Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın

Afiyet olsun canım

Iyiyim canim sen nasilsin
Teşekkür ederiz iyi gidiyoruz degilmi
Cok sukur canim iyi diyelim iyi olalim is guc fena yogun aksam da kurs vardi yemek derdi vs halimize bin şükür elhamdülillah
Tabi ki canim cok güzel sonuclar gerci cok kisi bazinda bakamadim ortaklari ayarladim falan ama uber super sonuclar

Şükür canim şu virusu atlatsak iyi olcazda olmuyo iste

6.birinciligimizi kutladik bugun

Hava mi atiyosun ayy hal hatir sormaya gelmisim saka yapiom tebrikler balim herkes ideal kilosuna saglicakla insin insallah
Olurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldin
Kimse sizden gelmeyince bende gelmek istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum diyeti düşünme zaten,bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler ye hep

Olurmu oyle sey canim şaka yapiyorum iyki geldin
Kimse sizden gelmeyince bende gelmek istemiyorum
Once sasirdim sonra üzüldüm farkettiysen geliyorum canim ben firsat buldukca gerci bu ara yogunluktan takimima bile birde falan anca yazdim aksamlari ama olsun elimizden geldiği kadar her yere yetisiyoruz canim

Geçmiş olsun canım
İyi ol gel. Bekleriz.

Once sasirdim sonra üzüldüm farkettiysen geliyorum canim ben firsat buldukca gerci bu ara yogunluktan takimima bile birde falan anca yazdim aksamlari ama olsun elimizden geldiği kadar her yere yetisiyoruz canim
Takimini seviyorum Cherry Mom Öyle guzel karsiliyosunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…