Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet abla Ya bakalım bugün doktora gitcem yerim Ama bugün karnım çok guruldadı gece
Oy kuzum ya ac bırakma kendini ☺
Günaydın kizlar ❤❤
Günaydın meleğim ❤❤
Yağmurlu bir İzmir sabahından günaydın canlar
Ahhh doğum yerim taşı toprağı mis kokar günaydın bidenem
Gunaydın kızlar ❤kafam sepet gıbı bugun
Günaydın fistikkk
Günaydın canim nasıl oldun
Günaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
simdiden teşekkür ederim size
Günaydın kuzu başınız saolsun mekanı cennet olsun tabiki okurum dedem için hatim indiriyordum adını soyadını söylersen özelden onunda ruhuna okuyalım kuzum

Bugun birazdaha iyiyim canim sagol

Günaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Basiniz sagolsun bırtanem Rabbım mekanını cennet eylesin efendimize komsu eylesin ınsallah geride kalanlara da sabır versin

Günaydın
Günaydın
Günaydın kizlar ❤❤
Günaydın
Günaydın , bizde de kar var
Günaydın , baş ağrısını cnm hayırdır, geçmiş olsun
Günaydın, düzeldimi başın cnm
Günaydın kızlar
Cuma’ya iki kala herşey çok güzel olur inşallah hepimiz için
Günaydın
Günaydın güzellikler gününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım
Günaydın

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Günaydın , bizde de kar var

Günaydın , baş ağrısını cnm hayırdır, geçmiş olsun

Günaydın, düzeldimi başın cnm

Günaydın

Günaydın
Azdahaa iyiyim canim.sagol

Günaydın kizlar ❤❤

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Cuma’ya iki kala herşey çok güzel olur inşallah hepimiz için

Günaydın güzellikler gününüz güzel geçiyordur umarım ben yeni uyandım ama güzel uyandım

Günaydın canlarım D Dileksnr başın sağolsun kuzum Rabbim sabır versin tüm aileye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…