- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canim merak ettim nerde kaldin diyeSabah 2 dilim tb ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin 3 çeri domates 4dal roka bir bardak çay.
Öğlen 1 kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata.
Akşam 5 parça tavuk salata 2 bardak ayran.
Hadiyaaa neolcak simdiSaol ablam ışler ıyıce sarpa sardı vallahı benim adamla ev sahıbı karakolluk oldu oyyy ne b... bır hafta ya sıstım resmen
Nolacak şekercim spor yapamadığındandır dedigin gibi biz hep böyleyiz iste morel bozmak yok :))) yüzde 1 gelirsen yuzde 1 gel hic onemi yok yeterki durma yavaslamalar olacak elbette her gün ayni gunu yasamiyoruzki sinucta misafirinde varmış tadini cikar artida gelme yeterBildirmeyi unuttum bugun 81.900 çıktım 100 gram eksideyim spor yapamadım cumada fazla kaçamak yaptım ondan herhalde cumaya yüzde 1 le gelirim inşallah yarın kabak detoksu yapıcam cumaya kadar bilginiz olsun.
Evdeyken tadını cikarayim dexim abla mezuniyet kafasına girdim 2 gündürSporun anasini aglattim diyon yani
Tekrardan hoşgeldiniz tamda zamani bugünlerde sakin buralar tamda tanışma mevsimindeyizİyi akşamlar herkese.
KaptanımZipzip- merhaba. Ben kısa bir süre takımımızda bulunmuştum. Listede değildim.
Tekrar takımda yer alabilir miyim. Çünkü tek başıma olmuyor. Motivasyonu koruyamıyorum.
Şu.menunun az olduğu gün sporda yaparsan bugünün ekmeğini yersin cuma tartida daha ne olsun canımcım al sana en büyük gazSelam
Menüm
Sabah 07.00
1 Chery domates
Saat 16.00
1 kase yoğurt
2 diyet galete
Saat 18.00
1 elma
Akşam 19.15
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 baget 1 patates haşlanmış
Ara 21.00
1 kuru incir ve 1 kayısı
Tarçınlı ve Türk kahvesi
2 litre su
Spor daha yapmadım. Yoğun bir gündü. İnşallah yapabilirim. Azcık gaz verin.
Senin şuraya gelip bi ceeee deyip gidişin bile her gun burdasın gibime geliyo benim canim katkin her zaman var elbetteMasallah takımımıza hep başarılı olmuş...
Olmuşuz...
Benim de katkım var sanırım dimi kaptanım???
Canım çok teşekkür ederim..
Gel beraber olalım
Sağol abla..❤❤❤
Listede değilim maalesef nasip..
Listede olduğum zamanlar iyi kilo verdim ama sonlara doğru çok az vermeye başlamıştım..
Mezun olma kilosuna ulaşınca takımın yüzdesini etkilememek için hemen mezun oldum...
Canım çok teşekkür ederim..
Mezun olmasam tabi çoktan 55 olmuştum..
Ama Mezun olduğum hafta biliyorsun Bursa ya geçmiştik görümcemin evinde kayinvalidemlerle hep birlikte olmuştuk iyi ki o zaman mezun olmuşum bana Bursa bir ara gibi oldu..
Kaptanım bana ilk hedefim için 60 yazalım mı demişti ben 55 olsun demiştim iyi ki de öyle demişim yoksa 60 da kalırdım
Ama Senin hedefin iyi değiştirme bence...
Ben şimdi yavaş yavaş hem koruma gibi hem kilo verme gibi sindire sindire düşüyorum
Kız sen az kilo verip morel bozmayida mı öğrendin amanda amannnn severim seniiii kiyamammmmmBilmiyorum canım hedefime ulaşmadan mezun olursam kilo alırım bundan korkuyorum zaten 200 gram eksi gördüm bugün morelim bozuldu motivem düştü toparlarım ama cumaya inşallah
O anana söyle deki ana anaa deeee ben haftada kac kiloyu bu aletle verdim anaların anası aslan anam deeeEvet cuma fazla kaçırdım ondan bide spor yapamadım kaç gündür bugün biraz yapayım dedim annem dalga geçince bıraktım
Hahhahaha tarti sana gekince doğru anana gelince bozuk demi zatenAllah seni ya
Dün diyorki senden zayıfım
Sabah dedim hadi tartılcaz 87 cıktı annem
Hâlâ diyo senin tartın bozuk
Aaa hayirdir noldu da isler bu raddeye geldiSaol ablam ışler ıyıce sarpa sardı vallahı benim adamla ev sahıbı karakolluk oldu oyyy ne b... bır hafta ya sıstım resmen
Afiyet olsun canım.Sabahki 1 dilim peynir az olmuş sanki (ince dilimse).En azından 2 dilim olsa ya da 1 yumurta ile olsa iyi olurmuş gibime geldi. Diğerleri güzel,afiyet olsunSabah 2 dilim tb ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin 3 çeri domates 4dal roka bir bardak çay.
