- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Anladım bende geçen hafta ilk defa artı geldimBen genelde pazartesi tartılarında +çıkıyorum da , hedefim Cuma’ya göre artı çıkmamak canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım bende geçen hafta ilk defa artı geldimBen genelde pazartesi tartılarında +çıkıyorum da , hedefim Cuma’ya göre artı çıkmamak canım
Bende o istek hic bitmiyorPazartesi harici tartılmıcamama wcden çıkınca hep bir tartılma isteği oluyor nedense
![]()
Daha 4 dakika var10 9 a dogru sayin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vesveseydi oHani sonuncu oluyorduk![]()
Bekle geliyoHavai fisekler kaptan![]()
Vedalari hiç sevemedim...Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
@Nidsalii ah etıket yapamadım![]()
As as as bayraklarıııııııı6 da 6 tebrik ediyorum kizlar hepinizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrikler kaptanım6 da 6 tebrik ediyorum kizlar hepinizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Halada bizo izliyolarBu hafta kotuyüz dediniz hep kötü olun masallahhhh misafirler boşuna değilmiş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayagina taş degmesin ozamanAyağım uğurlu geldi tamamen benimle alakali 1. Lik![]()