Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağolasın

Gidip yatayım da leptin bacım calissin
Hsttt sessiz takipçiler de gidin yatin sizde birşey yok burda Ha birde mezuniyetimi bekleyen arkadaşlar biraz daha bekleyin sonra tahtımi size devrederim sanırsam yani galiba

Yarın ıcın bı odem suyu hazırladım azıcık Uydurmasyon oldu bakalim nasıl bir etki yapacak yarın
Bende evde ne bulursam atiyorum içine :)))
Ama, ya gunluk ayni seyi yapmamak lazim yada gün aşırı icmek lazim
Vucudun alismamasi icin

Canim benim elbette yapacaksin bak ben bunu bu haftada arti gelmis biri olarak yazıyorum düşün kalori açığı yapacağız bu hafta daha güzel sonuçlar alacağız insallah sen ne kilolar vermis insansin... bahara az kaldı... yazin efil efil gezecen insallah
4 hafta ust uste birinci olan takımım hepinizi tebrik ediyorum
Yaaa harikasınız kızlar masallah yaaa
Okeydeki yancı gibi kenardan kenardan mutlu ediliyorum

Sağolasın canim. Sabahkinin tadina doyamadim allah biliyo ama aksam guzel doydum... bide sabah artı 3 ceviz yemiştim unutmusum yazmayi... bu hafta cok istiyorum artik eksi gelmeyide ona odaklandim ondan canim
Bu hafta 3 tane hazırladım
Herkese hazirlamak isterdim ama hediyenin anlami kalmaz
Haftaya yuzde 1.5 ile gelin sizlerede baska hediyeler hazirlayayim
Yok öyle herkese hediye kazanan alırrrrrrrr
Kizlar ilk 4 ü tebrik edemeyeceğim artı gelerek kg.verenlerle aynı ilk beşte olmayı başarmak benden baska kimin harcınaydıki zaten kendimi tebrik ediyorum siz az kenarda kalın ilk 4

Tebrikler guzeller harika adimlarrrr
Senin menülerini çok beğendiğimi daha önce de söylemiş miydimmm eveveettt söylemiştimmmmmmmm afiyet olsun canım güzel menü
Sagol canım sorma ya bu fareler nereden geliyor bilmiyorum bir gun eve girecek diye korkuyorum

Sagol ablam Tesekkurler
Canim hayırlı olsun listeye girişin isler değişiyor desene

Tesekkurler canım benim aynen isler degısıyor

Derecedeki arkadaşlar süpersiniz maşallah
Tüm Herkesi tebrik ederim

22 Ocak menü
Sabah
sahanda yumurta beyaz peynir çay marul maydanoz domates salatalık
Öğle
Çökelek 1 tatlı kaşığı tereyağı ve iki dilim çavdar ekmeği
Ara 2 tane cennet meyvesi
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım ağrıyor diye akşam yemeği de yedim
Akşam
Susuz 5 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii N Nidsalii Denp Denp [IMG alt="Elif Eylul"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/977/977686.jpg?1611242858[/IMG] Elif Eylul
Su 1 ,5 litre
Adım:

Selamlar
Bugünkü menüm
Yani 22 ocak menüm saat 12 yi geçmiş
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 1 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 omlet, 2 dilim sucuk, 50 gr kadar beyaz peynir, 2 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 tatlı kaşığı kadar kaymak, 1 tatlı kaşığı kadar bal, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 00 1 mandalina, 2 çiğ badem
Akşam saat 18:00
1 Orta boy fırında pişmiş çupra, 5 hamsi, yarım kase mor lahana ve havuç salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak lıght kola
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23: 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-

Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60
12.197 adım _ 360 puan
Toplam : 420 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210123_000243.webp
    12 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…