve şaşkınlar. Emin ol hepimize aynı durum mevcut.
Sen ne güzel bir teyzesin öyle... Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Rabbim ablana da rahmet eylesin canım ablam. Benim ne anne ne baba ikisi de rahmetli oldu. İlk oğlumda da çok hastaydı gelemedi.
Günaydın güzel cordeliacim.Herkese günaydın mutlu cumalar.
Günaydın sabah tartılınca illa ödem oluyor mesela ben şimdi öyleyim ellerim şişGünaydınArtıdayım tam Regl oldum
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın hayirli cumalar
Tatlım bir gün önce evde olmadığım için hesapta olmayan garip şeyler yedim Perşembe dengeleyim dedim. Ondan böyle oldu.
Kaptanim civanım günaydıııııııınn
Günaydın kızlarHerkese günaydın mutlu cumalar.
Afiyet olsun canımIyi akşamlar
21 ocak perşembe
9.00
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve
13.00
2 yumurtali peynirli pirasali omlet
18.30
2 kabaktan sote
Yogurt
Dereotu
3 ceviz
Su 2 lt
1 lt detoks suyu
Zipzip-
@Denp
E Elif_Eylul
Aksam 5 e kadar bekleyebilirim canımZipzip- tatlım kaça kadar bildirim yapabiliyoruz?
Günaydın canım ❤Herkese günaydın mutlu cumalar.
Günaydın canım ❤Günaydın umarım hepimiz için güzel bir gün olurhayırlı cumalar
Gunaydin canım ❤Günaydın çıtirlar
Aynaya baktım gözler sis eller sis yüzügü zor siydirdim ama tartıldım akşam eve varınca bi daha mı tartılsamGünaydın sabah tartılınca illa ödem oluyor mesela ben şimdi öyleyim ellerim şiş
Günaydın hayırlı cumalar canım
Günaydın kızlar
Senoşum pırıl pırıl mujdelerle dolu güzel bir gün gecirmeni dilerim. Hayırlı cumalar tatlımGünaydın umarım hepimiz için güzel bir gün olurhayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?