Sen daha fazla verme zaten yakında kaybolcanBende sana eslik etsem mi
Mezunmu olucan senBende sana eslik etsem mi
doktor isini cozeyimde bakalim bi sonra daha rahat olurumİnşaallahmaşallah sen mezun ol az 2 kilo daha ver koruması kolay olsun
Sen daha fazla verme zaten yakında kaybolcan
Dusunuyorum bakayım kuzuMezunmu olucan sen
Hedefi 50 diye revize ettik kac ile mezun olabiliyorsun hesaplamam lazimBende sana eslik etsem mi
Yarin 51 gelir o maymunDenp 52.4 ile mezun olabilirsin
Yarin gümbür gümbür geliyorrr kimin ortisiiiiiiii kiminnnnBende menüyü şimdiden yazayım da bebe durmaz falan
Sabah çilekli smoothie,
Öğlen çorba büyük tabak salata.
Akşam, 3 incir bir bardak süt acıkırsam kaynamış yumurta yicem
Menü sadece bugünlükyarın kaldığımız yerden devam su 3 litre.
Haydi hayırlısı canımNe olucak eksi gelceksin
Ben yarin mezun olucam
Kesin balkon keyfi yapiyordurElhan dünürüm börek yememek büyük başarı valla misafir ağırlamak cok zor benim için diyetteyken
Harikasın
Aman ağzı boş dursunda dururmuki? durmaz...yoo durur... ya durmazsa...bugünperşembe ağzı boş dururrrrr dururrrrrrrrKesin balkon keyfi yapiyordur
Canım misafirler icin yaptım bilirsin büyüklerimizi zorladılar baya mecbur yedim küçük bi dilimBorek gözüme carpti onun dışında guzel canim onun yerine ekmek yiyebilirdin
Birde ne bu misafir kiz kovala gitsinler buzamanda
Teşekkür ederim canım aklımda zaten unutmam peki bi saati varmıAfiyet olsun canim yarin tarti bildirimini unutma olur mu
Normalde 2 ye kadar ama sorun olursa aksam bildirebilirsin listeye girince daha onemliCanım misafirler icin yaptım bilirsin büyüklerimizi zorladılar baya mecbur yedim küçük bi dilim
Sorma ya ben bitik bi haldeyim kız isteme olayları da olunca gelen akrabalar kaldı artık bende Kayınvalidem bende diye
Cumartesi olsada nefes alsam
Teşekkür ederim canım aklımda zaten unutmam peki bi saati varmı
Nasıl duruyorum bir bilsen...Vayyy bebildirimleri 3 gun....ben 12 saatten fazla duramam...
Afiyet olsun canım...
Yarin gitcem kismetse canim yine tahlil yapcaklar bakalim nedicekNasıl duruyorum bir bilsen...
Bu bir deneme idi..
Bakalım yarınki tartıda karar vereceğim..
Her Gün tartılıp tartilmamaya...
Afiyet olsun canım...
Ayrıca geçmiş olsun ...
Ilaç verdi mi doktor???
Zipzip- kaptanım listeler için eline sağlık..
Kilonu da çok kıskandım yaaaa...
Affet beni ama kıskanç biriyim ben yapayım ...
Online kiz isteme oluyo artik sizde oyle yapsaydinizCanım misafirler icin yaptım bilirsin büyüklerimizi zorladılar baya mecbur yedim küçük bi dilim
Sorma ya ben bitik bi haldeyim kız isteme olayları da olunca gelen akrabalar kaldı artık bende Kayınvalidem bende diye
Cumartesi olsada nefes alsam
Teşekkür ederim canım aklımda zaten unutmam peki bi saati varmı
Hayır sorun olmaz ama yoğun olduğum için sorayım dedim öğlene kalmaz atarımNormalde 2 ye kadar ama sorun olursa aksam bildirebilirsin listeye girince daha onemli
Hadi ya öyle mi ben söyliyeyim bizimkilereOnline kiz isteme oluyo artik sizde oyle yapsaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?