- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Şuanda ben halaaa elimde telefon oturuyorum sadece cayi demeledimBenimde büyük maymun diyo anne kahvaltı saatin gecti kalk he bide alarm çalmış ben kapatmışım
HahhhaaaaTakimların bazilarinda yuzde4 veren arkadaşlarımız konusuluyomuş onlar olmasa biz 1.ci olamazmısık sizinde zamaninda nasil ard arda 1.ci oldugunuzu gördük bereket simdi tarti varda dogru söylüyo neyse disardan gelip otarafa laf yetistiren arkadaslara bu burda kalsin
Yine iyi çay demlemişin sen ben yataktan çıkmadım daha bide zorla çocukları yataga soktumŞuanda ben halaaa elimde telefon oturuyorum sadece cayi demeledim
Afiyet olsun canim menun guzelHerkese iyi akşamlar
Kahvaltı (09.00)
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 kibrit kutusu peynir
5 adet zeytin
Öğle (13.00)
1 kase çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara öğün (16.00)
1 bardak yeşilçay
3 ceviz
Akşam yemeği (19.00)
1 kase çorba
5 yk kuru fasulye
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk yürüyüş
500 ip atlama
❤❤❤Hayırlı geceler dereceye giren bütün arkadaşlarımi tebrik ederim.Takımın başarısında liderlik eden başta kaptanımız Zipzip- kaptan yardımcılarımız @Nidsalii
E Elif_EylulDenp emeklerinize sağlık. Başarılariniz daim olsun.
Suyu 3 lt ye tamamlamissin guzel canimcuma menusu
10.30 soganlı yumurta1 dlim cavdar ekmek 3zeytin 1 havuc 1 dilim peynir
12.301 fincan sutlu turk kahvesi 4 findik 4 badem
17.00 2 tane firind tavuk but bolca salata 1 bardak ayran
19.001 kupa limonlu yesilcay
su 3 lt
spor.
15 dk leslie bossteed
50 karın hareketi
40 bacak acma
100 yuzustu iki bacak kaldirma
40 köprude 90 der. bacak acma yan
Zipzip- @Nidsalii Denp E Elif_Eylul
Gunaydin canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤Günaydın kızçeler, keyifli haftasonları❤
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar keske dahadaa uyusam vallaa
Günaydın canim ❤Günaydın
Güzel bir haftasonu olsun
Istediklerini konussunlarTakimların bazilarinda yuzde4 veren arkadaşlarımız konusuluyomuş onlar olmasa biz 1.ci olamazmısık sizinde zamaninda nasil ard arda 1.ci oldugunuzu gördük bereket simdi tarti varda dogru söylüyo neyse disardan gelip otarafa laf yetistiren arkadaslara bu burda kalsin
Günaydın canım ❤Gunaydin......bol.bol hareketli bir gun olsun
Hay ağzını öpeyim senin yine noktayı koymuşTakimların bazilarinda yuzde4 veren arkadaşlarımız konusuluyomuş onlar olmasa biz 1.ci olamazmısık sizinde zamaninda nasil ard arda 1.ci oldugunuzu gördük bereket simdi tarti varda dogru söylüyo neyse disardan gelip otarafa laf yetistiren arkadaslara bu burda kalsin
Gece yazcaktimta ben onu daha burdan cikmadan gordumde yazmadimHay ağzını öpeyim senin yine noktayı koymuş
Olsun noktayı koymuşun yaGece yazcaktimta ben onu daha burdan cikmadan gordumde yazmadim
7 ziyaretci normalmi sence surekli okundugumuz icinOlsun noktayı koymuşun ya
Günaydın canım ❤Günaydın
Kızım babasıyla uyumuş koskoca yatak bana kaldı açtim kocaman kollarımı oh
Azalmis simdi 15 ziyaretci olmasi gerekiyordu7 ziyaretci normalmi sence surekli okundugumuz icin
Hayır hic yorulmuyorlarda valla ben burayı zor takip ediyorum7 ziyaretci normalmi sence surekli okundugumuz icin
Vallaaa şasiriyorum yawwww azda belli edip gelseler kendilerini rahat rahat görsek meraktan çatliyolar nedense napiyoruz diye sonra gidipte benim laflarimi orda burda çarpitiyolar ben yürek yemeden konusuyorum keske herkes benim gibi açık olsaAzalmis simdi 15 ziyaretci olmasi gerekiyordu
Kiz işleri o sendeHayır hic yorulmuyorlarda valla ben burayı zor takip ediyorum
Ah ah kimse senin gibi olamaz gec onu senVallaaa şasiriyorum yawwww azda belli edip gelseler kendilerini rahat rahat görsek meraktan çatliyolar nedense napiyoruz diye sonra gidipte benim laflarimi orda burda çarpitiyolar ben yürek yemeden konusuyorum keske herkes benim gibi açık olsa
Vallaaa olamazAh ah kimse senin gibi olamaz gec onu sen
Hayir olsun nolduGunaydın kızlar kotu bir gece gecırdım umarım bugun ıyı gecer
Gunaydin canim hayirdir ne olduGunaydın kızlar kotu bir gece gecırdım umarım bugun ıyı gecer
Hayrolsun kuzumGunaydın kızlar kotu bir gece gecırdım umarım bugun ıyı gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?