Yeme sağlığa zararlı şeyler hep onlar pis pisAyyy vazgectim kahvede icmicem cikolatada yemicem sen git ye ic mutlu ol nasilsa %4 geliyosun
Kaptan yardımcıları ne işe yarıyor araştırıp bulsunlarO daha zor olur canım yaa birde ödüller biterse ne hazırlayacağım
Bana bak sen git bak işineKaptan yardımcıları ne işe yarıyor araştırıp bulsunlar
Yuruyus ya da leslie yapabilirsin canımBen spora başlıcam başlangıç olarak ne önerirsiniz
Gulme kaptan şunaya
Işimi yapıyorum ben şuanBana bak sen git bak işine
Ödülleri ay da 1 e cikartalim olmazsa ne dersinGulme kaptan şunaya
Belli yaptigin ortalik karistiriyosun mikser gibi neymis kaptan yardimcilari yapsinmis mış mışIşimi yapıyorum ben şuan
Tamam öyle yapayım canmYuruyus ya da leslie yapabilirsin canım
Leslie icin de 1 mil olandan basla canim
Heehhhh şunu bileydin haftada encok yuzdesi olana ver zaten belli ama neyseÖdülleri ay da 1 e cikartalim olmazsa ne dersin
Bu hafta 4 tane hazirladim zaten canim :)))Heehhhh şunu bileydin haftada encok yuzdesi olana ver zaten belli ama neyse
HahhahhahGulme kaptan şunaya
Olmaz haftalık istiyoruzÖdülleri ay da 1 e cikartalim olmazsa ne dersin
Sus kiz işin o senin yapcan tabiBelli yaptigin ortalik karistiriyosun mikser gibi neymis kaptan yardimcilari yapsinmis mış mış
Iyi tamam iste gerisi kilo versin alsinBu hafta 4 tane hazirladim zaten canim :)))
Heehhhh şunu bileydin haftada encok yuzdesi olana ver zaten belli ama neyse
Ben dedektiflik yapıyorum denpte spor iste yetmezmi bu sizin icinHahhahhah
Olmaz haftalık istiyoruz
Sus kiz işin o senin yapcan tabi
Güzel hediyeler bul bize özellikle senBen dedektiflik yapıyorum denpte spor iste yetmezmi bu sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?