Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
2 haslanmis yumurta
Suzme yogurt beyaz peynir
Patlican kozl
Domates salatalik yeşillik biber
Yarim.pogaca
3 cay kasigi balli kaymak.karisimi
7 zeytin
1.5 dilim cavd ekmek

Öğle 13.30
Yulaf chia incir kayisi süt keciboynuzu bizt....
Bir kase mercimek corbasi

Aksam 19.00
2 servis kasigi sac kavurma
Az beyaz ekmek sadece dışı
Salata
Bir bardak ayran

Su 2 litre 2 fincanda yesil cay

Spor hicc yapacak halim.yok tatil verdim kendime sadece 30 dk orta tempoda yürüyüş
Z zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii

Tüm herkesi tebrik ederim üst üste her hafta bu başarı büyük azim ben takımımla çok gurur duyuyorum iyi ki burada birlikteyiz D Dileksnr birbeste @aylin68olacak bireyseldeki derecelerinizi tebrik ederimayrıca Tesnim1903 sonunculuğu diğer hafta çok güzel bir sonuçla kapatacağına eminim

Evet yıllık izine çıktım haftaya kızımın doğum günü var temizlik yapacağım ev leş gibi sadece annemleri kaynanamgili çagiracagim hem haftaiçi akşam olacak da nasıl olacak onu bilmiyorum

Ehhh yabancı olmayacakmış,siz sizeyseniz her şeyden yemene gerek yok :))) Maksat kızçen mutlu olsun,sen aynen diyete devam

O zaman T timesinfinity nin suçu ne.
Tamam canım sıkıntı yok. Bu sefer rakip oluyoruz zaten. Ben seninle rakip olamam.
Seni çok sevdiği için artık ortak olmak istemiyorrr.Bu hafta doğum günü varmış bak,pastaları yiyip yiyip takımımızı sabote edecek galiba

Tebrik ederim bitanem bır senın bırde Mefkurem ablanın mezunıyetını dört gözle bekliyordum ay kendim olmuş kadar sevındım hem derecene hem mezuniyetıne ama hak ettın kuzum kendı hedefıne kadar durmak yok yola devam

Seni çok sevdiği için artık ortak olmak istemiyorrr.Bu hafta doğum günü varmış bak,pastaları yiyip yiyip takımımızı sabote edecek galiba
Bu hafta ortaklık yok. Öyle bir amacı olsa bana rakip olurdu bende kazanırdim. Onun kalbi kocaman herkesi sever o.

Afiyet olsun kizlar

Evett ikili eşleşmelerden sonra birde spor için bu hafta adım yarışması yapabiliriz birde haftanın Ya da günün hareketini belirleyebiliriz hem bölgeselde çalışırız herkesin yapabileceği katılım göstereceği hareketler olur şu an için Yağ yakın videoları düşünmedim herkesin kondisyonu aynı olmayacağı için hareket belirleyip bölgesel daha uygun bence yanında adım yarışmasıda olabilir ne dersiniz haydi ortak karar verelim yarın başlayalım

Bu hafta ortaklık yok. Öyle bir amacı olsa bana rakip olurdu bende kazanırdim. Onun kalbi kocaman herkesi sever o.
Hayır biz onunla ortak olursak ve kaçamak yaparsa bana zararı olur,bak sana kıyamadığından ortak olmak istemiyor demek istemiştim (şaka olarak).Yoksa kimse bile isteye takımı sabote etmez tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…