- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Ben de müstakil evde oturuyorum.Ben içiyorum valla öyle sade sade...
Tok da tutuyor
Artık doğum günleri çok kolaylaştı canım..
Yani bana öyle geliyor artık..
Bizim Elsa elbisemiz var ablamıza yaptık Elsa konseptini elbisemiz duruyor 4 yaş için hatta komşu kızına istedi de verdim o da giydirdi yakın olsak verirdimküçük bu sene pony li istedi ona pony li yaptık..
Internetten Doğum günü konseptlerinden hazır süsler var toplu olarak bi onlardan aldım bi elbise bi pasta siparişi birkaç bisey yaptım al sana doğum günü 3 tane olunca sıra sıra işi basitlestirmeye başladım
Sen de 1 tane miydi??
oh oh çok iyi olmuş...
Biz müstakil bir evde oturuyoruz benim çocukluğumun geçtiği mahallede çocuklarımın da çocukluğu geçiyor dün kızlarıma hadi çıkın sokağa dedim çıktılar arkadaşlarını da çağırdılar bir saat oynadılar çok güzel oldu değişiklik oldu onlara da...
Bugün de ben çıkarıp dolastiracagim...
Evde çok sıkıldılar
müstakil ev derken kaynanangille alt üstlü müsün?Ben de müstakil evde oturuyorum.
Canları sıkılınca bahçeye çıkın diyoruz oradan sıkıldık diyorlar.
Dışarıda bir yer istiyorlar.
Park istiyorlar. Ama parka izin vermiyorum.
Ancak böyle arada kaçamak yapıyoruz.
ben alıntı yapmayı beceremiyorum hiç. hiç de yapmıyorumHoşbulduk :) alıntı yapmayı bile unutmuşum uygulamaya alışmam lazım
Ben 40 canımKızlar ben yaşlarınızı bilmiyorum hepinizin canım diye hitap ediyorum ama saygısızlık ediyormuşum gibi görünmeyeyim aklımda kalmıyor pek
Yok canım kendimize ait 3.5 katmüstakil ev derken kaynanangille alt üstlü müsün?
Hoşgeldin canım.Antalya da yaşıyorum. 32 yaşındayım 2 çocuğum var kilolarımın sebebi hamilelik ilk çocuğumda 59 dan 84 kiloya çıkıp 56 ya düştüm ikinci çocuğumda 86 ya kadar çıktı şuan 70.4 hedef kilom şimdilik 60 bu sefer o kadar azimli değilim o yüzden geldim biraz enerjiye ihtiyacım var =) başlıyorum hayırlı olsun inşallah bende her cuma tartılıyorum kk dan kalan alışkanlık
İnşallah canım menülerinizi biraz takip edeyim neler yiyorduk =) ona göre bi liste oluştururum kendimeHoşgeldin canım.
İnşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın canım.
Ben yapardım sanırım aslında aktif kullanıcıydımben alıntı yapmayı beceremiyorum hiç. hiç de yapmıyorum
Selam canım hoşgeldinSelamlar daha öncesinde kk faydasıyla kilo vermiştim nick ve şifremi kaybettim o yüzden yeni açtım takımınızı takip edeceğim =) herkese başarılar
Küçül küçül cebime gir bariBen kucugum daha 16 yaşındayım
Senin yaşını biliyorum zaten
evet 16 yaşında gösteriyorsun kimse 31 yaşında olduğu inanmazBen kucugum daha 16 yaşındayım
hibikus attim içine bide. tarçin var başka yok dukan çayimda.
pazartesi içtim. Salı unutmuşum içmedim çarşamba içtim. ve bugün de içtim.;Wilma11 sen sürekli içiyorsun bir faydasını gördüm mü canım tartı da anlarsın
Küçül küçül cebime gir bari
evet 16 yaşında gösteriyorsun kimse 31 yaşında olduğu inanmaz
Bence bugun kasların dinlensin canim fazla spor yapmaBugün spor yapayım mı? Kilom nasıl etkilenir?
Iyi gunler canimİyi günler kızlar
Bugün biraz işim vardı . aralarda 3 kez denedim kk ya giremedim nedense .
Yarın için çok heyecanlıyım.
sizde de öyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?