Benim cok uzun degildi ama uclari kotu olmustu en son gecen sene ocak -şubat gibi kestirmistimBenimde gidesim var saclarim cok fena oldu uzadi gitti bakamıyorum
Geçmiş olsun canimBende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Ekmeksiz yedim ayran da içinceAfiyet olsun canım guzel menu
Yedim sistim deyince farkli bir menu beklemistim
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah; 1yum+ 1.5 dilim peynir+8yeşil zeytin+ ot(dereotu maydonoz kuzukulağı)+2 tb ekmeği
Ara; çeyrek bardak süt+ 5-6 tane granola topu
Akşam; kavurma+salata+2kaş yoğurt+ yer elması rendesi+ 3silme yk bulgur pilavı
Zipzip-
AaaaaaBende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Kuzum çok geçmiş olsun nazar değdi sana oku üflet kursun falan döktürKarşılıklı ıfade vermısler bılmıyorum kı ya ama adam saçmalıyor kış günü benım evım eşya dolu 4 tane çocuk var eşyalı eve parke yapılırmı benım adamda dedı abı kış günü olmaz bu ıs yazn bız cıkacagız ev boşken yaptır ne yaptıracaksan ben bu kadar esyayı nereye boşaltacam kıs gunu bır başıma adam ılla yok smdı dedı bızde esımle ıyı kotu salonu kaldırdık cocukların odaya yığdık sonra adam dalga geçer gıbı vazgectım ben cok pahalı oldu yaptırmayacam dıyınce benım herıfte... saydı sovdu şikayetçi olmus adam bakalım eve bır gelsinde
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canım
AaaaaaÇok geçmiş olsun canım yaaa,yoktur inşallah çatlak falan.
Tesekur ederim kızlar sagolun bayaga sis ve morardi ins yoktur yaKuzum çok geçmiş olsun nazar değdi sana oku üflet kursun falan döktür
Gecmis olsun canimyaTesekur ederim kızlar sagolun bayaga sis ve morardi ins yoktur ya
Amaannnn allah şifanı versin yaaa görüyor musun durup dururken insanin basina nasıl iş çıkıyo ey allahim yaaaBende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Çok ısrar ettin geldim
Hosgeldin bakalım tanitim formunu doldurda taniyalimÇok ısrar ettin geldim
Gazozun kokusunu mu aldinNapiyon beyaaaa gazoz varmı gazoz
Yok ya ben doldurmasamHosgeldin bakalım tanitim formunu doldurda taniyalim
Daha once bir doldurmustun sanki
Ben kefilim ne formuHosgeldin bakalım tanitim formunu doldurda taniyalim
Daha once bir doldurmustun sanki
Yok yok kafa yapacak biseyler olsun limon başka zamanaSizelu soda var
Özelime gel orda daha rahat olursunYok yok kafa yapacak biseyler olsun limon başka zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?