Eline ve sağlık canım. Süper. Ben de eksik yok.SPOR BİLDİRİMLERİ
üye cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe D Dileksnr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ asysss ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Elhan ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ askrhpozitif ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Kmsl Hnd ✔ ✔ ✔ ✔ @madamhd ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Cordelia ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @timesinfinity ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @I-cell_84 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ birbeste ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Wilma11 ✔ ✔ ✔ ✔ Denp ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @PAPATYAM ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Tesnim1903 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @selensu82 ✔ ✔ ✔ ✔ S sulisim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ @Kahvesel ✔ ✔ ✔ @Tutku44 ✔ ✔ ✔ Chedarice ✔ ✔ ✔ @onlinenurse ✔ ✔
Belki gözümden kaçmıştır diye liste tutayım dedim eksik bildirimleri etiketlerseniz yarına tamamlarımHerkese iyi geceler, yarına bol eksiler
Ben tamamım canımcımSPOR BİLDİRİMLERİ
üye cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe D Dileksnr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ asysss ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Elhan ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ askrhpozitif ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Kmsl Hnd ✔ ✔ ✔ ✔ @madamhd ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Cordelia ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @timesinfinity ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @I-cell_84 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ birbeste ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Wilma11 ✔ ✔ ✔ ✔ Denp ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @PAPATYAM ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Tesnim1903 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @selensu82 ✔ ✔ ✔ ✔ S sulisim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ @Kahvesel ✔ ✔ ✔ @Tutku44 ✔ ✔ ✔ Chedarice ✔ ✔ ✔ @onlinenurse ✔ ✔
Belki gözümden kaçmıştır diye liste tutayım dedim eksik bildirimleri etiketlerseniz yarına tamamlarımHerkese iyi geceler, yarına bol eksiler
Ben kullanıyorum canımKızlar helpsteps i biliyor ve kullanıyor musunuz? Adımlarınız boşa gitmesin.
Canım dünkü adımlarımSPOR BİLDİRİMLERİ
Bittimi yol ablaYürüyorum yürüyorum yol bitmiyorrrrrr
Hayırlı geceler canımNeyse kızlar gideyim az leslie bacimla oynasayimsonrada vurup kafayı yatayım leptinim calissin Hayırlı geceler Allaha emanetsiniz dilerim sabah herkes istediği eksiyi görür
Hahhahha
Eline sağlık canım ❤SPOR BİLDİRİMLERİ
Ben bilmiyorum canımKızlar helpsteps i biliyor ve kullanıyor musunuz? Adımlarınız boşa gitmesin.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
2 dilim peynir
4 çatal sucuk
3 çatal salça sos
1 biber az domates
1 lokma labne üzerine bal
1 dilim tb ekmeği
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 16.30
1 tabak turp kavurma üzeri bol acılı
1 kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Çok acıktım bugün evde kuru fasulye pilav vardı akşam yemeğinde yemedim ama sonra tencerelerin içinden birer kaşık yedim
Sütlü kahve yanında bir avuç badem
3 litre su 3500 adım
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Artida degildim zaten cnm da pazartesiden sonra fazla inmediValla abla ben alistim iyicede baskasida yazinca üzülüyorum insallah ödemdirde gider 1 gecede amin
Başin sagolsun cnmBenim ne anne ne baba ikisi de rahmetli oldu. İlk oğlumda da çok hastaydı gelemedi
Yarin gelmeyecek misin en önemli gün
Mesela dedimHemde yarın olmadı bak
Allah yardimcisi olsun sifa versin insallah cnmKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Bitanemmm iyiki varsinHerkes merak eder ablamm herkesssss
İnşallah sabaha baş agrin gecmis olarsk uyanirsin cnmSelamlar
Eve girdim duş aldım kahve içtim şimdi yatıcam feci başımm ağrıyor, menü ve sporu sabah bildiririm
Zipzip-
Kahkaha attımDerlerkine eksi gelene hayırlı olsun derler, şişkoya da gene gece hangi gaçamaği yapdin derler müge aplaaaaa
Abla sende vur dedik öldürdün bu ne menu de hiç Birşey yokPerşembe menüm
08.00 Sade Nescafe
12.00 Bir yumurta, peynir, ceviz , yarım dilim tb ekmeği
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Az bir leblebi ve yer fıstığı, yeşil çay
17.00 Salata + 4 adet kepekli light bisküvi yani sunta , çay
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Spor
Eki Görüntüle 2766231
Afiyet olsun canımPerşembe menu; kısaca dünkiyle aynı;
Kahvaltı; 1 yağsız göz yumurta, 1dilmpeynir,salatalık,5zeytin,2tb ekmeği, şekersiz çay, dereotu
Öğle 14.00; yağsız salata, 8 çiğ badem, 1 wasa
Ara; 16.30; 3 silme yemek kaşığı yulaf, 1 bardak süt,1ceviz,1 muz, 1 kare bitter çikolata(bu kaçamak)
Akşam; 3 köftr,4 kaşık yoğurt, 6 kaşık pırasa, havuç rendesi
30 dk leslie
3 lt su))
5515 adım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek
2 dilim peynir
4 çatal sucuk
3 çatal salça sos
1 biber az domates
1 lokma labne üzerine bal
1 dilim tb ekmeği
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 16.30
1 tabak turp kavurma üzeri bol acılı
1 kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Çok acıktım bugün evde kuru fasulye pilav vardı akşam yemeğinde yemedim ama sonra tencerelerin içinden birer kaşık yedim
Sütlü kahve yanında bir avuç badem
3 litre su 3500 adım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzumIyi akşamlar
21 ocak perşembe
9.00
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve
13.00
2 yumurtali peynirli pirasali omlet
18.30
2 kabaktan sote
Yogurt
Dereotu
3 ceviz
Su 2 lt
1 lt detoks suyu
Zipzip-
Denp
E Elif_Eylul
Bunu arkadaş da yapıyordu ben yapmadımD Dileksnr helpsteps uygulama indiriyorsunuz tele, adımlarınızı sayıyor ve gün sonunda günlük adımlarınızı bağışlayabiliyorsunuz, ucim,ahbap,smader, haciko,tohum otizm,tog gibi derneklere, spor klüplerine bağışlayabilirsiniz yada 30000 adım 15 kuruş ediyor bu şekilde para biriktirip bir şeyler alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?