Gecmis olsun canımBen doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Foto yuklenmemis canım
Şimdi oldu sanırım kaptanımFoto yuklenmemis canım
Olmuş canım guzel eksi tebrik ediyorum
Şimdi oldu sanırım kaptanım
Teşekkür ederimOlmuş canım guzel eksi tebrik ediyorum
Dünkü börek coreklerın etkısı canım sıkma canını haftaya daha guzel olurPazartesi:62.45
Bugün:62.15
Fark - 300
geçmiş olsun.Ben doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Geçmiş olsun canım inşallahBen doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Gunaydın kızlarhayırlı cumalar ❤
Eksin çok güzel canım
kız sen 800e mi üzülüyon
Artık şaşırmıyoruz canım yine harikasınGeçen cuma 56
Bu hafta 53
Fark -3 kg
yuzde = 5.357
Kız napayım canım sıkıldı dıkkat ettım cunku neyse buna şükürEksin çok güzel canımtebrikler
kız sen 800e mi üzülüyonben daha tartılmadım ama 800e göbek atarım heralde tebrikler canım
Artık şaşırmıyoruz canım yine harikasıntebrikler
Kesinlikle öyle hemen Bi şişkinlik yaptı. Zaten aşırı rahatsız oldum uzun süre yemeyince yediğimde baş ağrısı yada reflü oluyorDünkü börek coreklerın etkısı canım sıkma canını haftaya daha guzel olur
ekside olman güzel canımPazartesi:62.45
Bugün:62.15
Fark - 300
Neyse geçmiş olsun gerçi kılon az ama dıkkat edersen haftaya eksi gelırsinKesinlikle öyle hemen Bi şişkinlik yaptı. Zaten aşırı rahatsız oldum uzun süre yemeyince yediğimde baş ağrısı yada reflü oluyor
bende çarşamba günü mantı yedim.Kesinlikle öyle hemen Bi şişkinlik yaptı. Zaten aşırı rahatsız oldum uzun süre yemeyince yediğimde baş ağrısı yada reflü oluyor
bende çarşamba günü mantı yedim.
kustum ama etkisi olmadi yinede.
içimde hala hamurlarim var.. vucudum zaten hamur gibi
canım ortim gönlümüz bir ondan herkeste aynı olmuyor metabolizma vs vereceğiz moral bozmak yok yüzde 1 çok iyi 500gr-1 kilo arası ideal zaten haftaya da vericez vermeye devam@I-cell_84 ortağım ikimizde anlaşmalı gıbı 800 gr vermişiz.. Bu hafta napıcam üff nıye gitmez ki 4. 5 kılo amann gram gram kılo hesaplıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?