Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menuden haric baska biseyler yemis olabilirmisin
Senin kilondaki bir insan daha diyette daha çabuk kilo veriyolar ama belki yaşın etkisi spor yapmiyo oluşunda olabilirmi
Yaşın etkisi mutlaka okuyordur cnm
Bide verip-geri almada metoyu yavaslatiyor
Sporda olmayinca kilo verimi zor oluyor haliyle

2 gün menü yazmadim, duzensizdi
Ama bu kadar arti olacak kadar yemedim

Üzülme ablacım sen telafi edersin geçen hafta bende 1.500 almıştım unuttunmu

Bir dahaki hafta telafi edersin canım ama o küçücük dediğin çukolar da hiç masum değil

Cok tesekkur ederim canlarim
Detoks cayi yaptim, bugunden baslicam

Artik insallah masallah falanda yok
Haftaya cok guzel eksi gelecek
Ahanda buraya yaziyorum

Geçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400
Olsun canım senin durumun farklıydı bu hafta geçmişi unut haftaya yeni kilolarda buluşalım :)
Kızlar ben 5 günlük diyetten 2.5 kilo vermişim çok mu vermişim bbegim için endişelendim aslında 3 aylık şuan
canım senin yağın lazım deği bebeğine elifeylülün söylediklerini uygula gerisini vücuduna bırak. emziren anneler hızlı verir.
Kilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063

Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artık Eki Görüntüle 2781493
yaaa Çennnn 55 i mi gördünnnnnn
Evet canım oldum. Regl gibiyim malesef kanama sürer dedi doktor. Tatlı ihtiyacı çok oluyor malesef. Ama yürüyüşe çıkacam hep evde durmayacam yememek için.
tarçına ağırlık ver canım. meyvene dök mesela.
12 Şubat kilo bildirimim
Geçen Hafta cuma 82,00 kg.
Bugün 12 Şubat. 80,80 kg.
Fark 1,200 kg.

Oran 1.463

Gecen hafta 68
Bu hafta 67.2
Fark 0.8
Yuzde 1.18Eki Görüntüle 2781546

Bende kilo bildirip kaçayım daha kahvaltı yapmadım

Sabitim 67.5
Eki Görüntüle 2781554
haftaya yaparsın atağını sende canım arada oluyor malesef.
pazartesi günü 84 tum o yüzden artı geldim
cuma günü 84,9 ydu.
bir kaç haftadır güzel eksi bekleniyor senden meslektaşım haftaya olur inşallah morel bozmakta yok vazgeçmekte yok
yaş çok etken ablacım. ama artı gelmene sebep değildir yaş ve meton. sen tam olarak kafana takmamışsındır aklında başka meşguliyetlerin vardır. ben seni tanıyorum sen kafana koyarsan yaparsın ablacım. menülerin çok güzel senin sadece biraz tatlı eğilimin var onun üzerine düştün mü tamamdır morel bozmak yok

Tabiki arti gelmeme bahane degil cnm :)) sadece kilo verimi için soyledim

Haftaya gosterecem kim oldugumu

Sen yaparsin ablacım gerçekten inanıyorum insanin bazen silkelenmesi gerekiyor.bende geçen hafta kendime çok kızdım bu hafta az bile verdim yine kaçamaklarım oldu arada ama bu hafta daha iyi olucam( olucaz) hep beraber..

Inşallah gelicek inanıyorum isteyelim yeterki

Pes etmek için geç degil ablacım sen yeterki istikrarlı ol. Herşeyi başarırsın. Bu hafta seni eksiyle bekliyoruz

Sen yaparsin ablacım gerçekten inanıyorum insanin bazen silkelenmesi gerekiyor.bende geçen hafta kendime çok kızdım bu hafta az bile verdim yine kaçamaklarım oldu arada ama bu hafta daha iyi olucam( olucaz) hep beraber..

Inşallah gelicek inanıyorum isteyelim yeterki

Pes etmek için geç degil ablacım sen yeterki istikrarlı ol. Herşeyi başarırsın. Bu hafta seni eksiyle bekliyoruz
Cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz

Bugünden, haftaya yapacagim bildirimin heyecani sardi

Simdiden 2 kupa detoks cayi ictim bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…