Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canimTebrik ederim bitanem bır senın bırdeMefkurem ablanın mezunıyetını dört gözle bekliyordum
ay kendim olmuş kadar sevındım hem derecene hem mezuniyetıne ama hak ettın kuzum
kendı hedefıne kadar durmak yok yola devam
![]()
Evet canım haklısın ya nefsime yenik düştüm işteAslinda bugun bisey demicem menulerede bidaha eger busekilde biber dolmasi arti pilav yicegine bence yogurt ekle birinden birini tercih etmelisin,hem ogle hem aksam dolma![]()
Bence fotoğraflı daha iyi oluyorAdim yarisi + bolgesel bir hareket olsun bence
adimi ben tutarim
Fotoğrafli mi olsun adimlar
Bölgeseli Her gün tek hareket olarak düşündüm Ama youtubedan kısa bölgesellerde koyabilirimBolgeseller videolu olsun...youtubeden
Tabikiii 1 Mile 1550 adım almıştıkBen leslie+böLgesel düşünüyorum. Geçenlerde leslieyi adıma çevirmiştiniZ,öyle olur mu gene![]()
Haklısın kaptanım bugün pek su içemedimAfiyet olsun canım su cok az olmus suyu artirsan guzel olur
Afiyet olsun canım aksam yogurt ya da salata yeseydin azaltma sende bir anda yediklerini
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi
10.00 kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta tere roka domates salatalık 3 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
13.30 1 kase yogurt 1 tane elma
16.00 1fincan hc yağlı türk kahvesi 1 tane hurma
18.30 7 yemek kaşığı yumurtalı karnıbahar çocuklara kızarttım kendim haşlayıp yumurta kırdım yanına Salata 1 kase tavuk çorbası
21.00 1 dilim pasta 4 parmak genişliğindekendim yaptim 2 bardak sekersiz çay
3 litre su
Sporum 30 dk cardio
N Nidsalii
Zipzip-
E Elif_Eylul
Bugün moralim bozuk olunca fazla yiyemedim kizlar
Yoksa acikinca ara öğün yapiyorum
Sadece sabah erken kahvalti yapamiyorum
2 ana öğün, ikindin 1 ara yapayim diyorum
Acikirsam aksam sonrasi yogurt yada süt olsun
Ne dersiniz
Yok.abla gercekten az...ogle yedigin ara ogun zaten...ogunlerinin icerigini arttir.bir ogun yiyorsun gunde...@Aylin68olacak seninle ayni kilorda onun miktalarini referans olabilirsinYukarda yazdigim gibi yapsam nasil olur kizlar
Ben sabah erken yiyemedigim icin size biraz az geliyor heralde![]()
Guzel bir kahvaltı bence kahvaltıda 2dilim cavdar kepekli ekmek olabilir yumurta ceviz tarzi seyler ara ogunde yogurt sut meyve kefir kuruyemis aksama protein sebze salata
Sagolun kizlarAkşam da ara öğün yapabilirsin abla
Hem bir anda kesersen sonra kesecek birsey bulamazsın
Sut,yogurt,kefir,.meyve ,kuruyemiş ekleyebilriisn ara öğünlerine
Teşekkür ederim tatlim
Hak hukuk için demedim canım önce sen kendine inan her hafta bir hedef belirleCanim kusuruma bakma seninde hakkına girmiş oldum
![]()
Tamam canım o zaman yarin duyuru yapayim herkesi etiketlerim sabah basliyoruz yarışaBence fotoğraflı daha iyi oluyorbende tutabilirim kaptanım sporları not ederken onlarıda tutarım
![]()
12.02. Cuma
Sabah
Sade kahve
Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf
Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur
Spor 20 dk. Yürüyüş
Zipzip-
E Elif_Eylul
Şimdi sen böyle diyince yine baktım menüne abla:)))Yukarda yazdigim gibi yapsam nasil olur kizlar
Ben sabah erken yiyemedigim icin size biraz az geliyor heralde![]()
Oda güZel miş..hergun tek hareket de uygundurBölgeseli Her gün tek hareket olarak düşündüm Ama youtubedan kısa bölgesellerde koyabilirim![]()
Ben seni biliyorum canim sen cocukla emzirirken vermeyi basiriyosun bir de bana bakHak hukuk için demedim canım önce sen kendine inan her hafta bir hedef belirle![]()
Tmm cnm, birazdaha artirmaya calisayimYok.abla gercekten az...ogle yedigin ara ogun zaten...ogunlerinin icerigini arttir.bir ogun yiyorsun gunde...@Aylin68olacak seninle ayni kilorda onun miktalarini referans olabilirsin
Olsun canım hepimizin böyle zamanları olur sen yeter ki her yeni güne biraz daha azimle başlaBen seni biliyorum canim sen cocukla emzirirken vermeyi basiriyosun bir de bana bak
Neyse insallah bu son arti gelişim olucak diye niyetimi aldim
Hosbulduk canım 80 olmuşsun maşallah sana haftaya beni sollamış olursun
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım
Sanada kocaman alkış cancağzım
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin canım
Sağol ablacım bende tebrik ediyorum seni mezun olmuşsun darısı başıma
Teşekkürler madam
Teşekkür ederim canım
SagolNe kusuru canım hem sen nerdeydin bugün