- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
@Migi_magid11 tatlım bak kilo vereceğiz.Birbirimizi geçeceğiz. Yüksek oranla diğer takımları yeneceğiz. Ama vererek alarak değil.
Bu kalabalıkta duymaz dedim az çığırdim di sorry.Heeee ulusa sesleniyo baksana
Aaa Doğru onu atlamisim canım yaaBen sıralamada yer atladım, ödülüm nerdeeeeee benimmmmmmm huuuuuuuu huZipzip-
Herkesi kendin gibibi saniyosun cikolata yok kacamak yok
Biliyorum tatlım. Canın sağolsun.Aaa Doğru onu atlamisim canım yaa
Dun cok yoruldum da
Mutlu olucamyiyince eline ne gecicek
Hazirlayip geliyorumBiliyorum tatlım. Canın sağolsun.
Ben seni mutlu ederim yeme senMutlu olucam
Ama biseyler yersem daha mutlu olurumkiBen seni mutlu ederim yeme sen
Yok yok yeme ben senin yerine yiyebilirim ben yiyince mutlu olursunAma biseyler yersem daha mutlu olurumki
Ayyy vazgectim kahvede icmicem cikolatada yemicem sen git ye ic mutlu ol nasilsa %4 geliyosunYok yok yeme ben senin yerine yiyebilirim ben yiyince mutlu olursun
Bulursun biseyler ama kaptanım bence yüzdelere göre farklı olsun hediye hem karışıklık olmazHaftaya ne ödülü secsem ki
24 ünde değiştircem kaptanim gece 12 den sonra
O daha zor olur canım yaa birde ödüller biterse ne hazırlayacağımBulursun biseyler ama kaptanım bence yüzdelere göre farklı olsun hediye hem karışıklık olmaz
sen bu betaya ne zaman baktırdın canım. 137 çok çok düşük bir rakam. bu beta ile kese bile görünmez. kese ve kalp atışı çıktıktan sonra daha betaya bakılmaz zaten. son adet tarihinden hesapla haftanı başka şeylerle kafanı bulandırma@Denp E Elif_Eylul D Dileksnr selam kızlar
Nasılısnız? 137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?