• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım...😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺
Iyi misin canım???
Yazmadın buraya ama sormak istedim...
Üzüldüm ne olduysa ...
Inşallah her şey yoluna girer....💐💐💐💐💐
bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim😻

birbeste birbeste diyetim boyunca destek olan ve takimda olan herkesin katkısı oldu. O yüzden hepinize teşekkür ettim. ♥️♥️♥️
Yaa kıyamam inşallah 1 gr. Faydam olduysa ne mutlu kendi adıma canım. daha güzel yağ yakmalar nasip etsin bundan sonrada allahım:)
Bence birincilik bize alisti
Birakmiyo yakamızı 🤣🤣🤣
Doğru söze ne denirki :))
Bestem hoş geldin tatlım...
Sürekli olmasa bile arada bir iki mesaj yaz canım...
Biz görürüz en kötü wc de yaz 🤣🤣🤣🤣

Afiyet olsun canım 🥰🥰🥰🥰

Afiyet olsun 💐💐💐💐💐

Mmm güzele benziyor...
Yarın sabah kendime yapayım bari
evdekilere sigara böreği sardım bugün yarın sabah kahvaltıda kızartacağım ben de granola yerim 🤗🤗🤗🤗

Hoş geldin canım...
Bak ben 16 kilo verdim sen de emin ol verirsin...
Benim de bebeğim var emziriyorum da ...
Sen de daha 1 çocuk var moralini yüksel tut 🙂🙂🙂🙂
Ben 3 çocukla verdim düşün bak...
Kocaman bir karnım vardı gitti bitti duzlesti 😅😅

Canım harikasın... ben annemin evinde 1 kilo vermiştim...
Bu benim için bir ilkti...
Benim annem de el açması börek yapmıştı 1 lokma alıp bırakmıştım
iradeni 👏👏👏👏👏👏
Annem şimdi benim evimde neler yapiyor neler ...
Ama yemiyorum 😄😄😄😄
Kızım da değişik şeyler yapıp duruyor onlardan da yemiyorum 😊😊😊
Sen de yeme canım...

🤣🤣🤣 olur mu olur...
Ben de listeye girsem mı acaba????
Bu arada dünün menüsünü bilerek yazmadım kaptanım ama istersen yazarım...

Ne yapsın kadın...
Kızım çalışmaktan bir deri bir kemik kalmış kendine yemek yapamamış ben burdayken yapayım da yedireyim diye düşünüyordur belki 🤣🤣🤣🤣
Hosbuldum canımcım haklı haklı konuşmuşsun yine her kelimende :KK36: :KK36: :KK36:
Hosgeldiniz dogru bir karar vermişsiniz fit bir vücut için en doğru yerdesiniz inaninki :KK5:

bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim😻
Rabbim seni şafi ismiyle şifalandırsın korktuğundan emin etsin yaşına güzelliğine bağışlasın sağlığını inşallah arkadaşım tüm kalbimle bu duam :KK200:

Hoşgeldin canım umarım ıstedgın kiloya kavusurst
Ekledim tabiki😻 küçük bir spor görünce dahi listeden kurtuluşunuz yok :KK51:

Çok spor yoktu yapılmayan günleri fazla olanları bu haftalık eklemedim sadece:KK43:

Hoşgeldinizzz💕 burada birlikte çok güzel sonuçlar alacağımıza eminim:KK68: her gün menübildirimleri yapıyoruz eğer yapıyorsanız yaptığımız sporlarıda Menülere ekliyoruz menüleri paylaşırken kaptanımızı etiketliyoruz menülerin seceleside tutuluyor bu arada😂 ayrıca Her hafta spor yarışımız var spor puanlarındanda ben sorumluyum sporları paylaşınca benide etiketlerseniz hesaplayıp listeye ekleyebilirim😇 iyi ki geldiniz😙
Hoşbuldum canım inşallah kilolari verebilirim . Etiketleme nasıl oluyor acaba ?🤷‍♀️ Ben yabancıyım da biraz

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Artık ben de kendimi eski hissediyorum😀😀
Ben de emziren bir anneyim, doğum kilomu verdim ama yıllardan beri taşıdığım yükleri vermeye çalışıyorum artık, hep birlikte başarırız.
İnşallah verebiliriz bazen kendime olan inancımı kaybediyorum 😔

Geçmiş olsun canım ❤️ acil şifalar dilerim. Çabucak eski sağlığına kavuşursun inşallah.

Günaydın ❤️❤️
sabah sporunu yaptım 15 dk
Tartıldım ama +300 gr 😞 pekmez yapıyor ya ben bugün yemeyeceğim pekmezi 🙄
Bıde cuma gündem beri kabızım 😞
Sabah spor sonrasi arti 300 cikman normal canim zaten spor sonrasi tartilma pekmek kilo yapiyo algisindanda kurtul istersen 1kasik pekmez kilo yapmaz dun yedigin dürümden kaynakli canim

Back
X