Oy kuzum ya ac bırakma kendini ☺Evet abla Ya bakalım bugün doktora gitcem yerim Ama bugün karnım çok guruldadı gece
Günaydın meleğim ❤❤Günaydın kizlar ❤❤
Ahhh doğum yerim taşı toprağı mis kokarYağmurlu bir İzmir sabahından günaydın canlar
Günaydın fistikkkGunaydın kızlar ❤kafam sepet gıbı bugun
Günaydın canim nasıl oldunGunaydin kizlar
Günaydın kuzu başınız saolsun mekanı cennet olsun tabiki okurum dedem için hatim indiriyordum adını soyadını söylersen özelden onunda ruhuna okuyalım kuzumGünaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
simdiden teşekkür ederim size
Bugun birazdaha iyiyim canim sagolOy kuzum ya ac bırakma kendini ☺
Günaydın meleğim ❤❤
Ahhh doğum yerim taşı toprağı mis kokargünaydın bidenem
Günaydın fistikkk
Günaydın canim nasıl oldun
Günaydın kuzu başınız saolsun mekanı cennet olsun tabiki okurum dedem için hatim indiriyordum adını soyadını söylersen özelden onunda ruhuna okuyalım kuzum
Günaydın kızlar
Cuma’ya iki kala herşey çok güzel olur inşallah hepimiz için
GünaydınGünaydın güzelliklergününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Guanydin canim ❤Günaydın güzelliklergününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım
Başınız sağolsunGünaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
Günaydın ❤Günaydın
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Basiniz sagolsun bırtanem Rabbım mekanını cennet eylesin efendimize komsu eylesin ınsallah geride kalanlara da sabır versinGünaydın kızlar
GünaydınGünaydınnn
GünaydınGünaydınlarrr
GünaydınGünaydın kizlar ❤❤
GünaydınYağmurlu bir İzmir sabahından günaydın canlar
GünaydınGunaydın kızlar ❤kafam sepet gıbı bugun
GünaydınGunaydin kizlar
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın güzelliklergününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım
Yok canım cok sukur agrımıyorda boyle kafamda agirlik varGünaydın, baş ağrısını cnm hayırdır, geçmiş olsun
Azdahaa iyiyim canim.sagolGünaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın, bizde de kar var
Günaydın, baş ağrısını cnm hayırdır, geçmiş olsun
Günaydın, düzeldimi başın cnm
Günaydın
Günaydın
Günaydın kizlar ❤❤
Yağmurlu bir İzmir sabahından günaydın canlar
Gunaydın kızlar ❤kafam sepet gıbı bugun
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın güzelliklergününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım
Günaydın canlarımGünaydın
Eveetttt 6.Takımın çıtırları bu haftada Birincilik bizim mı
Kupalara doyamadık
Son 2 gun kaldi tartiya besinci birincilik geliyor
Başınız sağolsun.Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?