- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
dostum kulvara hoşgeldinnn
Sağol cnm kaptan umarım böyle devam ederEksin çok güzel tebrik ederim canım
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Artilari atip 58 i görmüşsün tebrik ederim
Huzurum artık aranızdayim kuzum...Elhan ablacım nasılsın gelmıyosun uzun zamandır yoğunsun galiba
Sağol kaptanımyavaş sürüyor zaten kp arabayı manisa hep böyle turgutluya geçince geçicek ama sis
He 82 oldum
Daha tartılmadım bu arada insallah seni geçerim
Allah kolaylık versin cnmSelam kızlar 77.0 ile girdim ameliyata 79.0 dim eve korseli halimle geçtiğimde korsemi cikartmiyorum hiç şimdi akşam tartıldım 77.70 regl ilk günumdeyim ağrım fazla var regl ağrısı ilk regl zorlu geçiyor çok şükür toparlandım baya liposuction ağrısı çok çektirdi bana hala daha çekiyorum 17.gun bugün dikiş kaşıntısı da yaşıyorum başka derdim yok ayaklandim temizlik yemek yapabiliyorum kararlıyım 60 Lara inicem insallah diyetime başlıyorum yaza kadar dümdüz karnımla güzel bir fizik istiyorum regl den dolayı 700 gram fazladır dimi ha birde korse ve kazak tayt vardı uzerimde
Hoşgeldin, arada batak oluyorsun hayırdırHuzurum artık aranızdayim kuzum...iyiyim çok şükür...senin de sağlıklı huzurlu olman için dua ediyorum.
Tmm aklımda tarih zatın resimde var yinede nick tarih yazarımHadi bakalim hayirli olsun baslangicin canim
Haftaya tarih ve nick yazmayi unutma
Deneme süresi basladi bugun
Hoş buldummmm canımdostum kulvara hoşgeldinnn
Hoşgeldin canım
Kalabalık bir misafir grubum oldu geçen hafta papatyacım...kurs da tekrar başladı ...ikisi üst üste gelince karabatak oldum dediğin gibi...hoş buldum.Hoşgeldin, arada batak oluyorsun hayırdır
İnşallah şekerim olmam lazım yaza 6li rakamlarla girmek istiyorum belki 60 olamam ama 68 67 zorlucamAllah kolaylık versin cnm
İnşallah çabuk atlatırsın, e bu kadar zahmetli yolculuğun sonu 60 olsun dimi ama olursun olursunhadi inşallah
Vişnelim balım kaymağım hoş geldin.İnşallah şekerim olmam lazım yaza 6li rakamlarla girmek istiyorum belki 60 olamam ama 68 67 zorlucam
Bu da benim bildirimim
Hoşgördum ablaaVişnelim balım kaymağım hoş geldin.
Kalktın mi yataktan...
Artiyi atip eksiye düşmüşsün tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?