- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Doldur tabikiDuydum sen mezun olmuşsun boşluğu doldurayim didimmmm
Neresi farkliydi bana ayni gelmisti
Neresi farkliydi bana ayni gelmisti
Ikisinide ekledim aksam paylasirim canım
Anaaaa girdimi gercektenGulumse24 keske listeye almasaydik yazin simdi haftaya eklerdik seni ama mecbur yeni uye gibi ekleyeceğiz
2 hafta sonra girebilir canım bu hafta ekleyemem kiAnaaaa girdimi gercekten
Heee iyi ozaman bir an korktum2 hafta sonra girebilir canım bu hafta ekleyemem ki
Anlamadimmmm bennnnGulumse24 keske listeye almasaydik yazin simdi haftaya eklerdik seni ama mecbur yeni uye gibi ekleyeceğiz
Hadi maşallah kuzuma sevindim kilo almis sen alma amaGideyim de spor yapayım yediğim pankeki eriteyimdaha haftaya bu haftaki yüzdeyi yükseltcez bebem de bu ay kilo aldığına göre rahatça verebilirim artık
Ana beni geçmişKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Simdi kendi isteginle ayrildin ya yarismadan mezun üye olarak ekleyemiyoruzAnlamadimmmm bennnn
Tamam seve seve canım benimAna beni geçmişseni kendime rakip istiyorum Allah'ın emriyle
Odem canım besbellı
Eksin cook guzel tebrik ederim canımKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Sen neler yedin acaba o kiloya cikana kadarAna beni geçmişseni kendime rakip istiyorum Allah'ın emriyle
Benim verdiklerimi o almış şükürHadi maşallah kuzuma sevindim kilo almis sen alma ama
He onu biliyom deneme sürem var ama yuruyusede başlıyorum çok şey kaçırdın pişman olacaksın bu karar defteri yüzündenSimdi kendi isteginle ayrildin ya yarismadan mezun üye olarak ekleyemiyoruz
Tebrik ederim canimKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?