Öğlen 1 kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata.
Akşam 5 parça tavuk salata 2 bardak ayran.
Çok geçmişş olsun canım yaa.Ev tadilat işleri zaten sıkıntılıdır bir de üstüne stresli bi durum yaşamışsınız.İnşallah en kısa süredee çözümlenirrSaol ablam ışler ıyıce sarpa sardı vallahı benim adamla ev sahıbı karakolluk oldu oyyy ne b... bır hafta ya sıstım resmen
Karşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsindeHadiyaaa neolcak simdi
Aaa hayirdir noldu da isler bu raddeye geldi
Sagol kuzum ya çok canım sıkıldı vallahaAfiyet olsun canım.Sabahki 1 dilim peynir az olmuş sanki (ince dilimse).En azından 2 dilim olsa ya da 1 yumurta ile olsa iyi olurmuş gibime geldi. Diğerleri güzel,afiyet olsun
Çok geçmişş olsun canım yaa.Ev tadilat işleri zaten sıkıntılıdır bir de üstüne stresli bi durum yaşamışsınız.İnşallah en kısa süredee çözümlenirr
Bencede kış kiyamette ne tadilatı yazin olur boyle seylerKarşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Iste cıns aman yaz gelsede kendı evıme gıtsem vallahıBencede kış kiyamette ne tadilatı yazin olur boyle seyler
Mallık parayla degıl ıste ınsanlar ev sahıbı olunca kendını bır cack sanıyor vallahı Allah kıracılara yardım etsınAllahim ne insanlar var...baslayip yarim birakmamis bari
Afiyet olsuncanımMenüm;
Sabah; 1yum+ 1.5 dilim peynir+8yeşil zeytin+ ot(dereotu maydonoz kuzukulağı)+2 tb ekmeği
Ara; çeyrek bardak süt+ 5-6 tane granola topu
Akşam; kavurma+salata+2kaş yoğurt+ yer elması rendesi+ 3silme yk bulgur pilavı
Zipzip-
Salata yedim yA yazmayı unutmuşum mevsim salatam da vardıÇok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gözüm salata aradı canım akşam,onun harici menün güzel, afiyet olsun
ARa öğün de yapsan iyi olurmuş sanki,afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım aramızaSayfaya yetişemiyorum diye ayrılmıştın hatırlıorum.Yapma bi daha öyle şeyler yetiştiği kadarından yaz gitsin.Maksat aktif olup diyetten kopmamak.Her gün düzenli liste paylaşımında bulunursan çok faydası olacaktır.Sağlıkla en kısa sürede istediğin kiloya gelmen dileğiyle
Yediklerin az canım.Zaten 2 ana öğün yapıosun onu da sağlam yapmalısın.Sabah hiç bişi yememişsinSpor konusunda ise sen bir efsanesin yafff,başlatırsın şimdi 5 mile hehe şaka şaka. Çok halin yoksa 2 mile yap yeter bence (yapamazsan da moralini bozma, kasların dinlenmiş olur)
Güzel menü ve spor,afiyet olsun canım
Akşamki salata aksine bol tavuklu olsa daha iyiymiş bence,protein iyidir canım.Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tekrardan afiyet olsun canım hehe
Valla canım eşin sonuna kadar haklı en başta fiyat alıp anlaşıp dese ya madem iyi dövmemişKarşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Ev sahibi bide vazgeçerek iyice kaşınmışinsallah olayi anlayip dinleyen polislerle karşılaşmışlardir karakoldada hatasi anlatilmistir karakolda saygısızlıkresmen vicdansizlikKarşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Toparlarsın sen tatlım ya eksi ile çıkarmışsın hafta sonunu ne olsun daha Cuma’ya var bugün menün de iyiydi bence güzel eksi gelir yineBilmiyorum canım hedefime ulaşmadan mezun olursam kilo alırım bundan korkuyorum zaten 200 gram eksi gördüm bugün morelim bozuldu motivem düştü toparlarım ama cumaya inşallah
Sen takdir belgesi alirsin artikAyyy haftaya benimde mi karnem olacak
Benimde gidesim var saclarim cok fena oldu uzadi gitti bakamıyorumKuaföre gidiyorum uzun zamandir saclarimi kestirmemistim
Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurduValla canım eşin sonuna kadar haklı en başta fiyat alıp anlaşıp dese ya madem iyi dövmemişbaşa bela durup dururken
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcezEv sahibi bide vazgeçerek iyice kaşınmışinsallah olayi anlayip dinleyen polislerle karşılaşmışlardir karakoldada hatasi anlatilmistir karakolda saygısızlıkresmen vicdansizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?