• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde eltim ve kayınvalidem aşağıda oturuyor ben yukarıdayım🤭

İkili takım iyi bence 👌

Vayy be geldi diyetlerin efendisi 🤭🤭🤭

Kaç kilo vermiş ben görmedim ondan yüksekti demek ki yüzde

Günaydın bebem😘

Canım ekmek tam buğday mı değilse acilen tam buğday yada çavdar ye 👌

Maşallah kuzum çok güzel 💕💕👌👌👌
:KK60: :KK36: :KK36: :KK36: biz gençlere siramizi verdik 🤭🤭yaşlandık artık ekmek beyazdi burda bulamadım ama babam dün 4 tane kepek getirdi dolaba stok yaptım canım

Çarşambaya kadar bende devam ederim diyete spora ☺️ ama o gün ve sonraki 1 2 gün tam uyamayabilirim. Kahvemi içtim bende kahvaltı hazırlayacam eşim evde olunca yapamadım yürüyüş 🤣 dalga geçiyor onun gitmesini bekleyecem yapmak için.
Güzel mühendisim operasyonun sağlıkla tamamlansin inşallah. :dua:

Hadi ya koruma işi daha mı zor? Ben sanki ideal kiloma inince herşey bitecek gibi hissediyorum da daha hiç mezun olamadım malesef. 😀 Evlenirken 56 kgdum öncesinde de o kiloyu hiç çıkmamıştım sonra 76ları falan gördüm. 4 yılda hemde 😕
Yok zor değil ama benim tüp bebek sürecim oldu o zaman aldım istesem verirdim ama ona hazır değildim beyin olarak saldım tabi şimdi yine yine yeniden diyip yola çıktım canım sende istersen yapa bilirsin

Guuunaayyydiiinnnn sekercikler...Sabah tan eva 30 dk yaptim aprilhan bacak inceltme videosu yaptim.2 tane bide alt gobek yaptim...ooohhhh mis oldu.kahvaltıdan once yaptinca odevlerini bitirmis ogrenci gibi rahatladim....

Back
X