- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Heee vallaaaa ben göruyomEkranin parlaklık seviyesi yuksekse gorursun ben sarji cabuk bitmesin diye dusuk ayarda kullaniyorum
Kac yasinda kiz bu nineSelim Bilgin, Instagram: "KAS 50 Şu an 87 yaşının içinde olan Ernestine Shepherd . Görseldeki resmi 80 yaşında çekilmiş. Kendisi ile röportaj yapmışlar..İsteyen okusun.56 yaşında iken mayo almaya gitmiş. Mayoyu giymiş sonra aynaya bakmış ve aynada
1,603 likes, 220 comments - selimbilginmd, February 12, 2021: "KAS 50 Şu an 87 yaşının içinde olan Ernestine Shepherd . Görseldeki resmi 80 yaşında çekilmiş. Kendisi ile röportaj yapmışlar..İsteyen okusun.56 yaşında iken mayo almaya gitmiş. Mayoyu giymiş sonra aynaya bakmış ve aynada kendini...www.instagram.com
Ye ye kadınbudu köfte pirinçli patates salatası da üstüne harika seçim olmuş verdiğin 300 gr ne güzel geri almışsın Migibugün öğlen üç adet kadınbudu köfte ve patates salatasi yedim.
Olsun haftaya eksileri gorursun mezuniyetin altinda olmanda cok guzelKilo bildirimim
Geçen hafta : 58.8
Bu hafta : 59,7
Fark : + 900
Bu hafta accık aldım veremedim, ama çokta mutsuzuz değilim en azından mezuniyeti in altındayım hala
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Haftaya daha guzel olur moralini bozma canimGeçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400
Listeye girmek icin kilo sarti yok canimBirde listeye girmek için kaç kilo olmak gerekiyor
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu arada
Tebrik ederim canımKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063
Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artıkEki Görüntüle 2781493
Tebrik ederim canım cok guzel eksin12 Şubat kilo bildirimim
Geçen Hafta cuma 82,00 kg.
Bugün 12 Şubat. 80,80 kg.
Fark 1,200 kg.
Oran 1.463
Sabit olmanda guzel canım
Bende okunuyor canim ekrani parlaklastirdimEksin güzel canımtebrikler ama tartın tam okunmuyor problem olabilir
Sabit olmanda guzel canım haftaya dahs guzel olacak
Haftaya guzel bir eksiyle geleceksin ve listeye alalim seni ablaBen utanç bildirimimi yapayim
Haftaya iyi basladim ama devam edemedim
3 gündür ufak tefek kacamaklarim oldu ama bu kadar arti olacak kadar degil
Görünce şok oldum
Listede olmasamda, hepinize verdiginiz emekler adina özür dilerim
İnşallah haftaya fazlasiyla telafi edecem
Zipzip-
@aylin68olacak eşim sendende özür dilerim
Bu hafta bazi sebeplerden pek iyi degildim, iyi bi eş olamadim
Gecen hafta 100.7
Bugün 103.1
Fark +2.4
Eki Görüntüle 2781592
Ye ye kadınbudu köfte pirinçli patates salatası da üstüne harika seçim olmuş verdiğin 300 gr ne güzel geri almışsın Migi
Evet cnmHaftaya guzel bir eksiyle geleceksin ve listeye alalim seni abla
Listede olunca kacamak yapma olasiligin azalir
Tamam olur oyle yapalim da eslerin bazilari gelmeyince isteyen atisma da olmuyor nasil yapsak kiZipzip-
Kaptancim haftaya eş olarak degilde bire bir rakip olarak yarış yapsak
Öyle daha atışmali, çekişmeli olur gibi geliyor
Aktif olanları seçin o zaman canımTamam olur oyle yapalim da eslerin bazilari gelmeyince isteyen atisma da olmuyor nasil yapsak ki
Oyle yapayimAktif olanları seçin o zaman canım
Isteyen ve aktif olanlar olsun cnmTamam olur oyle yapalim da eslerin bazilari gelmeyince isteyen atisma da olmuyor nasil yapsak ki
Abowww alısamadım 2021Eksin cok guzel tebrik ederim canım
2020 de kalmışsın ama olsun sorun olmaz
cok tesekkur ederim kaptanımmmOlsun haftaya eksileri gorursun mezuniyetin altinda olmanda cok guzel
Haftaya daha guzel olur moralini bozma canim
Listeye girmek icin kilo sarti yok canim
Deneme suresi var yeni uyeler icin 2 hafta sonunda ucuncu cuma girebiliyorsun
Hedefini de kilonun yuzde 10 u olarak yazabiliyoruz 70 isen 63 ile mezun olabiliyorsun
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım cok guzel eksin
Sabit olmanda guzel canım
2020 de kalmışsın ama olsun sorun olmaz
Bende okunuyor canim ekrani parlaklastirdim
Sabit olmanda guzel canım haftaya dahs guzel olacak
Haftaya guzel bir eksiyle geleceksin ve listeye alalim seni abla
Listede olunca kacamak yapma olasiligin azalir
Kh.yüklenmmissin azıcık. hadi bide kadınbudu kizartmaydi de şuraciga bayılıyımmmmmm kizartma değilse afiyet olsun kizartmaysa sana spor cezası verelimmmmmbugün öğlen üç adet kadınbudu köfte ve patates salatasi yedim.
Onuda mı çıkarmışlar markası ne canım. Begenmedinmi sen şekersiz derken tatsız mı yoksa balla vs.mi tatlandırmışlaryulafli biskuvinin sekersizini aldim ilk 4 tane cikardim kahve yaninda sonratadina baktiim 2 geri pakete ..1 tane yedim bu da kalsa olur soguttu resmen beni
Hazir biskuvilerde mutlaka tatli biseyler vardir cnm :)))Onuda mı çıkarmışlar markası ne canım. Begenmedinmi sen şekersiz derken tatsız mı yoksa balla vs.mi tatlandırmışlar
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| M MissHayaLet | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
| S sulisim | |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| T timesinfinity | |||||||
| @Cedarice | |||||||
| @Cordeliaa | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Gulumse25 | |||||||
|
| |||||||
| A Ahalp | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
| @Tesnim1989 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?