• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.

Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?

Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.

Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor😭😭😭
Aa sağol canım bir bakayım memnun musun???

5 Şubat Cuma

Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek (ekmeğin birinin üstüne bal sürdüm)

Akşam 17.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kara lahana yemeği

20.00 (misafir gelmişti)
Çayın yanına 1 küçük kurabiye
1 kalem börek yedim 🙈

Spor yok 🙄

6 Şubat Cumartesi

Kahvaltı 10.30
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
7 zeytin
2 d tahıllı ekmek
4 ceviz - 2 hurma

15.00 (yine misafir 🙈)
Bir küçük kare dilim pasta 🙄

Akşam 19.30
6 yk bulgur pilavı
7 yk kıru fasülye
1 bardak ayran

1 saat koşu bandında kardiyo

İki günüm de kaçamaklı oldu maalesef 😔

5 Şubat Cuma

Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek (ekmeğin birinin üstüne bal sürdüm)

Akşam 17.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kara lahana yemeği

20.00 (misafir gelmişti)
Çayın yanına 1 küçük kurabiye
1 kalem börek yedim 🙈

Spor yok 🙄

6 Şubat Cumartesi

Kahvaltı 10.30
1 haş yumurta
2 yk lor peyniri
7 zeytin
2 d tahıllı ekmek
4 ceviz - 2 hurma

15.00 (yine misafir 🙈)
Bir küçük kare dilim pasta 🙄

Akşam 19.30
6 yk bulgur pilavı
7 yk kıru fasülye
1 bardak ayran

1 saat koşu bandında kardiyo

İki günüm de kaçamaklı oldu maalesef 😔
Cnm bisey sorucam bu diyeti biz mi belirliyoruz yoksa günlük yediklerimizimi yazıyoruz

Migicim dışarıdan yemekle şişiyoruz onun yerine köfte ye ya da sadece içini ye dışını yeme. Biz eşimle ne dürümler götürdük ben erken uyandım rüyadan 🥺🥺sonuç adam yıne 83 kilo 🤣🤣🤣 yemeyi seviyor.
Adamların yerine olamadık 🤣🤣 kıskanmamak elde değil yanı 🤣

Sağol canım pekı senın bu haftaya ait ozel planların varmı? Gerçi çalışıyorsun vaktın olmaz gündüz akşamlarımı spor yapıyosun.
Yok canım akşamları yapmıyorum.Şöyle ki pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıyoruz, her gün işe gitmiyorum yani.Bu hafta çarşambadan itibaren gidicem. O yüzden amacım o ana dek her gün leslie yapmak.Bugün yaptım, inşallah 3 gün daha yapabilirim 🙏🙏 işteyken de genelde hareketli olduğumdan ortalama 10.000 adım atıyorum ama tempolu olmadığından onun çok anlamı yok tabi,leslie daha faydalı oluyor.

Bana da gelmiş, herkese gelmiş olabilir, ben xaomi mijaa 1c kullanıyorum.

Afiyet olsun, if mi yapıyorsun?

Ben bu yüzden diyetisyen olmadan diyet yapamıyorum, birine sorumlu olmadan irade gösteremiyorum çünkü. Ama bu takım işi de çok iyi, her akşam menü paylaştıkça sorumlu oluyorsun, tavsiyem kendine 1haftalık diyet listesi hazırla ve ona uy.

Ayy 10gündür annem yapıyordu ben yiyordum, ne güzeldi, yarın saltanat bitiyor😭😭😭
Oh ne güzel bende öyleydim haftada bi gün annemin yemeklerını tadıyordum şu an pandemi dönemde gidemiyorum artık

Yok canım akşamları yapmıyorum.Şöyle ki pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıyoruz, her gün işe gitmiyorum yani.Bu hafta çarşambadan itibaren gidicem. O yüzden amacım o ana dek her gün leslie yapmak.Bugün yaptım, inşallah 3 gün daha yapabilirim 🙏🙏 işteyken de genelde hareketli olduğumdan ortalama 10.000 adım atıyorum ama tempolu olmadığından onun çok anlamı yok tabi,leslie daha faydalı oluyor.
Masallah canım sen yaparsın azımlisin nasıl besleneceğini iyi biliyosun. Umarım bu haftayı güzel kapatırız seninle..

