• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben genelde pazartesi tartılarında +çıkıyorum da , hedefim Cuma’ya göre artı çıkmamak canım
Anladım bende geçen hafta ilk defa artı geldim😱 iyiki bugün eksi geldim 🤔 neyse hedef 400gr olsun benim fazla uçmayım😒😒

Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasi Zipzip- Zipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum 💜
Elhan Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin 💛💛
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla 😘😘😘 haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni 💕💕💕
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadı 🤗🤗 Allaha emanetsiniz sevgiyle kalin 😘😘😘😘😘

Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun 👏💙💚💛
@Nidsalii ah etıket yapamadım 😕😕
Vedalari hiç sevemedim... :KK61:
Ruhuna ve bedenine iyi bak kuzum... buralardayız ...:KK14:

Back
X