• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın ❤
ben 30 dakika kardio 15 dakika bölgesel yaptım bizimkiler uyuyor daha 🤭

64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo

Eki Görüntüle 2775166
Günaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın güzeller harikasınız :KK9: :KK9: :KK54: :KK73:

Gülümse25 aminnnnn insallah canim amiiinnn

valla ben bi ara liste yaptım o iyiydi ama adam başka şeyler isteyince liste bozuluyor sonrasinda bi daha yapmadim dedim ki bi daha bişi isteme diye.
yemem etmem diyor bal gibi yiyor. valla 7 senedir evliyim bi türlü çözemedim adami :KK70:

Günaydın
Bugün çarşamba 💜
Sabah Spor da yaptım 15 dk
Ama hala uykum var 😴😴😴

Günaydın kızlar 💕

Günaydın ❤
ben 30 dakika kardio 15 dakika bölgesel yaptım bizimkiler uyuyor daha 🤭

günaydın kızlar

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗

Eki Görüntüle 2775166
Günaydınnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydın kızlar...
Annem bizde kalıyor...
Akşam makinaya çamaşır koymuştum calistirmamistim ..
Annem de yıkanmış sanmış bir güzel de çamaşırları aşmış 🤭🤭🤭🤭🤭
Günaydın kızlar🤩🤩🤩🤩
Gunaydın fıstıklar❤

Günaydın güzellikler 🥰 harika bir güne uyandık diye umut ediyorum. Evanın 7 günlük challenge nin 1.gününü yaptım. Katılmak isteyen arkadaşlar bence başlasın bugün. Kahve içtikten sonra spor yapmak daha etkili diye biliyorum o yüzden önce kahvemi içtim sonra egzersiz. Şimdide kahvaltımı hazırlıyorum. Dünkü mantıyı telafi etmek için sporu sıkı tutacağım. 🤗

Yeşillik kalmadı evde bugün alacam. Normalde yanında bol yeşillik olmalıydı ama böyle de güzel kahvaltım 🥰

Eklentiler

• IMG_20210203_122858.webp
    IMG_20210203_122858.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 21
Back
X