- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tebrik ederim mezuniyetini canımZipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli olunKızlar çekmeye çalıştım ama pek çıkmadı çok sisli manisa tarafı acayip derecede sis var önümüzü göremiyoruz
Manisada yavaş sürdü canım turgutluya girdik sis bitti zaten manisada tek var anlamadımTebrik ederim mezuniyetini canım
tekrar çok geçmiş olsun
bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli olun
Tesekur ederimTebrik ederim mezuniyetini canım
tekrar çok geçmiş olsun
bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli olun
Canım okudum orayı Evet bende vucudumu sarstım. Dedıkelrıne tamamen katılıyorum. Bundan sonra listede ne varsa ona uyucam.Canım sulisme yukarıda yazdıklarım aynen senin için de geçerli. Ki senin beden kitle endeksin ona göre daha yüksek..Başlangıçta çok güzel dengeli besleniyor ve sporunu yapınca kilo da veriyordun.Bence eski beslenme şekline geri dönmelisin.Moralini bozma,bir de böyle denemiş oldum die düşün.Ama şunu unutma yolumuz uzun,sabırla ve sağlıkla zayıflamalıyız.Aceleye ve vucudu sarsmaya gerek yok.Diyet demek aç kalmak değil,kaçamaklardan uzak durarak dengeli ve sağlıklı beslenmek demek.
Erken kapatiyosun günü canim enazindan 6gibi yesen yada gece 9gibi araogun yap tavsiyem
Pzt tartisinda 1 kilo almis görünce bu hafta daha az besleneyim dedim...ama tam işe yaramadı sadece 500 grmini verebilmisim...+ 1 de arinmada az yiyince hafta sonu yediğimi depoladı ve bu hafta ben bunu vermeye ugrastim...hızlı kilo vereyim derken ters tepti...artik sadece bildiğim sekilde beslenecegim....Canım müsadenle ben de fikrimi söyleyim. Uzun süreli gereksiz detoks tarzı beslediğiniz için böyle olduğunu düşünüyorum. @birbeste de sık sık su orucu tutunca öyle olmuştu örneğin. Vücut yetersiz beslenince ilk normal beslendiğinde "bu yine beni aç bırakacak" düşüncesiyle ne bulsa depoluyor.
Sabahları normal kahvaltı,öğlen protein+salata,akşam sebze+yoğurt (minimum karbonhidratla ama asla sıfır karbon değil) ve üzerine 3 -4 gün spor patlatsanız her türlü kilo verebileceğinizi düşünüyorum. Detoks belki sadece tartı öncesi perşembe mantıklı olabilir ama devamlı olması gereken detoks değil dengeli beslenmedir die düşünüyorum.
Mezuniyetini tebrik ederim Tuğba’cım
Tesekur ederim kızlar darısı sızlere inşallahDenp mezunnolmussun tebrik ederim...muhtesemsin....
Moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Eksin cook guzel tebrik ederim canim mezuniyet kilonun da altina düştün
Tesekur ederimTebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
Günaydın canim hayirli cumalar ❤Günaydın
Hayırlı cumalar herkese
Hadi bakalim hayirli olsun baslangicin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?