Geldim geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim geldim
Oyyy kuzum al senin olsun bireysel birincilik benim.onunla bir işim yok vallahi beni ilgilendiren takimca yaptiklarimizAynen yokolmadan mezun ol sen denp![]()
![]()
![]()
yarışmaya 3. Kez katıldım
Bi defa birinci olmak için
Gözüm açık gitmeyim diye
Sen burdayken gözüm açık gidecem yine belli oldu![]()
Dikkat et kuzumTeşekkür ederim kaptanım
Ama cenaze evinde sürekli hareket halindeyim yorgunluk tan mi ne bugun fazla kaçırdım ama midem çok fena şuan wc den çıkamıyorum mideyi bozmuşum![]()
Gecmis olsun canim kosturmaktan bide yediklerindendirTeşekkür ederim kaptanım
Ama cenaze evinde sürekli hareket halindeyim yorgunluk tan mi ne bugun fazla kaçırdım ama midem çok fena şuan wc den çıkamıyorum mideyi bozmuşum![]()
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
10-12 tane hazırlayacağım![]()
Sagol canimE Elif_Eylul mezuniyetin hayırlı olsun canım ❤❤
Tabiki takımda önemli de benim içimde kaldı ondan kilo aldım belki deOyyy kuzum al senin olsun bireysel birincilik benim.onunla bir işim yok vallahi beni ilgilendiren takimca yaptiklarimiz
Dikkat et kuzum
![]()
Sagol canim
Olabilir kuzum kosturmacadanCanım bu gun fazla yediğim için boyle oldu yorgunluktan midir nedir gözüm doymuyordu
Sen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardiCanım bu gun fazla yediğim için boyle oldu yorgunluktan midir nedir gözüm doymuyordu
Teşekkür ederim canım evet fazla karıştırdım bugun midemiGecmis olsun canim kosturmaktan bide yediklerindendir![]()
Ohoooo mezun olduğun gün hic olmadi bari 1 gün sonra saçmalasaydınSen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardi![]()
Yarin düzene sokucam canim ilaclarim var artikOhoooo mezun olduğun gün hic olmadi bari 1 gün sonra saçmalasaydın![]()
Oo çok güzel o zaman canım 60 a inip mezun olsaydın keşkeYarin düzene sokucam canim ilaclarim var artik![]()
Annem yemez atma şimdiSen gorsen bende sacmaladim bugun annemde vardi![]()
Aynen aynen kocaman nazar boncuğu lazım şimdi takıma