Yaşın etkisi mutlaka okuyordur cnmMenuden haric baska biseyler yemis olabilirmisin
Senin kilondaki bir insan daha diyette daha çabuk kilo veriyolar ama belki yaşın etkisi spor yapmiyo oluşunda olabilirmi
Üzülme ablacım sen telafi edersin geçen hafta bende 1.500 almıştım unuttunmu
Üzülmeyin yaaaa artik kilo bizim icin sorun degil saglikli olalım ilk önceheleki bu virüsten dolayi sagligimizdan olmadan verelim kilolarimizi lutfen kimse uzulmesin Mefkurem @Tesnim1989 haftaya daha guzel olucak insallah
Bir dahaki hafta telafi edersin canım ama o küçücük dediğin çukolar da hiç masum değil
Cok tesekkur ederim canlarimEvet bugün hava güzel bizde çıkacağız şimdi dışarıya
Çok çok teşekkür ederim cancağzımm
sende güzel ilerliyorsun güzel sonuçlar alacağına eminim❤❤❤
Mutlu günler canım ❤
Eksin güzel canım
Teşekkür ederim canım benim
Biliyorum canım benim şaka yapıyorum bende
Yok yok kalsın ara verince 2 hafta giremiyormuşum listeye bilmiyordum o yüzden vazgeçtim
Rica ederim ablacım
1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı yanına 2 ..3 tane kuru kayısı da ye canım
Ufak tefek kacamakla bu kadar artı olmaz canım biseyler yanlış gidiyor menüleri pek takip edemiyorum odem oluşmuş olabilir yediklerini değiştir öğün saatlerini degistir detoks suyu da hazırlayıp iç bu hafta bide böyle dene
Olsun canım senin durumun farklıydı bu hafta geçmişi unut haftaya yeni kilolarda buluşalım :)Geçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400
canım senin yağın lazım deği bebeğine elifeylülün söylediklerini uygula gerisini vücuduna bırak. emziren anneler hızlı verir.Kızlar ben 5 günlük diyetten 2.5 kilo vermişim çok mu vermişim bbegim için endişelendim aslında 3 aylık şuan
yaaa Çennnn 55 i mi gördünnnnnnKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063
Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artıkEki Görüntüle 2781493
tarçına ağırlık ver canım. meyvene dök mesela.Evet canım oldum. Regl gibiyim malesef kanama sürer dedi doktor. Tatlı ihtiyacı çok oluyor malesef.Ama yürüyüşe çıkacam hep evde durmayacam yememek için.
12 Şubat kilo bildirimim
Geçen Hafta cuma 82,00 kg.
Bugün 12 Şubat. 80,80 kg.
Fark 1,200 kg.
Oran 1.463
haftaya yaparsın atağını sende canım arada oluyor malesef.
bir kaç haftadır güzel eksi bekleniyor senden meslektaşım haftaya olur inşallah morel bozmakta yok vazgeçmekte yokpazartesi günü 84 tum o yüzden artı geldim
cuma günü 84,9 ydu.
