Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim
Tebrik ederim mezuniyetini canım
tekrar çok geçmiş olsun
bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah

Kızlar çekmeye çalıştım ama pek çıkmadı çok sisli manisa tarafı acayip derecede sis var önümüzü göremiyoruz
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli olun

Canım okudum orayı Evet bende vucudumu sarstım. Dedıkelrıne tamamen katılıyorum. Bundan sonra listede ne varsa ona uyucam.

Erken kapatiyosun günü canim enazindan 6gibi yesen yada gece 9gibi araogun yap tavsiyem

Pzt tartisinda 1 kilo almis görünce bu hafta daha az besleneyim dedim...ama tam işe yaramadı sadece 500 grmini verebilmisim...+ 1 de arinmada az yiyince hafta sonu yediğimi depoladı ve bu hafta ben bunu vermeye ugrastim...hızlı kilo vereyim derken ters tepti...artik sadece bildiğim sekilde beslenecegim....

Tekrar çok özür dilerim kızlar
Geçen hafta 75.500
Bu hafta 77
+1.5 kilo Zipzip-
Moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Eki Görüntüle 2776689
Geçen hafta :84,0
Bu hafta 84,9
+900
Moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Gecen cuma 57.3
Bu cuma 56.4
Fark -900

Eki Görüntüle 2776695
Eksin cook guzel tebrik ederim canim mezuniyet kilonun da altina düştün

Dünkü menüm ve sporum
Sabah aç karnına, 2 bardak su 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz,
Kahvaltı Saat 10 : 00
1 haşlanmış yumurta, 10 dal maydonoz, 1 yeşil elma,
1 kupa yeşilçay,
1 şekersiz Türk kahvesi
Saat 12 : 00 10 yaprak ıspanak, 10 yaprak maydonoz, 2 ceviz, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ananas, karışım
Saat 15:00 1 şekersiz Türk kahvesi, 2 ceviz
1 kupa yeşilçay
Akşam saat 18 : 00, 5 parça haşlanmış brokoli, 19 dal maydonoz, 1 dilim ananas 2 ceviz, 2 çiğ badem
Saat 19 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi

Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
10.404 adım _ 300 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210204_235306_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…