Acilmiyor acabilen var mi kızlar
Yok ablacım ya çok dıkkat ettım . Neyse napayım 500 de gelse şükür edecektım2 kere yükledim ikiside mi yuklenmemis canim hem3n bir daha yüklüyorum
Teşekkür ederim canımmmmmmm
Aaaa 800 ü beğenmiyor musun sakın öyle düşünme harikasinn canımmm
Saba instegramdan gondereyimmi sen ekle buraya olurmu canimFotoğraf acilmiyor ikisinide denedim sitede mi sorun var ki acaba
Tamam olur eklerimSaba instegramdan gondereyimmi sen ekle buraya olurmu canim
haftaya daha çok dikkat edecegiz inşallah. bu cumalara çok geriliyorum neden bilmiyorumSağol canım ama az bence çok dıkkat ettım
Canım bu bir veda mesajı mi...çok üzgünüm şu an...ben de seni çok sevdim.Biraz zaman ver hemen karar vermesen....sıkıntıların inşallah son bulur. Allah yardımcın olsun bitanemBu son paylaşımımdı...
Takımda bugün 3 ayımı doldurdum. Hepinizi tanımadan sevdim.
Hayaller ve gerçekler... 2021 beklediğim gibi başlamadı...
Önce dayım, sonra öğrencim ve 1 haftadır da ailevi sorunlar... Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.
Böyle güzel bir grubun üyesi olduğum için kendimi hep şanslı hissettim ama bu ruh halim Er geç gruba da sirayet eder diye endişeliyim.
Hiç birinizin ayağına taş değmesin. Dilekleriniz gerçek olsun canım takımım.
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Bende denedim acılmıyor sayfanın boyutu büyük olabılırSaba instegramdan gondereyimmi sen ekle buraya olurmu canim
Napıcaz pekı yanı dıkkatte ettım etmesem neyse dicemde bu hafta sadece çeyrek simit yedım. Bende cok geriliyorum. Ikı hafta önce 1800 vermışım bu hafta yarısı tuhaf bı durum her gün spruda yaptım. Neyse ben bu hafta normal beslenmeye dönücem kendı dıyestısyenımın menüsüne ona tam uyayım bakalım.haftaya ne olacak.haftaya daha çok dikkat edecegiz inşallah. bu cumalara çok geriliyorum neden bilmiyorumpazartesi iyi eksi gelmişim 83,7 ydi pazartesiden bugüne 300 gr aldim.
Olmuş ablacım süpersin
GünaydınGünaydınnnn
Ayy şükür yaaa biside yapmadim aynen yolladim tekrardan :)) 3 haftanin ilk kilosunu verdim yüklenmiyo allahim yaaaOlmuş ablacım süpersin
Eksin güzel canım 79 gördün tebriklerGünaydın kızlar
Geçen Cuma 80.1
Bugün 79.4
Fark 700 grEki Görüntüle 2771648
Zipzip- @Elif Eylul @Denp @Nidsalii
Rabbim dermansız dert vermesin canım gerisi bi şekilde hallolur. Kolaylıklar dilerim Allah’a emanet olBu son paylaşımımdı...
Önce dayım, sonra öğrencim ve 1 haftadır da ailevi sorunlar... Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.
Böyle güzel bir grubun üyesi olduğum için kendimi hep şanslı hissettim ama bu ruh halim Er geç gruba da sirayet eder diye endişeliyim.
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Günaydın canım ekside olman cok guzel 7 li rakamları görmüşsünGünaydın kızlar
Geçen Cuma 80.1
Bugün 79.4
Fark 700 grEki Görüntüle 2771648
Zipzip- @Elif Eylul @Denp @Nidsalii
Allah yardimcin olsun canım inşallah tum sorunlarin çözülür Allaha emanet ol her zaman bekleriz ❤❤Bu son paylaşımımdı...
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Super eksi mezuniyetin hayirli olsun canım
Gunaydin canım ❤Günaydın
Hayırlı cumalar
Super eksiKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,7
Bu cuma : 59,2
Fark :-500 gr
Hayirli yolculuklar ❤Ben uzun yola çıkıyorum, bekleyemedim tartıyı, az daha bekleyeyim 59 neti görürdüm herhalde
Akşama görüşmek üzere1.lik müjdesini alırım akşama inşallah
Gunaydin canım ❤Günaydın hayırlı cumalar
Bollllll eksiler kızlar
Ekside olman guzel canim ama son gunler kacamak yapma haftaya
Super eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Yine mi birinciliğe doğru
Super eksi tebrik ederim canım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarbende tartılcam eşimin işe gitmesini bekliyorum
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kızlar,
Geçen cuma; 92.20
Bugün; 90,35
Fark; 1.85
Yüzde; 2,006
Super eksi tebrik ederim canımGecen hafta 60.9
Bugünde boyle okdu :))
Fark: -1700
Su orucu hariç hayatimin rekorunu kırdım bu rekoru arkadaşım tugba ve dünürüme hediye ediyorum mutlulugumu onlarla paylaşmak istedim
@Denp
Elhan
Eki Görüntüle 2771678
Super eski canım haftaya 7 li rakamlar geliyorGeçen cuma 86
Bu cuma 82.100
Fark 3.900
Yüzde 4.53
Şarjım 4 kapana bilir bugün mevlit okuncak gec gelirim şimdiden haber vereyim insallah güzel sonuçlar alırız kızlar
Gunaydin Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar dün biraz erken uyudum ve adımı tamamlayamadım kusura bakmayın tartılıp bende atacam hemen foto pazartesi ve cumayı kıyaslıcam mecburen çünkü geçen cuma kaç kiloydum bilmiyorum
Guzel eksi tebrik ederim canım
çeyrek simide rağmen -800 güzel rakam.:) olsun haftaya daha güzel gidecek.Napıcaz pekı yanı dıkkatte ettım etmesem neyse dicemde bu hafta sadece çeyrek simit yedım. Bende cok geriliyorum. Ikı hafta önce 1800 vermışım bu hafta yarısı tuhaf bı durum her gün spruda yaptım. Neyse ben bu hafta normal beslenmeye dönücem kendı dıyestısyenımın menüsüne ona tam uyayım bakalım.haftaya ne olacak.
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Yuklenmis bile canim 5 li rakamlarada Hosgeldin
bi yüzde 4 daha geldi. Mezun olurken birinciliği de paylaşırım diyorsun
Abla ya maşallah sana azmine hayranımKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,7
Bu cuma : 59,2
Fark :-500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?