Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlar yettimmmmm
Çok mutluyummmmm
Kaptanımmmm mezuniyetimi ver banaaaa
Allahim bugünne yemesemmmm gelsin free listeeeeee

Geçen hafta 59.0
Bu hafta 57.4
Fark eksi 1600

Eki Görüntüle 2781879
Tebrikler
Mezuniyetin hayırlı olsun, inşallah hep böyle gider hiç kilo almazsın cnm

Afiyet olsun canım su cok az olmus suyu artirsan guzel olur

Afiyet olsun canım aksam yogurt ya da salata yeseydin azaltma sende bir anda yediklerini
Canım aç degildim eşim geldi onunla işimiz vardı çarşıya gittik. Çarşıdan gelince de saat 21 oldu o saatte de yemek istemedim işin asli

Olsun canım yeni hedefimiz 54.8 olsun...
Yemeye kıyamıyorum dedim ama menümü erken paylaştım orda yazmamıştım şimdi yazacaktım burada yazmış olayım...
Limonlu cheescake e bayiliriiiiimmmmm...
En son hamileyken yani bir sene önce falan yemiştim eşime surat asa asa aldirttim yapan pastanede bizden uzak baya...
Onu yedim 1 dilim
Valla sefam olsun yedim işte bana 55 ödülü olsun yarın 55 i tekrar göremeyecek olacağımı bilsem de yedim ..
Sonraki günler ben yine inşallah eksiye düşerim...

Herkese merhabaa yarından itibaren bu hafta adım yarışı + bölgesel hareket yapıyoruzgünlük hedefimiz 10.000 adımyarından itibaren adımları atalım hatta paylaşırken resimli atabilirsek daha güzel olur leslie yapanlar içinde 1 Mile 1550 adımdan hesaplayıp çevireceğiz Her gün günün bölgesel hareketini ekleyeceğim puanlaması daha yüksek olacaktır çokta zorlayacak hareketler olmayacak yarın ki hareketlerimiz
Eki Görüntüle 2782092
Bacakları yana açma
Eki Görüntüle 2782098
Aynı pozisyonda öne tekme
Bu hafta sporda canlanalım

Zipzip- E Elif_Eylul
asysss

selensu82

S sulisim

PAPATYAM

birbeste

M MissHayaLet

Mucizemsn

Tesnim1903

Elhan

askrhpozitif

madamhd

Kmsl Hnd

@birazhuzurdu2008

Tutku44

D Dileksnr

@cordelia

@Migi_magid11

T timesinfinity

@Cedarice

gulenyuzumsunsen

Mefkurem

@aylin68olacak

A Ahalp

ysfeeymnn

@Nilay5454

@Gulumse25

Diyette

Tüm 6. Takım üyelerini tebrik ederim
Kızlar harikasınız her yer 6 olmuş

Tesnim1903 canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır öyle düşün

Canım resimler açılmıyor

market urunu degil arkadas yapiyor cok basarili ..ben tatli hastasiyim tuzlulari hic sevmem böyle olunca kilo vermek zorlasiyor sekersiz tatlandirici olmadan kendi öguttugu yulaflardan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…