Ahahah biliom canim gördüm zaten ondan yazdim yeni mi diye
Rezene fayda etmezss onu da deneyeyim canım SagolasınSendende Allah razi olsun gülüm
Gaz için 1 bardak sıcak suya bir kaşık kimyon ekle iç gaz maz kalmaz
❤❤Tekrar mezuniyetinı tebrik ederim kuzum benim darısı basımızaKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
N Nidsalii ah etıket yapamadım
Sagol canim biz de sizi seviyoruz
Evet 5 varmis bak heleAhahah biliom canim gördüm zaten ondan yazdim yeni mi diye
Eline saglikZipzip- kaptanimizin
Benim profil resmimde de subliminal mesaj var eline bakarsan 5
Sagol canim biz de sizi seviyoruzCherry Mom canimiz bitanedir hepimize yetisir hemen aciyi buldum golumu atarim
Aynen canim benimEvet 5 varmis bak hele
Iyigeceler Allaha emanet ol tekrar bekleriz yakinda bende gelirimAynen canim benim
Cok tutmayim kuzum seni de hepinize iyi geceler diliyorum 6. takimin bal hatunlari
Bilmukabele canim sen de Allaha emanet ol bebisi öpüyorumIyigeceler Allaha emanet ol tekrar bekleriz yakinda bende gelirim
İyi gecelerAynen canim benim
Cok tutmayim kuzum seni de hepinize iyi geceler diliyorum 6. takimin bal hatunlari
İyi geceler canimİyi geceler
Oysa el sallayan şirin bir kız sanırsın.Evet 5 varmis bak hele
İyi geceler yine bekleriz.Aynen canim benim
Aynen canimOysa el sallayan şirin bir kız sanırsın.
Ahaha caktirma cordelia cimOysa el sallayan şirin bir kız sanırsın.
İyi geceler canim insallah gelirim geneİyi geceler yine bekleriz.
Canım ablam❤Özelde yaz dinlerim seni canim
İyi ki burada birlikte olduk çok şey kattın bizlere bu enerjin hep hayatında daim olsun ablacım unutma bizleriKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
@Elhan , @birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
@SATURN71 , ilerdeki halim olarak görüyorum seni ablahaftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
N Nidsalii ah etıket yapamadım
Ne tatlı bir göz bu böyle
Nerde kaldin sen6. Birincilik de gelmiş
Bize de bu yakışırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?