Gülen yüzünden öperim...Bu da benim bildirimim
reglim hala bitmedi ama elimden geleni yaptım kaptanım çok şükür güzel atlattımArtiyi atip eksiye düşmüşsün tebrik ediyorum canım
Hemmen kaşı totoşuHoşgördum ablaa
Ben çoktan kalkmıştım hatta hastaneden sonra kalktım da bakma kaynanam bakıyor diye bol bol dinlendirdim kendimi toparladım bomba gibiyimartık diyetime bile devam ediyorum motivasyon tavan spor yasak ama olsun
Bende dün gece öyleydimAçlıktan uyuyamıyorum
Gunaydin hayirli cumalar kizlar
Bol eksiler
Günaydın.
Hayırlı Cumalar.
GünaydınGünaydın hayırlı cumalar
Günaydın herkese
Günaydınnnnnn. Eksili cumalar.
GünaydınGunaydin herkese....
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bizim için inşallah
GünaydınGünaydın
Eki Görüntüle 2776584
Günaydın kızlarrr,hayırlı cumalar
Geçen cuma 86.8 idim.
Fark -900 gram
Yaniii memnunum aslında ama bu kadar spor ve iyi beslenmeye daha güzel sonuç bekliyordum açıkçası.Sanırım beden kitle endeksi düştükçe bu iş zorlaşacak
Umarım herkes tartıda istediğinden güzel sonuçlar görür, güzel bir gün olsun
GünaydınGünaydın kızlar orucum kaçta tartılmam gerek?
GünaydınGünaydın kızlar,
Sadece 100gr eksi.
Yüzdesi de ; 0,110
GünaydınGunaydin kizlar hayirli cumalar
Duraklama lar artılar oluyor arda cnm, kaçamak yapmasan da ödem olabiliyor takılmaGecen hafta 58.7
Bu hafta 59.2
+500
Daha napacam bilmiyorum...ayni gelse anlıcam....bide + koydum...
GünaydınGunaydin kizlar hayırlı cumalar bu hafta tuhaf bir hafta oldu benim ıcın ınsallah guzel sonuclar alacağım bir hafta olur onumuzdekı hafta❤
Günaydın herkese kucak dolusu sevgiler...
Hayırlı Cumalar
19 unda kontrol var 1.aylik Olcam ozaman sorarım doktoruma kasidim ayol ama varya bu ameliyat beni zorladı okadar ameliyat oldum burun(kanama içindi )Hemmen kaşı totoşumasallah kuzuma
Zamanla spora da başlarsın yavaş yavaş...
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar 77.0 ile girdim ameliyata 79.0 dim eve korseli halimle geçtiğimde korsemi cikartmiyorum hiç şimdi akşam tartıldım 77.70 regl ilk günumdeyim ağrım fazla var regl ağrısı ilk regl zorlu geçiyor çok şükür toparlandım baya liposuction ağrısı çok çektirdi bana hala daha çekiyorum 17.gun bugün dikiş kaşıntısı da yaşıyorum başka derdim yok ayaklandim temizlik yemek yapabiliyorum kararlıyım 60 Lara inicem insallah diyetime başlıyorum yaza kadar dümdüz karnımla güzel bir fizik istiyorum regl den dolayı 700 gram fazladır dimi ha birde korse ve kazak tayt vardı uzerimde
Günaydın eksin cok guzelGünaydınlar.
Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
Pazartesi 1 Şubat :105 kg
Bu gün: 104 kg
Fark : 1 kg
GünaydınGunaydinnnnn guzellerrr
Bu hafta çok düzensizdim spor yapamadım 2 gündür telafi icin7 leree ne kaldı kiý
Zipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim
Daha tartılmadı canım bekle de gör asıl günceliKizzzz senin güncel 82 mi oldunaramizda 1 kilo kalmış allakimmmmmm allakimmmmmm
Hey maşallah o ne güzel eksi
Hayırlı olsun canım. Başla bakalım.
Ekside olman güzel canım
Maşallah abla bu ne azim bu ne istikrar
Cook coook guzel cnm tebrik ederim daha ne olsunEki Görüntüle 2776584
Günaydın kızlarrr,hayırlı cumalar
Geçen cuma 86.8 idim.
