• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ortim :)) kestane 4 tane yetermiş bence. Ve iki gündür öğle yemeklerini salata yoğurt yapıosun.Önceden normal yemek yiyordun.Bence yine öyle yapabilirsin diye düşünüyorum, bana böyle fazla hafif gibi geldi.Sporun güzel 🤗
Sağol ortim öğlen karnabaharda vardı yemekte akşamda bulgur pilavı ve et sote vardı onları çekmeyi unuttum.

Bana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.

Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?

Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.

Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor😭😭😭
Evet şükür bir emzirme diyetiyle başlycm bakalım neler bekliyor beni yaza baya zayıf girmek istiyorum tatil falan planlarımız var 😑

Hee olmuşuz ya bende yeni gördüm. İki gündür pek vaktim olmadı eşleşmeyi görünce bi vicdan azabı duymuştum pek aktif olamadım diye ama neyseki ortim de ben gibi şaşkın 🤭
:KK70: :KK70: bende bu aralar aktıf olamıyorum canım tamda ikimiz denk gelmısıız korler sağırlar bırbırını agırlar misali olmus bizimki 😊

ADINIZ: nazlı
YAŞINIZ:21
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insulinim yuksek olabilir tahlil vericem
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynalarla barışmak istiyorum eşimin yanında özgüvenli olmak istiyorum istediğim elbiseyi giyip ve bana asla kilo veremezsin diyenleri susturmak istiyorum

Dünkü Menümü yazayım
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 sucuklu omlet, 50 gr beyaz peynir,3 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tereyağ, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay,
Saat 12: 00
şekersiz Türk kahvesi, 1 adet dut pestil, 1 avuç kayısı çekirdeği,
Saat 15 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 çikolatalı gofret
Akşam saat 18: 00 yarım kase ezogelin çorbası, 2 dilim peynirli börek, yarım kase çoban salata,
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

30 dk bölgesel _ 180 puan
11.257 adım _ 330 puan
Toplam : 510 puan
N Nidsalii
Börek 🤔🤔 afiyet olsun canım 💕
Hayırlı geceler kizlar🙋‍♀️
İyi geceler canım 💕💕

İyi geceler
Menum
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık sucuklu omlet (1 dilim sucuk,)
8 zeytin
1 kk peynir
Çeyrek simit ve 1 dilim t.b ekmeği

Ara 18.00
2 küçük muz (spordan sonra çok acıktım. )

Akşam 19.30
1 kase çorba
200 gram tavuk
salata

2 litre su

2. Set sporumu akşam yaptım.

Bugün toplam 90 dk Eva fitness (cardio) ve
30 dk. Leslie boosted yaptım. (660 puan mi yapıyor ?)

(Toplam 120 dk. )

N Nidsalii Zipzip- Zipzip- Elif Elif Eylül AseliccA AseliccA

Back
X