- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ❤
ben 30 dakika kardio 15 dakika bölgesel yaptım bizimkiler uyuyor daha![]()
64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo
Gunaydin canım ❤Gunaydin![]()
valla ben bi ara liste yaptım o iyiydi ama adam başka şeyler isteyince liste bozuluyor sonrasinda bi daha yapmadim dedim ki bi daha bişi isteme diye.
yemem etmem diyor bal gibi yiyor. valla 7 senedir evliyim bi türlü çözemedim adami![]()
Günaydın
Bugün çarşamba
Sabah Spor da yaptım 15 dk
Ama hala uykum var![]()
Günaydın.![]()
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin kizlar![]()
Günaydın ❤
ben 30 dakika kardio 15 dakika bölgesel yaptım bizimkiler uyuyor daha![]()
günaydın kızlar
Günaydın.....
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlar...
Annem bizde kalıyor...
Akşam makinaya çamaşır koymuştum calistirmamistim ..
Annem de yıkanmış sanmış bir güzel de çamaşırları aşmış![]()
Gunaydin
Gunaydın fıstıklar❤Günaydın kızlar![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım ❤Gunaydın kızlar ❤ ne kadar uyursam uyuyayım bu uyku kanmıyor![]()
Kolay gelsin canımBugün çamaşır günüm daha sonra gelirim![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Sağol canımKolay gelsin canım
Gunaydin canım ❤
Kolay gelsin canım yika dur bakalimBugün çamaşır günüm daha sonra gelirim![]()
Bebenin kıyafetleri birikmiş onları yıkıcamKolay gelsin canım yika dur bakalim![]()
Kolay gelsin canım bende bir makına attım daha 2 makına daha var ınsallah cabuk kururlarBugün çamaşır günüm daha sonra gelirim![]()
Havalar acsinda yemeye gelcem o bebeyiBebenin kıyafetleri birikmiş onları yıkıcam![]()
Gel gel bekliyoruzHavalar acsinda yemeye gelcem o bebeyi![]()
Benimde pazar bugün. Birazdan gideceğim ne kadar yeşillik sebze varsa toplayıp geleceğimBen bi gideyim pazarı gezeyim de geleyim![]()
![]()