Fark -900 gram
Yaniii memnunum aslında ama bu kadar spor ve iyi beslenmeye daha güzel sonuç bekliyordum açıkçası.Sanırım beden kitle endeksi düştükçe bu iş zorlaşacak
Umarım herkes tartıda istediğinden güzel sonuçlar görür, güzel bir gün olsun
En azindan eksidesin cnm haftaya daha iyi olur inşallahGünaydın kızlar,
Sadece 100gr eksi.
Yüzdesi de ; 0,110
Bazen vücut her hafta vermek istemeyebiliyor cnm sen elinden geleni yap haftaya cok güzel eksi gelecegine eminimGecen hafta 58.7
Bu hafta 59.2
+500
Daha napacam bilmiyorum...ayni gelse anlıcam....bide + koydum...
Bu hafta artilarla bogustun ama sonunda galip gelen sen oldun tatlim, cok tebriklerSelam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta
Zipzip-
Eki Görüntüle 2776620
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200
Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken
Dr icin kilon aşırı bisey degil cnmKızlar malesef çok fazla bir artı ile geldim. Kaçamakların etkisini bu kadar beklemiyordum açıkcası. Tabi spor ve regl de olunca mahvetti beni bugünde doktora gidecem 60kg altına in gel demişti malesef onu da beceremedim
Geçen cuma 62.15
Bugün 63.25
+1.1 kg
Korse disindaki kiyafetleri cikarsaydin bari tatlim77.0 gördüm şükür aslında regl korse kazak ta fark eder eminim ama korse 1 ay çıkartmak yasak duş dışında sık duş almıyorum alsamda aç karnına alamıyorum baygınlık gelio
Ruzgarin kiziZipzip-
Kaptanim mezuniyete yetiyorsa bu kilo ben mezun olmak istiyorum emeklerin öz verin icinde sana sonsuz tesekur ederim
Kabak hic işe yaramadimi cnm
Menulerini birazdaha sadelestirmen gerekiyor sanki cnm
Harikaaa eksi cnm cok tebrikler
Ekside olman güzel tebrik ederim cnm
Mezunlarimiz bu hafta cok iyi cikardi
Cook guzel eksi tebrik ederim cnm
Tebrik ederim cnmGünaydınlar.
Herkese bol eksili bir gün diliyorum.
Pazartesi 1 Şubat :105 kg
Bu gün: 104 kg
Fark : 1 kg
canım hoşgeldin tekrardanHoş buldummmm canımkendime uğraş olsun bari kafam dağılır hemde 7 lere geçeyim artık
Unuttum kaptanımGünaydın eksin cok guzel
Bildirimleri tarti fotoğrafı ve not ile birlikte yapiyoruz
Ablacım dün aksam sadece bıraz fındık yedım. Onun dışında inan ki bısey yemedim. Yürüyüşüde az çok yaptım ben anlamadım ınankıCook coook guzel cnm tebrik ederim daha ne olsun
En azindan eksidesin cnm haftaya daha iyi olur inşallah
Bazen vücut her hafta vermek istemeyebiliyor cnm sen elinden geleni yap haftaya cok güzel eksi gelecegine eminim
Bu hafta artilarla bogustun ama sonunda galip gelen sen oldun tatlim, cok tebrikler
Dr icin kilon aşırı bisey degil cnm
Haftaya fazlasiyla eksi olursun
Korse disindaki kiyafetleri cikarsaydin bari tatlimyinede cok güzel
Ruzgarin kizibir geldin, pir gectin listeden canimcim
Hem eksi hemde mezuniyetin icin kocamannnn tebriklerrrrr
Kabak hic işe yaramadimi cnmcok şaşırdım
Aksamlari atistirma yapmişmiydin
Menulerini birazdaha sadelestirmen gerekiyor sanki cnm
Uzulme, pazartesiye bile gidebilir bu arti
Harikaaa eksi cnm cok tebrikler
Ekside olman güzel tebrik ederim cnm
Mezunlarimiz bu hafta cok iyi cikarditebrik ederim cnm
Cook guzel eksi tebrik ederim cnm
8 lere fazla kalmadi
Tebrik ederim cnm
Sana hosgeldin deyip kendimi tanitmistim ama gormedin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?