Aa sağol canım bir bakayım memnun musun???
Memnunum canım, bana sorun değil artık alıştım ama tek elle kaldırmaya bi tık ağır, daha hafif modeli çıkmış 1.5kg olan, o daha iyi olabilir. Çekişi güzel,tozları alışı, yatak başlığı efsane, pratik aher şeyden önce 2 küçük çocuk+1 kediyle günde 4-5 kez ev süpürüyorum. En düşük modda tüm evi süpürüyor ki ev büyük, tek oda süpüreceksem 2.modda çalıştırıyorum, 3 mod var. Sarjı da 2 saatte doluyor. Temmuzdan beri kullanıyorum henüz batarya eskımesi olmadı, zaten garantiden süresi içinde değişiyormuş eskirse.

menüm
sabah 08.00 büyük bardak limonlu su

Kahvaltı 09.30 1 tane yumurtadan omlet domates salatalık 3 dilim peynir yeşillik 2 dilim kepek ekmeği 2 bardak şekersiz çay

Öğlen 13.30 1tabak kıymalı kabak yanına büyük bardak ayran

16.30 1 bardak yesil çay 3 tane kuru kayısı

18.30 haslama tavuk 1 kepçe suyundan 3 parca et kattim tabağıma 4 yemek kaşığı bulgur salata 2 yemek kaşığı Yoğurt

21.00 3 bardak sekersiz çay 2 tane kayisi 1 tane ceviz

3 litre su
1 litre limonlu tarçınlı su

Sporum 11506 adım
30 dakika leslie
20dakika cardio
15 dakika bölgesel
Planl 1 dakikadan 10 set
100 squat
Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

Memnunum canım, bana sorun değil artık alıştım ama tek elle kaldırmaya bi tık ağır, daha hafif modeli çıkmış 1.5kg olan, o daha iyi olabilir. Çekişi güzel,tozları alışı, yatak başlığı efsane, pratik aher şeyden önce 2 küçük çocuk+1 kediyle günde 4-5 kez ev süpürüyorum. En düşük modda tüm evi süpürüyor ki ev büyük, tek oda süpüreceksem 2.modda çalıştırıyorum, 3 mod var. Sarjı da 2 saatte doluyor. Temmuzdan beri kullanıyorum henüz batarya eskımesi olmadı, zaten garantiden süresi içinde değişiyormuş eskirse.
Teşekkür ederim canım...
Valla bana da kablosuz şart oldu kablolulari sürüklemekten bıktım ..
Kablosuz olursa gezdiririm temizlenir doye düşünüyorum bakalım araştırıyorum...
Özellikle de tozları alma başlığı olanlara bakıyorum

Canım beni de spor listesine ekle💕
Ekledim tabiki😻 küçük bir spor görünce dahi listeden kurtuluşunuz yok :KK51:
Ben niye listede yokum hiç spor yapmamismiyim bu hafta :işsiz::işsiz::işsiz:
Çok spor yoktu yapılmayan günleri fazla olanları bu haftalık eklemedim sadece:KK43:
Zipzip- Zipzip- Yaş 22
Boy 166
Kilo 70
Hedef kilo 64
Evliyim
2 çocuğum var
10 takıma dün dahil oldum sizin grup daha aktif geldi bana motiveye ihtiyaçım var.
Doğum kilolarımı vermek istiyorum.

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:72.3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi mutlu hissetmek

Hosbuldum cnm bana neler yapmam gerektiğini kim soyliycek sabirsizlikla bekliyorum
Hoşgeldinizzz💕 burada birlikte çok güzel sonuçlar alacağımıza eminim:KK68: her gün menübildirimleri yapıyoruz eğer yapıyorsanız yaptığımız sporlarıda Menülere ekliyoruz menüleri paylaşırken kaptanımızı etiketliyoruz menülerin seceleside tutuluyor bu arada😂 ayrıca Her hafta spor yarışımız var spor puanlarındanda ben sorumluyum sporları paylaşınca benide etiketlerseniz hesaplayıp listeye ekleyebilirim😇 iyi ki geldiniz😙

Back
X