- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Dun sadece 10 menu yazilmis kizlar 10 kisi mi kaldik takimda![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun sadece 10 menu yazilmis kizlar 10 kisi mi kaldik takimda![]()
![]()
Teşekkürler ablacım
Tatmin olduysan sıkıntı yok...2.30 du aradım açmadı, bi ince şüphelendim ama sonra görüntülü aradı)
Bi arkadas iştah kesiyor diye tavsiye etmisti onu banaHindiba mı alıp geleyim![]()
Daha erken ayseleri bekliyorum belki yazarlarKaptanım, kaptanım,Ben yazdım kaptanım. Ayşe yazmadı.
( İlkokul 2. Sınıf öğrencisi oldum. )
Sagol bitanemTmm canım.Ama unutma. Bağımlılıklar beynin yaptığı birşey. '' Ben gece yemeyi sevmiyorum. Gece yemiyorum ki. Güzel güzel uyuyorum"" de. Akşamları kendi kendine. Yemeyeceğim değil ama yemiyorum.İnşallah aşarız.
Senden iyisi yokBenim gibi 3 çocuk aynı yatakta uyanmak nasıl ama![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler. Size de iyi hafta sonlari.Canımm canım çok pardon dün arada kaynatmışım etiketini![]()
Benim içinde 6.takımın yeri ayrıdır veee tebrikk ederimmmbunun sonu nereye varacak acaba
6. takım 78. birincilğini alırken
.. :)))
itiraf edeyim vakit bulsam ajan gibi sızıp ne yaptığınıza bakacağım ama kendi sayfamızdan çıkamıyorum :)
Sevgilerr saygılarZipzip- kaptanım
helalll sanaaaa
![]()
İyi hafta sonları kızlar![]()
Ben unutursam die tırsmaktan kutlamaların tam ortasında menümü yazmıştımDaha erken ayseleri bekliyorum belki yazarlar
Yazmazlarsa tekrar bir uyari mesaji yazalim![]()
Çok geçmiş olsun canım kolay kurtulursunuz inşallahEksi de olman güzel canım![]()
![]()
Öğleden sonra misafirliğe gitmiştim akşam da ben eve girdim peşime misafir geldi onları gönderdim sonra bit operayonu yaptık
Kızım bitlenmiş dün farkettim tabi evde ilaç olmayınca müdahale edemedim gece bana da bulaşmış bugün ilaç aldım da işte ilaçladım ikimizi de![]()
Verirsin ablacım inşallah niye ümitsizliğe kapıldın böyle sen . Bata çıka güzel yerlere geleceğiz inşallahBu hafta güzel kilo vermek istiyorum cnm
Güya dünü hafif gecirdim
Bugun biraz kacamak yapicaktim![]()
Ben daha ilk kutudayım bu içeceğim 4. Fincan diğer içtiklerimde bana 3 saatlik bir tokluk vermişti ben beğenmiştim ablacım. Ama bilmiyorum .Bi arkadas iştah kesiyor diye tavsiye etmisti onu bana
Ben de pek bisey farketmedi :))
1 paketi bitirdim, tekrar almadim
Cocuklarin küçüklüklerini ozlemeyen yoktur heraldeSenden iyisi yok![]()
![]()
En güzel zamanların...ah gençlik ah...yıllar sonra dürte dürte yorulacağin bir herif kalacak elinde..o horlayan yaratıkla kalmak da kazanç ya neyse ...![]()
Senden iyisi yok![]()
![]()
En güzel zamanların...ah gençlik ah...yıllar sonra dürte dürte yorulacağin bir herif kalacak elinde..o horlayan yaratıkla kalmak da kazanç ya neyse ...![]()
Valla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdimSagol bitanem
Hep bu konudan rahatsiz oldugum icin belkide korkudan beynimi yanlış yonlendiriyorum
Soyledigini yapmaya calisacam![]()
Bi dene bakalim cnmÇok geçmiş olsun canım kolay kurtulursunuz inşallah
Verirsin ablacım inşallah niye ümitsizliğe kapıldın böyle sen . Bata çıka güzel yerlere geleceğiz inşallah
Ben daha ilk kutudayım bu içeceğim 4. Fincan diğer içtiklerimde bana 3 saatlik bir tokluk vermişti ben beğenmiştim ablacım. Ama bilmiyorum .
Bu hafta düzenli içeyim bakalım sonuç ne olacak diyorum![]()
Teşekkürler, sana ve herkese. Ben temizim, troidlerim de güzelHayırlı sonuçlar alırsın inşallah..![]()
Kolay gelsin canım![]()
Gece çıtır çıtır tost yemeye bayılırdım ben de ....severek ayrıldık el mahkum...Valla bende de fast food bağımlılığı vardı ki onları da gece yerdimara ara hala canım çekmiyor değil ama insan yemeye yemeye yememeye alışıyor.Benzer şekilde gece yemeye yemeye bi süre snra öyle bi alışkanlığın var olduğunu da unutur insan.
Ben çok aramam ama içince de Türk kahvesi içiyorum. buna aç karna başladım Cuma’ya kadar aralıksız içeyim bakalım size de söylerimBi dene bakalim cnm
Belki bende tekrar alirim :))
Normal kahveyi fazla iciyorum
Onunda fazlasi iyi degil
Teşekkürler, sana ve herkese. Ben temizim, troidlerim de güzel![]()
Severek ayrıldıklarım o kadar fazla ki hangi birinin yasını tutsam bilmiyorumm.Gece çıtır çıtır tost yemeye bayılırdım ben de ....severek ayrıldık el mahkum...![]()