yaş çok etken ablacım. ama artı gelmene sebep değildir yaş ve meton. sen tam olarak kafana takmamışsındır aklında başka meşguliyetlerin vardır. ben seni tanıyorum sen kafana koyarsan yaparsın ablacım. menülerin çok güzel senin sadece biraz tatlı eğilimin var onun üzerine düştün mü tamamdır morel bozmak yokBen utanç bildirimimi yapayim
Haftaya iyi basladim ama devam edemedim
3 gündür ufak tefek kacamaklarim oldu ama bu kadar arti olacak kadar degil
Görünce şok oldum
Listede olmasamda, hepinize verdiginiz emekler adina özür dilerim
İnşallah haftaya fazlasiyla telafi edecem
Zipzip-
@aylin68olacak eşim sendende özür dilerim
Bu hafta bazi sebeplerden pek iyi degildim, iyi bi eş olamadim
Gecen hafta 100.7
Bugün 103.1
Fark +2.4
Eki Görüntüle 2781592
Tabiki arti gelmeme bahane degil cnm :)) sadece kilo verimi için soyledimyaş çok etken ablacım. ama artı gelmene sebep değildir yaş ve meton. sen tam olarak kafana takmamışsındır aklında başka meşguliyetlerin vardır. ben seni tanıyorum sen kafana koyarsan yaparsın ablacım. menülerin çok güzel senin sadece biraz tatlı eğilimin var onun üzerine düştün mü tamamdır morel bozmak yok
valla ablam 5 kiloda alsan ben seni tanıyorum allahın izniyle o iş sendeTabiki arti gelmeme bahane degil cnm :)) sadece kilo verimi için soyledim
Haftaya gosterecem kim oldugumu
Sen yaparsin ablacım gerçekten inanıyorum insanin bazen silkelenmesi gerekiyor.bende geçen hafta kendime çok kızdım bu hafta az bile verdim yine kaçamaklarım oldu arada ama bu hafta daha iyi olucam( olucaz) hep beraber..Yaşın etkisi mutlaka okuyordur cnm
Bide verip-geri almada metoyu yavaslatiyor
Sporda olmayinca kilo verimi zor oluyor haliyle
2 gün menü yazmadim, duzensizdi
Ama bu kadar arti olacak kadar yemedim
Cok tesekkur ederim canlarim
Detoks cayi yaptim, bugunden baslicam
Artik insallah masallah falanda yok
Haftaya cok guzel eksi gelecek
Ahanda buraya yaziyorum
Inşallah gelicek inanıyorum isteyelim yeterkiYaşın etkisi mutlaka okuyordur cnm
Bide verip-geri almada metoyu yavaslatiyor
Sporda olmayinca kilo verimi zor oluyor haliyle
2 gün menü yazmadim, duzensizdi
Ama bu kadar arti olacak kadar yemedim
Cok tesekkur ederim canlarim
Detoks cayi yaptim, bugunden baslicam
Artik insallah masallah falanda yok
Haftaya cok guzel eksi gelecek
Ahanda buraya yaziyorum
Pes etmek için geç degil ablacım sen yeterki istikrarlı ol. Herşeyi başarırsın. Bu hafta seni eksiyle bekliyoruzBen utanç bildirimimi yapayim
Haftaya iyi basladim ama devam edemedim
3 gündür ufak tefek kacamaklarim oldu ama bu kadar arti olacak kadar degil
Görünce şok oldum
Listede olmasamda, hepinize verdiginiz emekler adina özür dilerim
İnşallah haftaya fazlasiyla telafi edecem
Zipzip-
@aylin68olacak eşim sendende özür dilerim
Bu hafta bazi sebeplerden pek iyi degildim, iyi bi eş olamadim
Gecen hafta 100.7
Bugün 103.1
Fark +2.4
Eki Görüntüle 2781592
Sen yaparsin ablacım gerçekten inanıyorum insanin bazen silkelenmesi gerekiyor.bende geçen hafta kendime çok kızdım bu hafta az bile verdim yine kaçamaklarım oldu arada ama bu hafta daha iyi olucam( olucaz) hep beraber..
Inşallah gelicek inanıyorum isteyelim yeterki
Cok tesekkur ederim kizlarPes etmek için geç degil ablacım sen yeterki istikrarlı ol. Herşeyi başarırsın. Bu hafta seni eksiyle bekliyoruz
Sende iyiki varsınCok tesekkur ederim kizlariyiki varsiniz
Bugünden, haftaya yapacagim bildirimin heyecani sardi
Simdiden 2 kupa detoks cayi ictim bile :))
ablacim haftaya 99 yada eksi geleceksin. bizCok tesekkur ederim kizlariyiki varsiniz
Bugünden, haftaya yapacagim bildirimin heyecani sardi
Simdiden 2 kupa detoks cayi ictim bile :))
Ne atcanki
Tartı fotosu karanlık olmuş yaNe atcanki
Dilek kadar olmasada:))ablacim haftaya 99 yada eksi geleceksin. bizolacagiz inşallah.;
Olur canım atabilirsin
Belli oluyo amaTartı fotosu karanlık olmuş ya
Ben görüyomOlur canım atabilirsin
Bende telefonun isigini acinca ner görmüştüm o yuzden istemedim ama atda sorun olmasin
Ekranin parlaklık seviyesi yuksekse gorursun ben sarji cabuk bitmesin diye dusuk ayarda kullaniyorumBen görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?